και οι άλλοι που ούτε γυρίζουν να τους κοιτάξουν; Σκέψου λίγο ανθρωπιστικά!έτσι θα γαμούσαμε όλοι την μουνάρα του σχολείου μας![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μυκοονοοςςς!!!! assesssssss!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 100
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
και οι άλλοι που ούτε γυρίζουν να τους κοιτάξουν; Σκέψου λίγο ανθρωπιστικά!
αυτοί θα πληρώναν για κώλο απευθείας
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
αμάν πια με αυτές τις ετικέττες...τυπε σε κοβω για πικερικο![]()
Επισκέπτης
από μιά μεριά , ποιό αρσενικό δεν θα ήθελε να γινόταν αυτό στη πραγματικότητα;Εννοώ , να στρατεύονται οι γυναίκες από τα 18 στα μπουρδέλα.Δε βαριέσαι. Επιστημονική φαντασία...
Κοίτα φίλε, αν γινόταν αυτό θα ξέραμε για όλες τις γυναίκες που βλέπουμε στο δρόμο ότι την έχουν ιδρώσει τη φανέλα. Οπότε δεν θα μας πείραζε να τις βλέπαμε και στην παραλία ξέκωλες. Θα είχαν ήδη υποστεί τη φυσική τους ταπείνωση. Με πιάνεις?
άρα ο σκοπός σου είναι να τις ταπεινώσεις;Κοίτα φίλε, αν γινόταν αυτό θα ξέραμε για όλες τις γυναίκες που βλέπουμε στο δρόμο ότι την έχουν ιδρώσει τη φανέλα. Οπότε δεν θα μας πείραζε να τις βλέπαμε και στην παραλία ξέκωλες. Θα είχαν ήδη υποστεί την φυσική τους ταπείνωση. Με πιάνεις?![]()
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
οκ νομισα οτι αυτο που ποσταρες αναφεροταν σε εμενα,καταλαβα λαθος![]()
Δεν θα εβριζα καποιον χωρις λογο, δεν ειμαι τρελος
Επισκέπτης
οκΔεν θα εβριζα καποιον χωρις λογο, δεν ειμαι τρελος![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
άρα ο σκοπός σου είναι να τις ταπεινώσεις;
Εννοείται. Η γυναίκα πρέπει να νιώθει ταπεινωμένη.
εισαι αρρωστεια τυπεΕννοείται. Η γυναίκα πρέπει να νιώθει ταπεινωμένη.![]()
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εχεις και εξοχικο στην μυκονο βαρουλη;ρε μπολντη το σπιτι στη μυκονο ειναι κλειστο
να σου δωσω τα κλειδια να παρεις το σταματακη να πατε![]()
ταπεινωμένη γυναίκα=επικίνδυνη γυναίκα. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό που λες.Εννοείται. Η γυναίκα πρέπει να νιώθει ταπεινωμένη.![]()
μπαρε δωσε μου κλειδια και βατραχο και εφυγαεχεις και εξοχικο στην μυκονο βαρουλη;![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε οταν ο πικερ μιλαει για ταπεινωση εννοει οχι μονο ψυχολογικη ;)ταπεινωμένη γυναίκα=επικίνδυνη γυναίκα. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό που λες.
Επισκέπτης
ταπεινωμένη γυναίκα=επικίνδυνη γυναίκα. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό που λες.
Γιατί ρε τύπε? Σκέψου απλά τη διαφορά μιας ξέκωλης στην παραλία που το παίζει κυρία για έναν, από μια άλλη ξέκωλη που ξέρουν όλοι ότι έχει ξεσκιστεί στο μπουρδέλο.
τι σχέση έχει αυτό με αυτό που σου πόσταρα;Γιατί ρε τύπε? Σκέψου απλά τη διαφορά μιας ξέκωλης στην παραλία που το παίζει κυρία για έναν, από μια άλλη ξέκωλη που ξέρουν όλοι ότι έχει ξεσκιστεί στο μπουρδέλο.![]()
αλλά και σωματική;τυπε οταν ο πικερ μιλαει για ταπεινωση εννοει οχι μονο ψυχολογικη ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις