Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Μέσα έπεσα
αυτη ειχε ριξει γιαουρτια στον Θεμο Αναστασιαδη οταν ειχε την στηλη "μαυρη τρυπα" στην ελευθεροτυπια....
Μέσα έπεσα
Να ασχοληθει με την ποινικοιηση των πελατων της πορνειας η τροικα λιγο δυσκολο
αυτη ειχε ριξει γιαουρτια στον Θεμο Αναστασιαδη οταν ειχε την στηλη "μαυρη τρυπα" στην ελευθεροτυπια....
οχι, αλλα αν την προτρεψεις για να σωθει το κοινωνικο συνολο και να μειωθουν οι βιασμοί ειναι. Και φανταστηκα οτι δεν το επικροτει ο ιδιος απλα μαλλον το βλεπει γυρω τους στην οικογενεια του οποτε το θεωρει φυσιολογικο. Ποτε δεν πιστεψα οτι ο ιδιος θα προετρεπε κατι τετοιο στο σαι που σεβεται και αγαπα θέτοντας το σε κινδυνο. Τελικα μας κοροιδεψε ολους απο οτι φαινεται
Καντου μυνηση αν προετρεψε μελος σε πορνεια. Η ας κανει το ιδιο το μελος αν κρινει οτι ετσι εγινε. Εσυ την ειδες μπατσος του σαιτ η εισαγγελεας για πες μας?
οχι, αλλα αν την προτρεψεις για να σωθει το κοινωνικο συνολο και να μειωθουν οι βιασμοί ειναι. Και φανταστηκα οτι δεν το επικροτει ο ιδιος απλα μαλλον το βλεπει γυρω τους στην οικογενεια του οποτε το θεωρει φυσιολογικο. Ποτε δεν πιστεψα οτι ο ιδιος θα προετρεπε κατι τετοιο στο σαι που σεβεται και αγαπα θέτοντας το σε κινδυνο. Τελικα μας κοροιδεψε ολους απο οτι φαινεται
Το γεγονος οτι ειμαι γραμμενη εδω δε σημαινει αυτοματα πως σκοπευω να βγω στο επαγγελμα μπορει να γραφτηκα γιαοχι, αλλα αν την προτρεψεις για να σωθει το κοινωνικο συνολο και να μειωθουν οι βιασμοί ειναι. Και φανταστηκα οτι δεν το επικροτει ο ιδιος απλα μαλλον το βλεπει γυρω τους στην οικογενεια του οποτε το θεωρει φυσιολογικο. Ποτε δεν πιστεψα οτι ο ιδιος θα προετρεπε κατι τετοιο στο σαι που σεβεται και αγαπα θέτοντας το σε κινδυνο. Τελικα μας κοροιδεψε ολους απο οτι φαινεται
Καντου μυνηση αν προετρεψε μελος σε πορνεια. Η ας κανει το ιδιο το μελος αν κρινει οτι ετσι εγινε. Εσυ την ειδες μπατσος του σαιτ η εισαγγελεας για πες μας?
Γιατί ???
Το γεγονος οτι ειμαι γραμμενη εδω δε σημαινει αυτοματα πως σκοπευω να βγω στο επαγγελμα μπορει να γραφτηκα για
case study
Οχι δεν εχω σχεση με την εν λογω κυρια!Κάπου σε θυμάμαι εσένα ! Είσαι η φίλη της Βαβάτση ή σε μπερδεύω με άλλη ???
Το γεγονος οτι ειμαι γραμμενη εδω δε σημαινει αυτοματα πως σκοπευω να βγω στο επαγγελμα μπορει να γραφτηκα για
case study
Εσύ γιατί λες πως η ιδία στην οποία αναφέρθηκα δεν αντέρδασε;
Αυτή που αντέδρασε (και στη οποία απαξιώ ακόμα και να απαντήσω ευθέως) είναι η κομπλεξικιά που και νά 'βγαινε στη βίζιτα, άσεφτη θα πήγαινε!
Ενα γουορν ομως το εφσγα!Δεν ειπε κανεις σε σενα τιποτα ουτε τρεχει τιποτα
Ενα γουορν ομως το εφσγα!
case study
Το εφαγα επειδη εγραψα στης Κλειως .Μαρεσε πολυ και το καταπια ολο!Νοστιμο ηταν σ αρεσε? Η μηπως ηθελε λιγο ψησιμο παραπανω?
Σορρυ δε κρατηθηκα
Ούτε είπα πως κάνεις αυτή τη δουλειά, ούτε σε προέτρεψα να το κάνεις θα ομολογήσεις υποθέτω.
Επίσης υποθέτω πως θα παραδεχθείς πως διάφορες ερωτήσεις που δημόσια εχεις κάνει σε καθιστούν "ύποπτη ενδιαφέροντος" για την δουλειά αυτή.
To case study που λέγαμε.
Διότι με την ίδια λογική κι καθένας που ρωράει για "κορίτσια" ενδέχεται να ρωτάει απλά για να μάθει, χωρίς να θέλει όντως να τις συναντήσει τελικά! ;)
Παραδεχομαι οτι με τη δημοσιες ερωτησεις-αποριες μου εφερα καποια αναστατωση αλλα δε το εκανα με κακο σκοπο.Ούτε είπα πως κάνεις αυτή τη δουλειά, ούτε σε προέτρεψα να το κάνεις θα ομολογήσεις υποθέτω.
Επίσης υποθέτω πως θα παραδεχθείς πως διάφορες ερωτήσεις που δημόσια εχεις κάνει σε καθιστούν "ύποπτη ενδιαφέροντος" για την δουλειά αυτή.
To case study που λέγαμε.
Διότι με την ίδια λογική κι καθένας που ρωράει για "κορίτσια" ενδέχεται να ρωτάει απλά για να μάθει, χωρίς να θέλει όντως να τις συναντήσει τελικά! ;)