You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Dino Velvet
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρεαλιστικα..Δεν νομίζω, αλλά οκ, είναι θεωρητικό το επίπεδο της συζήτησης, μπορεί και να κάνω λάθος.
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Columbine_High_School_massacre[/url]
εξοπλισμος/......
Intratec TEC-DC9, Hi-Point 995 Carbine, Savage 67H pump-action shotgun, Stevens 311D double barreled sawed-off shotgun
δραστες:
Eric Harris, age 18
Dylan Klebold age 17
κοινωνικο πορισμα:
εφταιγε η μουσικη του marilyn manson.......
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.593
- Πόντοι
- 4.765
Εχεις μείνει λίγο πίσω γιατι αυτο που λες εχει γίνει ηδη.οτι και να γινετε...το ατυχημα γινετε για πλακα...σκεψου εκει που εχεις γαμωσταυρισει στο αμαξι γενικα και αοριστα ο αλλος επειδη την ειδε καλαχαν να σου βγαλει οπλο ''ετσι για πλακιτσα''///.....δεν παιζουν με αυτα....θα δουμε τρελες καφριλες......
Οπλο όμως είχε μόνο ο Καλαχαν που ηταν Αλβανος και ετσι ο Ελληνας που δεν είχε βλέπει τα ραδίκια ανάποδα.
Λέω για περιστατικό που ξεκίνησε απο λεκτικό τσαμπουκά στο δρόμο κάπου Αχαρνών και Ιουλιανού και πρέπει να γινε προ διετίας
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
ποσο μαλλον...΄που ξερεις τη μαλακας ποζερι ειναι ο ελληνας και ετοιμος για μανουρα τσιτωμενος.....με το παραμικρο θα βγαινει γκανι....
ειμαι αντιθετος παντως......δειτε αμερικη τη γινετε.......βγαινουν πιστολια για πλακα...
Γιατί εδώ τι γίνεται ρε φιλαράκι? Σε κοινωνίες όπλα ή έχουν ΟΛΟΙ ή ΚΑΝΕΝΑΣ. Η πολιτεία μπορεί να μου εγγυηθεί πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει?
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Γιατί εδώ τι γίνεται ρε φιλαράκι? Σε κοινωνίες όπλα ή έχουν ΟΛΟΙ ή ΚΑΝΕΝΑΣ. Η πολιτεία μπορεί να μου εγγυηθεί πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει?
Η πολιτεία μπορεί (λέμε τώρα) να σου εγγυηθεί πως κανένας δεν έχει ΝΟΜΙΜΟ όπλο, ο οποίος δε θα έπρεπε να έχει.
Αν θες να βγεις στην παρανομία και να κατέχεις όπλο παρανόμως είναι δικό σου θέμα. Το'χεις χωμένο σ'ένα συρτάρι σπίτι σου μην μπει κανένας να σε σφάξει και λοιπά. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο μπορεί ποτέ κανείς να μην το μάθει γιατί πιθανόν και να μη χρειαστεί ποτέ να το χρησιμοποιήσεις.
Έχει διαφορά αυτό όμως από το να επιτραπεί η οπλοφορία (οπλοφορία κιόλας κι όχι οπλοκατοχή) των πολιτών.
Το πρώτο θα είναι μια δική σου απόφαση (με την οποία διαφωνώ) αλλά είναι μεμονομένη και δεν αφορά όλους.
Το δεύτερο είναι άλλη ιστορία και μας αφορά όλους.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Η πολιτεία μπορεί (λέμε τώρα) να σου εγγυηθεί πως κανένας δεν έχει ΝΟΜΙΜΟ όπλο, ο οποίος δε θα έπρεπε να έχει.
Αν θες να βγεις στην παρανομία και να κατέχεις όπλο παρανόμως είναι δικό σου θέμα. Το'χεις χωμένο σ'ένα συρτάρι σπίτι σου μην μπει κανένας να σε σφάξει και λοιπά. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο μπορεί ποτέ κανείς να μην το μάθει γιατί πιθανόν και να μη χρειαστεί ποτέ να το χρησιμοποιήσεις.
Έχει διαφορά αυτό όμως από το να επιτραπεί η οπλοφορία (οπλοφορία κιόλας κι όχι οπλοκατοχή) των πολιτών.
Το πρώτο θα είναι μια δική σου απόφαση (με την οποία διαφωνώ) αλλά είναι μεμονομένη και δεν αφορά όλους.
Το δεύτερο είναι άλλη ιστορία και μας αφορά όλους.
Ρε φιλαράκι άλλο λέω εγώ. Τι με νοιάζει εμένα νόμιμο - ξενόμιμο. Την ίδια δουλειά δε κάνουν? Τα παράνομα που υπάρχουν μπορεί να τα ελέγξει? Μπορεί να μου εγγυηθεί εμένα ως πολίτης πως δεν θα αντιμετωπίσω κάποιον να έχει όπλο?
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Καλο ειναι να μην επιτραπει η οπλοφορια των πολιτων
Καλο ειναι να μην προκαλουμε
Καλο ειναι να αρχισουμε να ειμαστε λιγο ποιο προσεκτικοι σε ολα μας
Οταν βγει το οπλο θα πρεπει να εχεις τρομερη ψυχραιμια για να μην ''μιλησει''
Οσο περιεργοι κι αν ειναι οι καιροι θα πρεπει να αποφυγουμε τις ακραιες λυσεις οσο γινεται
Οσο περιεργοι κι αν ειναι οι καιροι θα πρεπει να αποφυγουμε τις ακραιες λυσεις οσο γινεται
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Καλο ειναι να μην επιτραπει η οπλοφορια των πολιτων
Άστα ευχολόγια και καλό και ξεκαλό. Έχουν μερικοί όπλο ή όχι ? Η πολιτεία να το συμμαζέψει μπορεί ναι η όχι?
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Ρε φιλαράκι άλλο λέω εγώ. Τι με νοιάζει εμένα νόμιμο - ξενόμιμο. Την ίδια δουλειά δε κάνουν? Τα παράνομα που υπάρχουν μπορεί να τα ελέγξει? Μπορεί να μου εγγυηθεί εμένα ως πολίτης πως δεν θα αντιμετωπίσω κάποιον να έχει όπλο?
Όχι.
Αλλά με το να μην το κάνει νόμιμο σου μειώνει την πιθανότητα την επόμενη φορά που θα διπλοπαρκάρεις να μη σου βγάλει ο άλλος κουμπούρι γιατί τον έκλεισες.
Σου μειώνει την πιθανότητα να βρεις όπλα να κινούνται ευρέως στην αγορά. Όσο και να κινούνται τώρα παράνομα θα κινηθούν πολύ περισσότερο αν είναι νόμιμα.
Σου μειώνει την πιθανότητα να σε φάνε λάχανο γιατί μπήκαν σπίτι σου με ένα κατσαβίδι και πρόλαβαν να φτάσουν πρώτοι στο ντουλάπι που κρύβεις το κουμπούρι.
Σου μειώνει την πιθανότητα να βρεθεί ο γιος σου με τρίτο μάτι γιατί ο πατέρας του κολλητού του είναι μαλάκας και δεν το κλειδώνει το κουμπούρι του και τα παιδιά ήθελαν να το δουν και να το περιεργαστούν.
Σου μειώνει την πιθανότητα να μπορείς να πραγματοποιήσεις έναν φόνο, που υπό άλλες συνθήκες απλά θα έμενε στα λόγια, και να βρεθείς εσύ στη φυλακή να βλαστημάς στη μοίρα σου κι ένα άλλο πρόσωπο στο χώμα.
Σου μειώνει τις πιθανότητες να βρεθείς στο νοσοκομείο από καμιά ξώφαλτση γιατί κάποιος μαλάκας μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι κι άρχισε τις κουμπουριές γιατί έβαλε γκολ ο μήτρογλου.
