Νέα

Μυκοονοοςςς!!!! assesssssss!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το ξαναποστάρω.
Και ο μισογύνης της Ξάνθης τις ίδιες απόψεις είχε με σένα,επιτέθηκε να βιάσει την κοπέλα και μετά την έκαψε για να μην τον καρφώσει στην αστυνομία.
Στο Μετάξι βγάλε τη μιζέρια σου με το δεκαευράκι να σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι την ταπεινώνεις.Μια γυναίκα εκτός από τρικλοποδιές και ρόπαλα πέφτει και με λίγο χιουμοράκι κάτι το οποίο μάλλον δεν έχεις.Δεν υποστηρίζω να σε πιάσει κώτσο και να σε σέρνει αλλά να επιβάλλεσαι ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
Η συμπεριφορά σου είναι εντελώς κομπλεξική και φαντάζομαι πως θα κατεβάζεις τα μούτρα δειλέ μόλις δεις κανονική γκόμενα,ούτε στα μάτια δεν μπορείς να κοιτάξεις ...

Είσαι πολύ λάθος! Τι σχέση έχω εγώ με αυτόν που λες? Εγώ καταδικάζω τελείως τη βία κατά των γυναικών. Ο βιασμός δεν εμπεριέχει πάντα βία. Εγώ θα έβαζα διάφορες παραμέτρους στο όλο ζήτημα και θα εξέταζα το πόσο προκλητική ήταν η συμπεριφορά της γυναίκας πριν καταδικάσω αβίαστα το βιαστή. Με τον τρόπο αυτό οι γυναίκες θα μαζεύονταν λίγο και θα το σκέφτονταν δύο και τρεις φορές πριν προκαλέσουν με την εμφάνιση ή τη συμπεριφορά τους. Δεν λέω να γίνουμε σαν τους μουσουλμάνους, αλλά... δεν το καταλαβαίνεις ρε μεγάλε ότι έχουμε φτάσει στο αντίθετο άκρο? Σου φέρνει η άλλη τον κώλο της μέσα στη μούρη σου και σου λέει: "Μαλάκα μην τυχόν και με αγγίξεις!"  :uglystupid:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν μπορείς να εξισώνεις το βιασμό με το φόνο. Με τίποτα!

Τα όρια εξάλλου ανάμεσα στο βιασμό και το συναινετικό σεξ είναι πολλές φορές εξαιρετικά δυσδιάκριτα. Το ότι γαμιέται η ψυχολογία της γυναίκας όταν τη γαμάνε χωρίς τη θέλησή της είναι σίγουρο. Άλλο τόσο όμως γαμιέται η ψυχολογία του άντρα όταν η άλλη βγαίνει στην παραλία με τη σχισμή της κωλάρας της σε κοινή θέα και κάνει "ηλιοθεραπεία" μπρούμυτα ακριβώς δίπλα σε έναν μοναχικό άντρα και ο άντρας αυτός δεν μπορεί να την αγγίξει.

Κάτι ξέρουν οι μουσουλμάνοι και σίγουρα είναι λιγότερο μαλάκες από τους δυτικούς!

ναι κατάλαβα τη λογική σου...

οι μουσουλμάνοι έχουν την ανώμαλη άρρωστη θρησκεία τους και κάνουν ότι κάνουν...(και το πληρώνουν κάθε μέρα το τίμημα της μαλακίας που κουβαλάνε)
αλλά εσένα δεν κατάλαβα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα πάνω στο σώμα άλλου ανθρώπου  :think:
και φυσικά το ίδιο ισχύει και για αυτούς που λένε ότι επιβάλλεσαι με το μυαλό.... άλλη παπαριά και αυτή.

