apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι τυπε?εγω γενικα ειμαι οπλισμενος χρονια τωρα.....
αρκει να μου δωσεις ενα κινητο τηλεφωνο.
ετσι τυπε?εγω γενικα ειμαι οπλισμενος χρονια τωρα.....
αρκει να μου δωσεις ενα κινητο τηλεφωνο.
ετσι τυπε?
τυπε αυτο ειναι κλασιμομα καλα τοσα πραγματα εχουμε πει
δεν σας πηγε το μυαλο στο τηλε-ΦΟΝΙΚΟ?
ξερουμε τι σημαινουν οι λεξεις μικρη πουπετ...αααααααααααααααααααααα γι'αυτό λεπόνε η πρεμούρα, θένε οι δεξοί καμπόηδες να φάνε λάχανο τους αριστερούς
είπα κι εγώ, τι σκατά τους έπιασε ξαφνικά
hint: οπλοφορία δεν σημαίνει πάντα χρήση όπλου, άλλο οπλοκατοχή, άλλο οπλοφορία και άλλο οπλοχρησία, σόρι που σας απογοητεύω
αααααααααααααααααααααα γι'αυτό λεπόνε η πρεμούρα, θένε οι δεξοί καμπόηδες να φάνε λάχανο τους αριστερούς
είπα κι εγώ, τι σκατά τους έπιασε ξαφνικά
hint: οπλοφορία δεν σημαίνει πάντα χρήση όπλου, άλλο οπλοκατοχή, άλλο οπλοφορία και άλλο οπλοχρησία, σόρι που σας απογοητεύω
εγώ λέω να δωθούν όπλα ΜΟΝΟ στις γυναίκες σας...
ρε τα αριστερα φασιστακια πως τρεμουν
ξερουν καλα πως αν οπλιστουν οι πολιτες δε θα τους παιρνει να κανουν τσαμπα μαγκιες 100-1 και ψευτοτραμπουκισμους οπως τωρα...
εχετε πολυ πλακα κοτουλες κοκο κο κο κο κο κοκο κο
κατα τα αλλα, επιασε η πρεμουρα τους μπαχαλακηδες μπας και διαταραχθει η ειρηνικη διαβιωση του κοσμου
ε ρε νουμερα....
λες ο υπερποντικος να καλεσει την αστυνομια τυπε;;ρε τα αριστερα φασιστακια πως τρεμουν
ξερουν καλα πως αν οπλιστουν οι πολιτες δε θα τους παιρνει να κανουν τσαμπα μαγκιες 100-1 και ψευτοτραμπουκισμους οπως τωρα...
εχετε πολυ πλακα κοτουλες κοκο κο κο κο κο κοκο κο
κατα τα αλλα, επιασε η πρεμουρα τους μπαχαλακηδες μπας και διαταραχθει η ειρηνικη διαβιωση του κοσμου
ε ρε νουμερα....
μεχρι να επιτραπει η πωληση πυρομαχικων απο τα περιπτερα....προς το παρον πουλαμε κομικς πορνοπαποςαντε γαμέμα,
να βάλεις και τις (γλυκύτατες) τρανς που μαζώνεις στο περίπτερο, να πουλάνε σφαίρες !!!!!
ο υπερποντικος ειναι της ισοτητας τυπε...λες ο υπερποντικος να καλεσει την αστυνομια τυπε;;
yo joeμεχρι να επιτραπει η πωληση πυρομαχικων απο τα περιπτερα....προς το παρον πουλαμε κομικς πορνοπαπος
yo joe