Επισκέπτης
εαν γινει θα αυξηθουν κατακορυφα οι βιασμοι.
Ποιος την τυχη σου τοτε.
Εσύ τι αντάλλαξες ρε παίχτη; Καρτ ποστάλ με την Ακρόπολη, ή κανένα μπουκάλι ούζο σε καμιά αλκοόλα;
Στις σημερινές εποχές όπου με το σύστημα του νεοφιλελευθερισμού όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται,
Εσύ αποφάσισες αν θα βοηθήσεις στην "μείωση των βιασμών";
Δες το ως "προσφορά στο κοινωνικό σύνολο"!
οι γυναικες απο το σοι σου βοηθανε;
οι γυναικες απο το σοι σου βοηθανε;
Οι γυναικες απο το σοι του ουτε αναλογο προβληματισμο εξεφρασαν ουτε ειναι γραμμενες και ποσταρουν σε τετοιο σαιτ. Προσεχε πως μιλας για αλλα μελη
Σ' ευχαριστώ που απάντησες για μένα στην ηλίθια!
Πριν την Θατσερ και τον Ρηγκαν δεν υπηρχε εμπορευματοποιηση των παντων και πορνεια μετα την ανακαλυψαν
Οι γυναικες απο το σοι του ουτε αναλογο προβληματισμο εξεφρασαν ουτε ειναι γραμμενες και ποσταρουν σε τετοιο σαιτ. Προσεχε πως μιλας για αλλα μελη
εσυ τι πιστευεις για το θεμα, να ποινικοποιηθει η οχι ο πελατης?
Κουμμούνι θα είναι η τύπισσα !
δεν μιλησα για μελη το λες και ο ιδιος .. Θίχτηκε ο γκαβουλιακας; Η νοιωθεις την αναγκη μικρε μου σεβαλιε, "να προστατευσεις" καθε μελος που προτρέπει και εξωθει σε πορνεία μελη κατι που ειναι και ποινικο αδικημα..Το σαιτ επικροτει τετοιες συμπεριφορες ; Ελπίζω οχι
περιπου.... παλια τροτσκιστρια ειναι και νυν συριζαια.....
δεν μιλησα για μελη το λες και ο ιδιος .. Θίχτηκε ο γκαβουλιακας; Η νοιωθεις την αναγκη μικρε μου σεβαλιε, "να προστατευσεις" καθε μελος που προτρέπει και εξωθει σε πορνεία μελη κατι που ειναι και ποινικο αδικημα..Το σαιτ επικροτει τετοιες συμπεριφορες ; Ελπίζω οχι
συμφωνω με τον μικρο μου σεβαλιε πανω στο θεμα. Το ιδιο και οι νομοπαρασκευαστικες επιτροπες. Δεν ξέρω όμως τελευταίως τι τάσεις υπαρχουν λογω τροικας
Γιατί αν πω σε κάποια ότι θα πρέπει να γίνει πουτάνα είναι ποινικό αδίκημα ??? :S
Γιατί αν πω σε κάποια ότι θα πρέπει να γίνει πουτάνα είναι ποινικό αδίκημα ??? :S