το να μην επιβάλετε κανείς σε κανένα με κανένα τρόπο δεν .. μας κάνει ?
τίποτα  ?  :2funny:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66

οι μουσουλμάνοι έχουν την ανώμαλη άρρωστη θρησκεία τους και κάνουν ότι κάνουν...(και το πληρώνουν κάθε μέρα το τίμημα της μαλακίας που κουβαλάνε)
αλλά εσένα δεν κατάλαβα τι σε κάνει να πιστεύεις ότι έχεις δικαίωμα πάνω στο σώμα άλλου ανθρώπου  :think:
και φυσικά το ίδιο ισχύει και για αυτούς που λένε ότι επιβάλλεσαι με το μυαλό.... άλλη παπαριά και αυτή.

εσυ πρεπει να εισαι πολυ αθωος..σαν να γενηθηκες χθες ας πουμε :grin:

Επισκέπτης

Αγόρι μου το ξέρεις ότι στις ΗΠΑ απαγορεύεται να κάνει μια γυναίκα μπάνιο τόπλες? Το ξέρεις ότι σε κάποια μέρη της Ευρώπης δεν μπορούν να κυκλοφορούν οι γυναίκες με μπικίνι παρά μόνο στα στενά όρια της παραλίας? Με ποια λογική νομίζεις ότι έχουν θεσπιστεί αυτοί οι νόμοι?

Απλά τώρα έχουμε τη νέα μόδα του μαγιό τάνγκα, το οποίο είναι ακραία προκλητικό και να είσαι σίγουρος ότι σε καναδυό χρόνια θα υπάρξουν μέτρα και για αυτό!  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αγόρι μου το ξέρεις ότι στις ΗΠΑ απαγορεύεται να κάνει μια γυναίκα μπάνιο τόπλες? Το ξέρεις ότι σε κάποια μέρη της Ευρώπης δεν μπορούν να κυκλοφορούν οι γυναίκες με μπικίνι παρά μόνο στα στενά όρια της παραλίας? Με ποια λογική νομίζεις ότι έχουν θεσπιστεί αυτοί οι νόμοι?

Απλά τώρα έχουμε τη νέα μόδα του μαγιό τάνγκα, το οποίο είναι ακραία προκλητικό και να είσαι σίγουρος ότι σε καναδυό χρόνια θα υπάρξουν μέτρα και για αυτό!  ;)
και τα πουταναρια ερχονται στην ελλαδα και τα πετανε ολα τυπε

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
6
Πουτανακια του κοσμου ενωθειτε .... Μυκονος με τρελααα !

Επισκέπτης
και τα πουταναρια ερχονται στην ελλαδα και τα πετανε ολα τυπε
Πουτανακια του κοσμου ενωθειτε .... Μυκονος με τρελααα !

Αυτά δεν είναι πουτανάκια τύπε, καριολίτσες είναι! Μακάρι να ήταν πουτανάκια!

Βιασμός ρε!!! Και κάνε με ban!  :rockon:

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
re τυπε ρε αγορι μου βαλτα σε μια σειρα..γιατι ετσι χανεις και το δικιο σου..η τυπισσα που θα βγει ξεκωλο παραλια..η ελλεεινιδα το μοντελο του μαλακα..κλπ.....ο ελληναρας μαλακας...οχι μονο δεν θα την κραξει...αλλα αν του σκασει ενα χαμογελο..εχει γινει...λασπη λεμε...και το κλασσιμο που τρωει...παλι καλα αισθανεται...πηγαινε σε μια υπαιθρια πισινα στην σκανδιναβια..στην γερμανια.στην αγγλια .εκει θα καταλαβεται την διαφορα..μεταξυ αυτων των γυναικων και των πραγματικων γυναικων...ειναι τοσο μαλακισμενες εδω..που...ακουγωνται και κραυγες σαν του τυπου περι βιασμου....πρωσωπικα...για μενα καλυτερα.. να δεις εναν κωλο στο βουνο παρα χιλιους κωλους στην θαλασσα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.347
Πόντοι
3.656
Θα θελα να κανεις καμια κινηση τέτοια σε καμια φιλη μου ή συγγενη μου.  :grin:

μετα δεν θα μπορουσες να πατησεις Μεταξουργειο γιατι κατι βασικο θα σου ελειπε
Συνάδελφοι, νομίζω ότι ο Picker έθεσε άκομψα, παρορμητικά και τελείως χύμα ένα πραγματικό θέμα. Συμφωνώ ότι αν κάποιος βίαζε θυληκό της φαμίλας μας, μάλλον θα του τα κόβαμε, αν τον αφήναμε ζωντανό. Κυκλοφορεί ένα βιβλίο με τίτλο Θυληκές φαλοκράτισες ή οι γυναίκες και η ανερχόμενη κουλτούρα του ξέκωλου, αμερικάνα το έγραψε, διαβάστε το. Εκεί θίγει το γεγονός ότι η γυναίκα της διπλανής πόρτας, η μάνα μας, η γυναίκα μας, η αδελφή μας, η γκόμενά μας η ξαδέλφη μας ντύνεται και κυρίως φέρατει στην καθημερινή της ζωή πιο προκλητικά από τις πουτάνες του δρόμου, ότι συμβαίνει στην Αμερική σε λίγο καιρό έρχεται και εδώ. Εδώ οι γυναίκες από τη μια ντύνονται ξέκολα, σου δείχνουν τάχα τυχαία τα βυζιά τους σκύβοντας, τραβάνε το string πάνω από το χαμηλοκάβαλο, για να μην αναρωτιόμαστε τι χρώμα έχει. Και ενώ σε έχει κατακαυλώσει, σου δίνει την εντύπωση με όσα μέσα την έχει προικίσει η φύση ότι προχώρα, είμαι διαθέσιμη, τρως τη χυλόπιτα και σε κάνει να νοιώθεις ένας ηλίθιος λιγούρης που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη φιλική συμπεριφορά από το γαμιέμαι αβέρτα κουβέρτα. Και το κάνουν σχεδόν όλες πιά. Και ενώ μας έχουν φτάσει το καυλί στο στόμα, αν τις αγγίξουμε θα πάμε μέσα για σεξουαλική παρενόχληση. Πού είναι η ισότητα? Αστεία το λέω. Η Γυναίκα έχει το δικαίωμα να σε καυλώσει όσο θέλει, να σου εδημιουργήσει προσδοκίες και μετά να λέιε με τις φίλες της, ότι δεν υπάρχουν άντρες!

Επισκέπτης
re τυπε ρε αγορι μου βαλτα σε μια σειρα..γιατι ετσι χανεις και το δικιο σου..η τυπισσα που θα βγει ξεκωλο παραλια..η ελλεεινιδα το μοντελο του μαλακα..κλπ.....ο ελληναρας μαλακας...οχι μονο δεν θα την κραξει...αλλα αν του σκασει ενα χαμογελο..εχει γινει...λασπη λεμε...και το κλασσιμο που τρωει...παλι καλα αισθανεται...πηγαινε σε μια υπαιθρια πισινα στην σκανδιναβια..στην γερμανια.στην αγγλια .εκει θα καταλαβεται την διαφορα..μεταξυ αυτων των γυναικων και των πραγματικων γυναικων...ειναι τοσο μαλακισμενες εδω..που...ακουγωνται και κραυγες σαν του τυπου περι βιασμου....πρωσωπικα...για μενα καλυτερα.. να δεις εναν κωλο στο βουνο παρα χιλιους κωλους στην θαλασσα...

Τύπε, ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του σύγχρονου δυτικού άντρα?

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!

Παλιά έλεγαν έναν άντρα μαλάκα και αυτός γινόταν θηρίο από οργή. Σήμερα το λέει από μόνος του ότι είναι μαλάκας και το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ!

Ο λόγος που οι δικές μου απόψεις φαντάζουν στα μάτια των περισσότερων υπερβολικές είναι - πολύ απλά - ότι εγώ έχω να τραβήξω μαλακία από το Δεκέμβριο του 2010. Πλησιάζω τα 3 χρόνια χωρίς να έχω τελειώσει μόνος μου χωρίς επαφή. Όταν οι περισσότεροι εδώ μέσα τραβάνε μαλακία συνεχώς, καταλαβαίνεις πως είναι τελείως αδύνατο να καταλάβουν τον τρόπο που σκέφτομαι εγώ.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Τύπε, ξέρεις ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του σύγχρονου δυτικού άντρα?

ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ!

Παλιά έλεγαν έναν άντρα μαλάκα και αυτός γινόταν θηρίο από οργή. Σήμερα το λέει από μόνος του ότι είναι μαλάκας και το θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ!

Ο λόγος που οι δικές μου απόψεις φαντάζουν στα μάτια των περισσότερων υπερβολικές είναι - πολύ απλά - ότι εγώ έχω να τραβήξω μαλακία από το Δεκέμβριο του 2010. Πλησιάζω τα 3 χρόνια χωρίς να έχω τελειώσει μόνος μου χωρίς επαφή. Όταν οι περισσότεροι εδώ μέσα τραβάνε μαλακία συνεχώς, καταλαβαίνεις πως είναι τελείως αδύνατο να καταλάβουν τον τρόπο που σκέφτομαι εγώ.
έχω να τον παίξω από  το 2008 και δεν πηδάω στα ρδέλα της μπίχλας και παρακμής-πράγμα που έκανα στα νιάτα μου-στο Μετάξι.Χαλάρωσε και πάρτο αλλιώς.Ενα πισοκολλητό με κανονική γκόμενα θα σου έκανε καλό..

Επισκέπτης
έχω να τον παίξω από  το 2008 και δεν πηδάω στα ρδέλα της μπίχλας και παρακμής-πράγμα που έκανα στα νιάτα μου-στο Μετάξι.Χαλάρωσε και πάρτο αλλιώς.Ενα πισοκολλητό με κανονική γκόμενα θα σου έκανε καλό..

Χαλαρός είμαι τύπε μου. Εγώ θεωρώ τις πουτάνες κανονικότατες γκόμενες και ειδικά αυτές στο Μεταξουργείο τις πιο τίμιες γκόμενες που υπάρχουν. Απλά στην καθημερινή μου ζωή δεν γουστάρω να με προκαλούν. Όταν πηγαίνω στην παραλία θέλω να χαλαρώνω και να απολαμβάνω τη θάλασσα, όχι να έχω την ξεκωλιάρα από δίπλα μέσα στη μούρη μου. Μπορείς να το καταλάβεις αυτό? Είναι παραβίαση της ψυχικής μου ηρεμίας. Απαιτώ από τις γυναίκες στην καθημερινή μου ζωή να μην μου προκαλούν το γενετήσιο ένστικτο. Όταν είναι μόνες με τον γαμιά τους ας του δείξουν και την κωλοτρυπίδα τους. Όταν είναι σε κοινή θέα και υπάρχουν γύρω τους μόνοι άντρες και παιδιά, απαιτώ η σχισμή της κωλάρας τους να είναι καλυμένη. Τόσο υπερβολικό σου φαίνεται αυτό?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χαλαρός είμαι τύπε μου. Εγώ θεωρώ τις πουτάνες κανονικότατες γκόμενες και ειδικά αυτές στο Μεταξουργείο τις πιο τίμιες γκόμενες που υπάρχουν. Απλά στην καθημερινή μου ζωή δεν γουστάρω να με προκαλούν. Όταν πηγαίνω στην παραλία θέλω να χαλαρώνω και να απολαμβάνω τη θάλασσα, όχι να έχω την ξεκωλιάρα από δίπλα μέσα στη μούρη μου. Μπορείς να το καταλάβεις αυτό? Είναι παραβίαση της ψυχικής μου ηρεμίας. Απαιτώ από τις γυναίκες στην καθημερινή μου ζωή να μην μου προκαλούν το γενετήσιο ένστικτο. Όταν είναι μόνες με τον γαμιά τους ας του δείξουν και την κωλοτρυπίδα τους. Όταν είναι σε κοινή θέα και υπάρχουν γύρω τους μόνοι άντρες και παιδιά, απαιτώ η σχισμή της κωλάρας τους να είναι καλυμένη. Τόσο υπερβολικό σου φαίνεται αυτό?
τυπε πικερ τι γνωμη εχεις γιαυτο

Επισκέπτης

Είμαι γενικά κατά της βίας, δεν θα χτύπαγα ποτέ γυναίκα. Αν βίαζα κάποια δεν θα της άνοιγα ούτε ρουθούνι όσο και να με χτύπαγε αυτή, θα ήταν καθαρά μια πράξη αγάπης. Το πιο πιθανό είναι στο τέλος εγώ να έφευγα ξεσκισμένος από τα νύχια της, ενώ εκεινής μόνο το μουνάκι της θα είχε ξεσκιστεί.  :sunglasses:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Ο ψυχολογικός βιασμός του άντρα από τη γυναίκα που του δείχνει τον κώλο της χωρίς να τον αφήνει να τη γαμήσει είναι πολύ μεγαλύτερος από το σωματικό βιασμό τον οποίο περιγράφεις... Βέβαια εσύ είσαι ένας αρχιμαλάκας, άρα πού να καταλάβεις?

Σωστός! Θυμάμαι μαθητής μια συμμαθήτρια μου είχε τουρλώσει τον κώλο της 30 εκατοστά από το πρόσωπο μου. Αμέσως αισθάνθηκα άρρωστος και μου ήρθε ναυτία. Τόσο βασανιστικό ήταν για μένα το να καταπιέσω το ένστικτό μου εκείνη τη στιγμή. Πραγματικά τόσο άσχημα δεν αισθάνθηκα ούτε στην κηδεία της μάνας μου. Τέτοια συναισθήματα αναφέρουν γυναίκες που έχουν βιασθεί.

Αν επιπλέον αυτή που θα στηθεί μπροστά είναι και γυμνόκωλη τότε σίγουρο ο ψυχολογικός βιασμός του άντρα είναι πολύ μεγαλύτερος από έναν απλό σωματικό βιασμό.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
341
Πόντοι
36
ελα μωρε....ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :S :S :S :S :S :S :S :S :S :S :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
κακομοιρια............. :crazy: :crazy:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.370
Πόντοι
1.686
Για το νόμο του Πίκερ ,ποιά είναι η άποψη της

Ξυδολούγκρας ;  :2funny: :2funny:

Γαμάτε ,γαμάτε τώρα  :rockon:  ,διότι το Νοέμβριο θα γίνει πτώχευση και θα φύγουν

και οι ιερόδουλες ! 

Επισκέπτης
Πριν από λίγο γύρισα από μια παραλία της Αθήνας που είχα πάει για μπάνιο. Έχουν ξεφύγει τελείως οι γκόμενες. Όλος ο κώλος έξω οι περισσότερες. Εντάξει, κάτι πρέπει να γίνει με αυτό νομίζω. Έχει ξεπεραστεί η κόκκινη γραμμή. Δεν είμαστε όλοι μαλάκες και δεν μπορεί να φεύγουμε άρρωστοι κάθε φορά που πάμε στη θάλασσα.

edit: Το τι γαμωσταυρίδι έριξα σήμερα (όχι φωναχτά) δε λέγεται. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε ένα κίνημα "χουφτώματος κώλων στις παραλίες" μπας και μαζευτούνε έτσι λίγο οι καριόλες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Είμαι γενικά κατά της βίας, δεν θα χτύπαγα ποτέ γυναίκα. Αν βίαζα κάποια δεν θα της άνοιγα ούτε ρουθούνι όσο και να με χτύπαγε αυτή, θα ήταν καθαρά μια πράξη αγάπης. Το πιο πιθανό είναι στο τέλος εγώ να έφευγα ξεσκισμένος από τα νύχια της, ενώ εκεινής μόνο το μουνάκι της θα είχε ξεσκιστεί.  :sunglasses:
εκκεντρικος οπως παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom