Εντυπωσιακή εμφάνιση!!Να έχετε ένα πολύ όμορφο γλυκό δημιουργικό Σαββατοκύριακο!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φινετσάτη!!Να έχετε μία πανέμορφη Τετάρτη Καλημέρα......
Εντυπωσιακή εμφάνιση!!Να έχετε ένα πολύ όμορφο γλυκό δημιουργικό Σαββατοκύριακο!!!!!!
Φινετσάτη!!Να έχετε μία πανέμορφη Τετάρτη Καλημέρα......
Με αυτά τα σχόλια έχεις φτάσει αισίως τα 20 μνμ, ενώ χρειάζεσαι μόνο 10 για να της στείλεις pm.Εντυπωσιακή εμφάνιση!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φινετσάτη!!
Καλημέρα μωράκλα μουΝα έχετε μία όμορφη, χαρούμενη εβδομάδα!!!!!
Καλημέρα...
Καλησπέρα έχεις δίκιο θα της στείλω πμ, δεν το σκέφτηκα καθόλου, είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω καθόλου τους κανόνες του φόρουμ!!Με αυτά τα σχόλια έχεις φτάσει αισίως τα 20 μνμ, ενώ χρειάζεσαι μόνο 10 για να της στείλεις pm.
Καλημέρα σεξι Μυρτώ!!Καλημέρα όμορφη χαρούμενη Τρίτη.....
Κούκλα!!Καλημέρα όμορφη χαρούμενη Τρίτη.....
Καλησπέρα Μυρτώ. Δείχνεις αδυνατισμένη εδώ ή έχεις αλλάξει πρόγραμμα γυμναστικής τελευταία;Καλημέρα όμορφη χαρούμενη Τρίτη.....
Καλησπέρα ναι ασχολούμαι περισσότερο με Pilates.....Καλησπέρα Μυρτώ. Δείχνεις αδυνατισμένη εδώ ή έχεις αλλάξει πρόγραμμα γυμναστικής τελευταία;
Η Μυρτώ ότι και να κάνει είναι πάρα πολύ σεξι κοπέλα!!Καλησπέρα ναι ασχολούμαι περισσότερο με Pilates.....
Αδελφέ, εντελώς φιλικά και χωρίς πρόθεση να σε θίξω, ούτε εγώ, αν ήμουν στη θέση της Μυρτούς, θα ανταποκρινόμουν στο ενδιαφέρον σου να με συναντήσεις. Παραείσαι πιεστικός και κάτι τέτοιες προσεγγίσεις φοβίζουν τα κορίτσια, και δικαιολογημένα κατ' εμέ. Άστο να πάει στο διάολο και βρες καμιά άλλη να κάνεις το κέφι σου, και χωρίς αυτή τη φορά τόσο στενό μαρκάρισμα, γιατί έχει κι αλλού πορτοκαλιές... Φιλικά πάντα.Καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις!!
Καλό και ήσυχο βράδυ να έχεις αδερφέ, σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου!!Αδελφέ, εντελώς φιλικά και χωρίς πρόθεση να σε θίξω, ούτε εγώ, αν ήμουν στη θέση της Μυρτούς, θα ανταποκρινόμουν στο ενδιαφέρον σου να με συναντήσεις. Παραείσαι πιεστικός και κάτι τέτοιες προσεγγίσεις φοβίζουν τα κορίτσια, και δικαιολογημένα κατ' εμέ. Άστο να πάει στο διάολο και βρες καμιά άλλη να κάνεις το κέφι σου, και χωρίς αυτή τη φορά τόσο στενό μαρκάρισμα, γιατί έχει κι αλλού πορτοκαλιές... Φιλικά πάντα.