Επισκέπτης
το ξαναποστάρω.
Και ο μισογύνης της Ξάνθης τις ίδιες απόψεις είχε με σένα,επιτέθηκε να βιάσει την κοπέλα και μετά την έκαψε για να μην τον καρφώσει στην αστυνομία.
Στο Μετάξι βγάλε τη μιζέρια σου με το δεκαευράκι να σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι την ταπεινώνεις.Μια γυναίκα εκτός από τρικλοποδιές και ρόπαλα πέφτει και με λίγο χιουμοράκι κάτι το οποίο μάλλον δεν έχεις.Δεν υποστηρίζω να σε πιάσει κώτσο και να σε σέρνει αλλά να επιβάλλεσαι ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
Η συμπεριφορά σου είναι εντελώς κομπλεξική και φαντάζομαι πως θα κατεβάζεις τα μούτρα δειλέ μόλις δεις κανονική γκόμενα,ούτε στα μάτια δεν μπορείς να κοιτάξεις ...
Είσαι πολύ λάθος! Τι σχέση έχω εγώ με αυτόν που λες? Εγώ καταδικάζω τελείως τη βία κατά των γυναικών. Ο βιασμός δεν εμπεριέχει πάντα βία. Εγώ θα έβαζα διάφορες παραμέτρους στο όλο ζήτημα και θα εξέταζα το πόσο προκλητική ήταν η συμπεριφορά της γυναίκας πριν καταδικάσω αβίαστα το βιαστή. Με τον τρόπο αυτό οι γυναίκες θα μαζεύονταν λίγο και θα το σκέφτονταν δύο και τρεις φορές πριν προκαλέσουν με την εμφάνιση ή τη συμπεριφορά τους. Δεν λέω να γίνουμε σαν τους μουσουλμάνους, αλλά... δεν το καταλαβαίνεις ρε μεγάλε ότι έχουμε φτάσει στο αντίθετο άκρο? Σου φέρνει η άλλη τον κώλο της μέσα στη μούρη σου και σου λέει: "Μαλάκα μην τυχόν και με αγγίξεις!"
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)