Νέα

Να επιτραπεί η οπλοφορία των πολιτών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά η γνώμη σας;

• ναι

Ψήφοι: 272 51,5%
  • οχι

Ψήφοι: 243 46,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 13 2,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    528

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
240.000 χιλιαδες παιχτη εχουν οπλο στο σπιτι μην υπερβαλεις!και ξεχνας οτι οι ελβετοι εχουν παραδοση που κρατα απο τον καρλογνο και
ειναι ενα απο τα πιο μιλιταριστικα εθνη στην ευρωπη!

Στην ελβετία είναι όλοι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Στις ταινιες βλεπω οτι αν δεν ειναι αυτοματο, το παιρνεις σπιτι αμεσα, με μια απλη δηλωση που υπογραφεις στο μαγαζι :think:

στις ταινίες επίσης στόχος των εξωγήινων είναι πάντα η γουάσιγκτον και το παρίσι, γιατί δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο  :rockon:

οι νόμοι διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία, δε λέω, αλλά γενικά δεν είναι ούτε τόσο απλό ούτε τόσο εύκολο  :grin:

Επισκέπτης
αφού το βλέπετε τόσο σφαιρικά και αναλυτικά το θέμα πρέπει να αναφέρετε ότι στις ΗΠΑ, στις περισσότερες πολιτείες, για να πάρεις άδεια οπλοφορίας έχεις να πληρώσεις μπόλικα ντάλαρς, να σου ελέγξουν εξονυχιστικά το παρελθόν σου, σε μερικές πολιτείες θέλει και άδεια από την αστυνομία μετά από τον απαραίτητο έλεγχο, και φυσικά να κάνεις αρκετά μαθήματα σχετικά με την ασφαλή κατοχή/χρήση του όπλου, τι προβλέπει ο νόμος και υπό ποιες συνθήκες πρέπει να υπάρχει όπλο στο σπίτι.
η πλήρης απαγόρευση δεν είναι λύση, όμως το ότι ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ δεν είναι επιχείρημα υπέρ της οπλοκατοχής, για τον πολύ απλό λόγο ότι στην αμερική υπάρχει σχετικός έλεγχος και ενημέρωση, στην αφρική όχι.

Εἶναι γεγονὸς ὅτι ἐν ΗΠΑ ὑπάρχουσι περιορισμοὶ εἰς τὴν ὁπλοκατοχήν, πλὴν ὅμως ἡ συνταγματικὴ πρόβλεψὶς της καθιστᾷ δυσχερεστάτην πάσαν προσπάθεια καθολικῆς ἀπαγορεύσεως της, ὅθεν αἱ ΗΠΑ προβάλλονται πάντοτε ὡς ἡ χώρα μὲ τὸ πλέον εὐνοϊκὸν ὑπὲρ τῶν ὅπλων καθεστώς.

Ὅσον ἀφορᾷ τὰς χώρας ὅπου ἐπικρατεῖ ἀνομία, προεβλήθη ὡς παράδειγμα πρὸς ἀποφυγὴν ἡ Δημοκρατία τῆς Νοτίου Ἀφρικῆς (καὶ οὐχὶ τὰ κράτη τῆς Ἀφρικῆς γενικῶς) δεδομένου ὅτι ἐκεῖ παρὰ τὴν σχεδὸν 20ετίαν διακυβερνήσεως ὑπὸ τὴς μαύρης πλειοψηφίας οὑδὲν ἐπετεύχθη εἰς τὸν περιορισμὸν τὴς ἐγκληματικότητος.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μεγάλε παιδιά έχεις;
Θα έλέγες τα ίδια για εκείνον που θα έμπαινε σπίτι σου
και θα είχε περίεργες βλέψεις για το 2χρονο παιδί σου;
Laki αν είναι να γίνουμε άγρια δύση η αστυνομία σε τί μας χρειάζεται μετά;;; :think:

Ου ρε ανάρχα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
στις ταινίες επίσης στόχος των εξωγήινων είναι πάντα η γουάσιγκτον και το παρίσι, γιατί δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο  :rockon:

οι νόμοι διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία, δε λέω, αλλά γενικά δεν είναι ούτε τόσο απλό ούτε τόσο εύκολο  :grin:

how are you, my love? :smitten:

