Διαγραμμένο μέλος 223351
Call-Girl
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2022
- Like
- 26.043
Απίστευτη ακόμα μια φορά! Καλημέρα!Να έχετε όλοι μία υπέροχη μέρα με πολλά πολλά χαμόγελα... Καλημέρα...
Συμβάλλεις επικίνδυνα στην αύξηση της θερμοκρασίας μαζί με τον καύσωνα...Ελπίζω να σε ξαναδώ όταν δροσίσει. Καλή σου μέρα.Να έχετε όλοι μία υπέροχη μέρα με πολλά πολλά χαμόγελα... Καλημέρα...
εμενα μου θυμιζει καποιον εδω με αλλο νικ που δεν το θυμαμαι,που εγραφε ετσι με αυτον τον τροπο.Αδελφέ, εντελώς φιλικά και χωρίς πρόθεση να σε θίξω, ούτε εγώ, αν ήμουν στη θέση της Μυρτούς, θα ανταποκρινόμουν στο ενδιαφέρον σου να με συναντήσεις. Παραείσαι πιεστικός και κάτι τέτοιες προσεγγίσεις φοβίζουν τα κορίτσια, και δικαιολογημένα κατ' εμέ. Άστο να πάει στο διάολο και βρες καμιά άλλη να κάνεις το κέφι σου, και χωρίς αυτή τη φορά τόσο στενό μαρκάρισμα, γιατί έχει κι αλλού πορτοκαλιές... Φιλικά πάντα.
Και εγώ πριν δω το nickname νόμιζα ότι αυτός είναι.εμενα μου θυμιζει καποιον εδω με αλλο νικ που δεν το θυμαμαι,που εγραφε ετσι με αυτον τον τροπο.
απο τη Θηβα εγραφε οτι ειναι και εγραφε μεχρι και την ιδια φραση << καλο και ησυχο βραδυ να εχεις>> κλπ κλπ.
παιζει να ειναι κι ο ιδιος με αλλο νικ τωρα.
Καλησπέρα δεν ξέρω για ποιον λέτε, αλλά καμία σχέση δεν έχω με τον άνθρωπο που λέτε!!εμενα μου θυμιζει καποιον εδω με αλλο νικ που δεν το θυμαμαι,που εγραφε ετσι με αυτον τον τροπο.
απο τη Θηβα εγραφε οτι ειναι και εγραφε μεχρι και την ιδια φραση << καλο και ησυχο βραδυ να εχεις>> κλπ κλπ.
Όχι, έχετε κάνει λάθος!!Και εγώ πριν δω το nickname νόμιζα ότι αυτός είναι.
Καλημέρα Μυρτώ!Καλή Πέμπτη με όμορφες στιγμές!!!!!
Καλημέρα....
Τον ntaffy από θηβα λες. Και γώ για κεινον το πέρασαεμενα μου θυμιζει καποιον εδω με αλλο νικ που δεν το θυμαμαι,που εγραφε ετσι με αυτον τον τροπο.
Ε ναι εσύ τώρα.Μη μας το χαλάς άσε μας να ελπίζουμε.Ποτέ δεν ξέρεις.Η μυρτω έχει κάψει καρδιές. Όλοι γκομενα προσπαθούν να τη βγάλουν. Ρε παίδες αν ήταν να παντρευτεί θα το χε κάνει ήδη δε περίμενε εσάς από δω μέσα
Καλημέρα γυναικάρα μας!Κέντημα είσαι!Καλή Πέμπτη με όμορφες στιγμές!!!!!
Καλημέρα....
Καλησπέρα παιδιά, όχι έχετε κάνει λάθος, τον άνθρωπο ούτε που τον ξέρω!!Τον ntaffy από θηβα λες. Και γώ για κεινον το πέρασα
Ραβε ξυλωνε.....σταυροβελονια οι πλαστικέςΕ ναι εσύ τώρα.Μη μας το χαλάς άσε μας να ελπίζουμε.Ποτέ δεν ξέρεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα γυναικάρα μας!Κέντημα είσαι!
Καλημερα μυρτω….παντα με το χαμόγελο κ υγειαΚαλή Παρασκευή σε όλους με υγεία και χαμόγελα!!!! Καλημέρα....
Που και να την γνωρίσεις από κοντά!!!Δεν έχω γνωρίσει το κορίτσι από κοντά, μια φορά που προσπάθησα δεν βγήκε το πρόγραμμα, αλλά το μόνο που ξέρω είναι ότι σε προδιαθέτει θετικά η αύρα της και το χαμόγελό της, ενώ και μια φωτό που έχω δει χωρίς τη θολούρα στο πρόσωπο, είναι ΟΝΤΩΣ πολύ ΟΜΟΡΦΗ γυναίκα!
Καλημέρα σε όλη την παρέα και κυρίως στη νηματοθέτρια !
Τέτοιο φινετσάτο ντύσιμο και με casual αθλητικά πρώτη φορά συναντώ σε γυναίκα προφανώς και με τα ανάλογα προσόντα.Πραγματικά θα απαιτήσω σε ραντεβού μας να έρθεις με αυτό το ντύσιμο.Καλή Παρασκευή σε όλους με υγεία και χαμόγελα!!!! Καλημέρα....