Θες κι άλλο?
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Η πολιτεια πολλα θα μπορουσε να κανει αν ηθελε η αν την αφηναν τα συμφερονταΆστα ευχολόγια και καλό και ξεκαλό. Έχουν μερικοί όπλο ή όχι ? Η πολιτεία να το συμμαζέψει μπορεί ναι η όχι?
αλλα να που δεν κανει τιποτα
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα πρεπει να φτασουμε να παρουμε τον νομο στα χερια μας....
Οπλο πιστευω οτι εχουν αρκετοι ομως αυτο δεν ειναι λυση για τα οποια προβληματα.
Επισκέπτης
Η πολιτεία αν θέλει , εξαφανίζει και τα μαύρα όπλα.
Θέλει;
Όχι!
Θα μπορούσε να γίνει ξεκίνημα με απελευθέρωση όπλων σε ιδιωτικούς χώρους.
Να επιτρέπεται να έχουμε όπλα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και σε ιδιωτικούς χώρους.
Και να επιτρέπεται και η χρήση εναντίον όσοων ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
Να σου επιτρέπει να σκοτώνεις νόμιμα, αυτόν που θα έχει παραβιάσει μάντρες, παράθυρα, πόρτες. σίδερα, κλέιδαριές και θα βρεθεί στην κουζίνα του σπιτιού σου νύχτα , απρόσκλητος.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος λογικός για να μην γίνει αυτό.
Στην συνέχεια να επιτραπεί η οπλοφορία στην ύπαιθρο.
Ο βοσκός στη Σαμαρίνα και τη Ζίτσα , πρέπει να έχει όπλα για να υπερασπίζεται τη ζωή του από τα καραβάνια παρανόμων που κατηφορίζουν.
Η οπλοφορία σε πόλεις πυκνοκατοικημένες, είναι το τελευταίο κεφάλαιο και πιο το πιο δύσκολο.Ωστόσο δεν θα ήταν παράλογο να επιτρέπεται η οπλοχρησία σε βάρος όσων ρίχνουν μολότωφ σε μαγαζιά, όταν μπορεί η πράξη να καταγραφεί για επιβεβαίωση.
Γι'αυτό το λόγο οι επαγγελματίες εμπρηστές είναι και εναντίον των καμερών.
Θέλει;
Όχι!
Θα μπορούσε να γίνει ξεκίνημα με απελευθέρωση όπλων σε ιδιωτικούς χώρους.
Να επιτρέπεται να έχουμε όπλα ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και σε ιδιωτικούς χώρους.
Και να επιτρέπεται και η χρήση εναντίον όσοων ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.
Να σου επιτρέπει να σκοτώνεις νόμιμα, αυτόν που θα έχει παραβιάσει μάντρες, παράθυρα, πόρτες. σίδερα, κλέιδαριές και θα βρεθεί στην κουζίνα του σπιτιού σου νύχτα , απρόσκλητος.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος λογικός για να μην γίνει αυτό.
Ο βοσκός στη Σαμαρίνα και τη Ζίτσα , πρέπει να έχει όπλα για να υπερασπίζεται τη ζωή του από τα καραβάνια παρανόμων που κατηφορίζουν.
Η οπλοφορία σε πόλεις πυκνοκατοικημένες, είναι το τελευταίο κεφάλαιο και πιο το πιο δύσκολο.Ωστόσο δεν θα ήταν παράλογο να επιτρέπεται η οπλοχρησία σε βάρος όσων ρίχνουν μολότωφ σε μαγαζιά, όταν μπορεί η πράξη να καταγραφεί για επιβεβαίωση.
Γι'αυτό το λόγο οι επαγγελματίες εμπρηστές είναι και εναντίον των καμερών.
Επισκέπτης
1)Αλλά με το να μην το κάνει νόμιμο σου μειώνει την πιθανότητα την επόμενη φορά που θα διπλοπαρκάρεις να μη σου βγάλει ο άλλος κουμπούρι γιατί τον έκλεισες.
2)Σου μειώνει την πιθανότητα να βρεις όπλα να κινούνται ευρέως στην αγορά. Όσο και να κινούνται τώρα παράνομα θα κινηθούν πολύ περισσότερο αν είναι νόμιμα.
3)Σου μειώνει την πιθανότητα να σε φάνε λάχανο γιατί μπήκαν σπίτι σου με ένα κατσαβίδι και πρόλαβαν να φτάσουν πρώτοι στο ντουλάπι που κρύβεις το κουμπούρι.
4)Σου μειώνει την πιθανότητα να βρεθεί ο γιος σου με τρίτο μάτι γιατί ο πατέρας του κολλητού του είναι μαλάκας και δεν το κλειδώνει το κουμπούρι του και τα παιδιά ήθελαν να το δουν και να το περιεργαστούν.
5)Σου μειώνει την πιθανότητα να μπορείς να πραγματοποιήσεις έναν φόνο, που υπό άλλες συνθήκες απλά θα έμενε στα λόγια, και να βρεθείς εσύ στη φυλακή να βλαστημάς στη μοίρα σου κι ένα άλλο πρόσωπο στο χώμα.
6)Σου μειώνει τις πιθανότητες να βρεθείς στο νοσοκομείο από καμιά ξώφαλτση γιατί κάποιος μαλάκας μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι κι άρχισε τις κουμπουριές γιατί έβαλε γκολ ο μήτρογλου.
1)Σε πολλές περιοχές τώρα δεν πας καν να παρκάρεις.
Δεν τολμάς.Και κινδυνεύεις να γίνεις κόσκινο αφού παρκάρεις και κατέβεις από το ΙΧ.
2)Τα νόμιμα είναι πιο ασφαλή και καθαρά.Και σου επιτρέπουν να τα μάθεις, για να μη γίνονται επικίνδυνα για το χρήστη τους.Με τα παράνομα υπάρχει άγνοια .
3)Οι διαρήκτες που σκοτώνουν τα θύματά τους , το κάνουν με εργαλεία δικά τους που έφεραν μαζί τους.Όχι με εργαλεία του θύματος. Μιλάνοι οι στατιστικές.
4)Τώρα το γιό τον έχεις κλειδωμένο σπίτι, δεν πάει καθόλου σε άλλα σπίτια.
5)όποιος θέλει να κάνει φόνο βρίσκει τρόπο.Οι χώρες με τους περισσότερους φόνους έχουν παρανομη την οπλοφορια!!!!!
6)Αν δεν ρίχνει με όλμο , δύσκολο να διαπεράσει ντουβάρια η βολίδα που θα ρίξει ο μαλάκας στο μπαλκόνι και να σε φάει σπίτι σου μέσα.Όταν τον δεις με όπλο , μπαίνεις μέσα.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
1)Σε πολλές περιοχές τώρα δεν πας καν να παρκάρεις.
Δεν τολμάς.Και κινδυνεύεις να γίνεις κόσκινο αφού παρκάρεις και κατέβεις από το ΙΧ.
2)Τα νόμιμα είναι πιο ασφαλή και καθαρά.Και σου επιτρέπουν να τα μάθεις, για να μη γίνονται επικίνδυνα για το χρήστη τους.Με τα παράνομα υπάρχει άγνοια .
3)Οι διαρήκτες που σκοτώνουν τα θύματά τους , το κάνουν με εργαλεία δικά τους που έφεραν μαζί τους.Όχι με εργαλεία του θύματος. Μιλάνοι οι στατιστικές.
4)Τώρα το γιό τον έχεις κλειδωμένο σπίτι, δεν πάει καθόλου σε άλλα σπίτια.
5)όποιος θέλει να κάνει φόνο βρίσκει τρόπο.Οι χώρες με τους περισσότερους φόνους έχουν παρανομη την οπλοφορια!!!!!
6)Αν δεν ρίχνει με όλμο , δύσκολο να διαπεράσει ντουβάρια η βολίδα που θα ρίξει ο μαλάκας στο μπαλκόνι και να σε φάει σπίτι σου μέσα.Όταν τον δεις με όπλο , μπαίνεις μέσα.
1) Δε με εκπλήσσει η τακτική σου.
2) Επειδή έχουν οδηγίες χρήσης?
3) Άμα ο άλλος μπει με κατσαβίδι και σου πάρει το κουμπούρι θα δούμε με τι θα προτιμήσει να σε φάει αν θέλει να σε φάει.
4) Ούτε αυτή η τακτική σου με εκπλήσσει.
5) Άρα τον διευκολύνουμε για μην παιδευτεί πολύ να σκεφτεί τον τρόπο.
6) Καλά που μου το είπες. Κάθε φορά που θα έχει μπάλλα να μην ξεπορτίζω. Α να βάλω και τζάμια αλεξίσφαιρα.
Ρε δεν μπορεί....
Καποιος μου κάνει πλάκα εμένα εδω μέσα.
Δεν εξηγείται αλλιώς.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αν υπήρχε τρόπος να μην έχει κανείς κουμπούρια πλην τσέων θα ήμουν ευτυχής...
Ούτως ή άλλως έχει αποδειχθεί ότι η ελεύθερη οπλοκατοχή δεν μειώνει την εγκληματικότητα, κάθε άλλο.
Και το να κουβαλάω ένα κουμπούρι δεν έχει και μεγάλη αξία αν κουβαλάει και ο άλλος που ενδεχομένως είναι πιο αποφασιμένος να το χρησιμοποιήσει...
Από κει και πέρα, εννοείται ότι πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι διατάξεις του πκ περί άμυνας με σύγχρονο πνεύμα και ερμηνεία...
Ούτως ή άλλως έχει αποδειχθεί ότι η ελεύθερη οπλοκατοχή δεν μειώνει την εγκληματικότητα, κάθε άλλο.
Και το να κουβαλάω ένα κουμπούρι δεν έχει και μεγάλη αξία αν κουβαλάει και ο άλλος που ενδεχομένως είναι πιο αποφασιμένος να το χρησιμοποιήσει...
Από κει και πέρα, εννοείται ότι πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι διατάξεις του πκ περί άμυνας με σύγχρονο πνεύμα και ερμηνεία...
Επισκέπτης
1) Δε με εκπλήσσει η τακτική σου.
2) Επειδή έχουν οδηγίες χρήσης?
3) Άμα ο άλλος μπει με κατσαβίδι και σου πάρει το κουμπούρι θα δούμε με τι θα προτιμήσει να σε φάει αν θέλει να σε φάει.
4) Ούτε αυτή η τακτική σου με εκπλήσσει.
5) Άρα τον διευκολύνουμε για μην παιδευτεί πολύ να σκεφτεί τον τρόπο.
6) Καλά που μου το είπες. Κάθε φορά που θα έχει μπάλλα να μην ξεπορτίζω. Α να βάλω και τζάμια αλεξίσφαιρα.
1)Εσύ πας να καρκάρεις τέτοια ώρα στη σοφοκλέους στην αθήνα;
Θα πρότεινες σε γνωστή σου γυναίκα να πάει;
Δεν σε πειράζει το τωρινό χάλι , αλλά σε πειράζει το μυθιστορηματικό σενάριο ,
ότι θα τσακωθείς για θέση παρκαρίασματος και ο άλλος θα σε πυροβολήσει !!!!!Έλεος.
2)Με τα νόμιμα θα βαράμε ντενεκάκια και θα μάθουμε.
3)Αν1 Αν2 Αν3 Αν4 Αν5 .... μιλάμε για πρακτικά θέματα όχι σενάρια ....
4)Εσύ τον 3χρονο γιό σου να το στέλνεις βόλτες στην Αθήνα.Μόνο του.Θα πάει μπροστά.
Κι αν αποκτήσεις κόρη , να της προτείνεις να κάνει ποδήλατο στη Φυλής.Ασφαλής δρόμος.
5)Πάλι αν1 αν2 αν3 .....
6)παλι αν1 αν2 αν3 ...............
πολλά αν βάζεις , ασχολήσου με σενάρια.
lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
1)Εσύ πας να καρκάρεις τέτοια ώρα στη σοφοκλέους στην αθήνα;
ότι θα τσακωθείς για θέση παρκαρίασματος και ο άλλος θα σε πυροβολήσει !!!!!Έλεος.
4)Εσύ τον 3χρονο γιό σου να το στέλνεις βόλτες στην Αθήνα.Μόνο του.Θα πάει μπροστά.
Κι αν αποκτήσεις κόρη , να της προτείνεις να κάνει ποδήλατο στη Φυλής.Ασφαλής δρόμος.
5)Πάλι αν1 αν2 αν3 .....
Εσύ λοιπόν θα παρκάρεις στη Σοφοκλέους με το κουμπούρι σου, θα στέλνεις τη γυναίκα σου να παρκάρει στη σοφοκλέους με το κουμπούρι της, θα στέλνεις τον 3χρονο γιο σου στην αθήνα βόλτα με το κουμπούρι του (αλήθεια, εγώ είπα στο σπίτι φίλου του, εσύ το πήγες ότι δεν βγαίνει καν από το σπίτι, και τώρα ο γιος έγινε 3χρονος που πάει βόλτα στην αθήνα... για δε ρε λογικό άλμα να σου φύγει το κλαπέτο), θα στέλνεις την κόρη σου να κάνει ποδήλατο στη φυλής με το κουμπούρι της και μετά από όοοοοολα αυτά τα δικά μου σενάρια σε πειράξανε.
Τα ντενεκάκια ήταν η αποκορύφωση.
Somebody put something in my drink.... please....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εγω παλι φοβαμαι οτι οσοι εχουν οπλα σπιτι τους σε περιπτωση που μαλωσουν με την γυναικα τους ή χασουν στο στοιχημα θα βγουνε με τα κουμπουρια στο μπαλκονι και θα καθαριζουν κοσμο1)Εσύ πας να καρκάρεις τέτοια ώρα στη σοφοκλέους στην αθήνα;
5)Πάλι αν1 αν2 αν3 .....
ουτε στην βοσνια δεν υπηρχαν τοσοι ελευθεροι σκοπευτες
http://[URL unfurl="true"]www.scrapbookpages.com/poland/kazimierz/GoethBalcony.jpg[/img[/URL]]
αλλα εκει που θα γινει πραγματικα μακελειο ειναι στα ΜΜΜ δικε μου
θα πεφτουν πιστολιες για το ποιος θα κατσει στην θεση
:2funny: :2funny: :2funny:
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
που να δεις στο ΙΚΑ τι θα γινεται με τις γιαγιαδες τυπε...τυπε εγω παλι φοβαμαι οτι οσοι εχουν οπλα σπιτι τους σε περιπτωση που μαλωσουν με την γυναικα τους ή χασουν στο στοιχημα θα βγουνε με τα κουμπουρια στο μπαλκονι και θα καθαριζουν κοσμο
ουτε στην βοσνια δεν υπηρχαν τοσοι ελευθεροι σκοπευτες
αλλα εκει που θα γινει πραγματικα μακελειο ειναι στα ΜΜΜ δικε μου
θα πεφτουν πιστολιες για το ποιος θα κατσει στην θεση
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε και στα καπη θα γινει μπερδεμαπου να δεις στο ΙΚΑ τι θα γινεται με τις γιαγιαδες τυπε...
για το που θα πανε εκδρομη
http://[URL unfurl="true"]www.bestweekever.tv/bwe/images/2009/03/GUN-TOTING-GRANNY.jpg[/img[/URL]]
[img]http://london.thesouthafrican.com/uploads/TSA/Granny.jpg
gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Και ποιος σου ειπε οτι δεν εχουν;;;
Δεν υπαρχει τσοπανος σε "περιεργα" μερη (απο αποψη μετακινησης υποπτων ατομων..) που να μην
εχει και ενα κυνηγετικο λειοκαννο μαζι του οταν βγαζει τα ζωα στον σκαρο....
Σε αρκετα μερη οπου υπαρχει προβλημα με λυκους ή με απελευθερωμενα υβριδια των οικολογων οι
βοσκοι εχουν και καλασνικοφ κρεμασμενα,τους εχω δει πολλες φορες (και εχω ριξει κιολας..)
(παρακαλω μην πιασουμε θεμα με τους λυκους και τις απελευθερωσεις,τελειως αλλο θεμα και
με αλλες προεκτασεις..).Ακομα και σε τετοιες ακραιες περιπτωσεις βοσκων με πολεμικα τυφεκια
η αστυνομια ειναι ανεκτικη...
Εξαλλου το λειοκαννο για μενα (και οχι μονο για μενα...) ειναι η καλυτερη περιπτωση
αυτοπροστασιας οταν ολα τα αλλα αποτρεπτικα μεσα αποτυγχουν....Και φυσικα μιλαμε για
εντελως παρανομη χρηση ετσι;;; Ακομα και σε κλεφτη να ριξεις θα εχεις μπερδεματα
με τον Νομο,ακομα και μεσα στο σπιτι σου,ακομα και εν αυτοαμυνα,μην το ξεχναμε...
Ο πατερας μου στο εξοχικο μας,εχει τρια Rott γυρω απο το σπιτι,στο κτημα γυρω γυρω εχει
ανιχνευτες κινησης που αναβουν τους προβολεις οταν πρεπει (και φωναζει και μια σειρηνουλα
που του εχω βαλει επιπροσθετως και με πατεντιαρικο τροπο εγω ..)ρυθμισμενους καταλληλα...
Οι σκυλοι ειναι "δουλεμενοι" απο μενα να αντιδρουν οπως πρεπει οταν πρεπει....Εεε,αν μετα απο
ολα αυτα,καποιος καταφερει να τα προσπελασει και μπει στο σπιτι και ειναι ξυπνιος ο Γερος....
μαλλον θα την φαει την μπαταρια του απο ενα λειοκαννο που εχει....
Το λειοκαννο (συμφωνα με τους οπλογνωστες Αμερικανους) ειναι το οπλο "that won the West"
και οχι τα εξασφαιρα Single Action και οι Winchester....Στα χαρακωματα του Α'Π.Π. χρησιμοποιηθηκε
εκτενως και χρησιμοποιειτε ακομα απο τις Αστυνομιες ολου του κοσμου....Και το λειοκαννο ειναι
σημερα προσβασιμα και ευκολο να αγοραστουν υπο τις καταλληλες προυποθεσεις.
Θα ηθελα ομως ενα (ακομα περισσοτερο..) αυστηροτερο πλαισιο για την αγορα τους απο αυτο που
υπαρχει σημερα....Να ελεγχεται το ψυχολογικο προφιλ του αγοραστη,και ΚΥΡΙΩΣ να προυπαρχει μια
εκπαιδευση στην ασφαλη χρηση τους (για κυνηγι,μην το ξεχναμε..) και στην ασφαλη μεταφορα και φυλαξη τους (π.χ
να μην μπορεις να αγορασεις εαν δεν αγορασεις και ενα οπλοκιβωτιο φυλαξης για μεσα στο σπιτι-ειδικα εαν
υπαρχουν και παιδια στο σπιτι..)
Και μην ξεχναμε οτι το οπλο ειναι το εσχατο μεσο αυτοπροστασιας....
Υπαρχουν ενα σωρο αποτρεπτικα που προηγουνται....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 126
- Εμφανίσεις
- 5K