Επισκέπτης
Στην ελβετία είναι όλοι.
ολοι δεν γινεται....πρεπει να εισαι Ι1....σκεψου να ηταν και ψυχωσικοι εθνοφυλακες....αν θες να ειναι ολοι οι Ι1 ψυχιατρικα και παθολογικα εθνοφυλακες αλλαζει.....να το συζητησουμε....
Αχαχαχαχαχαχαχα....
240.000 χιλιαδες παιχτη εχουν οπλο στο σπιτι μην υπερβαλεις!και ξεχνας οτι οι ελβετοι εχουν παραδοση που κρατα απο τον καρλογνο και
ειναι ενα απο τα πιο μιλιταριστικα εθνη στην ευρωπη!
Στην Ευρωπη με μεγαλη διαφορα:μαλλον στον κοσμο,παρεα με το Ισραηλ.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αἱ ΗΠΑ προβάλλονται πάντοτε ὡς ἡ χώρα μὲ τὸ πλέον εὐνοϊκὸν ὑπὲρ τῶν ὅπλων καθεστώς.

συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και βιασμένο νοηματικώς επανειλημμένως, όπως και πολλά άλλα στο λαντ οβ δε φρι εντ δε χόουμ οβ δε μπρέιβ  :rockon:
πού να το φαντάζονταν οι φάουντινγκ φάδερς που ήθελαν να υπερασπιστούν τις φυτείες τους ότι θα εφτανε ως εδώ το πράμα  :2funny:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
στις ταινίες επίσης στόχος των εξωγήινων είναι πάντα η γουάσιγκτον και το παρίσι, γιατί δεν υπάρχει άλλη χώρα στον κόσμο  :rockon:

οι νόμοι διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία, δε λέω, αλλά γενικά δεν είναι ούτε τόσο απλό ούτε τόσο εύκολο  :grin:
Το columbine του M Moore εννοουσα...Ο τυπος ανοιξε λογαριασμο σε τραπεζα και του εδωσαν δωρο καραμπινα!

Επισκέπτης
συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα και βιασμένο νοηματικώς επανειλημμένως, όπως και πολλά άλλα στο λαντ οβ δε φρι εντ δε χόουμ οβ δε μπρέιβ  :rockon:
πού να το φαντάζονταν οι φάουντινγκ φάδερς που ήθελαν να υπερασπιστούν τις φυτείες τους ότι θα εφτανε ως εδώ το πράμα  :2funny:

Ὁ ἐμπειρισμὸς ἀποδίδει ὅμως... (οἰκονομικῶς)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τὸ ἐρώτημα τὸ ὁποῖον τίθεται εἶναι μάλλον εἰς τὶ χρειάζεται ἡ ἀστυνομία νῦν...
χρειαζεται ενα αντιβαρο στην εθνοφυλακη που θα φτιαξει ο λακης....σαν τους πραιτωριανους με τους λεγεωναριους  ενα πραμα...... :2funny:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 405px-SS_organization.jpg
    405px-SS_organization.jpg
    52,3 KB · Εμφανίσεις: 16

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το columbine του M Moore εννοουσα...Ο τυπος ανοιξε λογαριασμο σε τραπεζα και του εδωσαν δωρο καραμπινα!

θα το μελετήσω το θέμα, δεν ξέρω πώς και γιατί
μπορεί σε αυτή την πολιτεία να είναι πιο χαλαροί οι νόμοι, μπορεί η τράπεζα να έκανε πουστιά για να δίνει δώρο καραμπίνες (αν στην πολιτεία γενικά είναι πολύ οπλοκαυλάρες μου φαίνεται λογικό)

αλλά έχε υπόψη σου ότι οι νομοι έχουν τεράστιες διαφορές μεταξύ πολιτειών  :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω γενικα ειμαι οπλισμενος χρονια τωρα.....

αρκει να μου δωσεις ενα κινητο τηλεφωνο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγω γενικα ειμαι οπλισμενος χρονια τωρα.....

αρκει να μου δωσεις ενα κινητο τηλεφωνο.

να καλέσεις την πένυ να φέρει το ελικόπτερο και με ένα "εμπρός εμπρός καλά μου χέρια" να εξουδετερώσεις τους κακούς και να φύγεις πετώντας κι ετς?  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
να καλέσεις την πένυ να φέρει το ελικόπτερο και με ένα "εμπρός εμπρός καλά μου χέρια" να εξουδετερώσεις τους κακούς και να φύγεις πετώντας κι ετς?  :rockon:

η πενυ ποια ειναι ρε τυπισσα?
μεθυσες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom