Νέα

Μυκοονοοςςς!!!! assesssssss!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τι σχέση έχει αυτό με αυτό που σου πόσταρα;

Ξέρεις πώς σκέφτονται αυτές οι καριόλες που βγάζουν τον κώλο τους στην παραλία?

"Εγώ σου δείχνω τον κώλο μου και σε κάνω μαλάκα, γιατί εμένα θα με γαμήσει μόνο ο ένας και μοναδικός που θα διαλέξω εγώ. Όλοι οι άλλοι θα παίζετε το πουλί σας για πάρτη μου!"

Σκέψου απλά πόσο διαφορετικά θα σκεφτόταν αυτή η γκόμενα αν όλοι που την έβλεπαν γύρω της ήξεραν ότι την είχαν ξεσκίσει μερικές χιλιάδες άντρες στο μπουρδέλο. Με άλλα λόγια ισχύει το αντίθετο από αυτό που λες, δηλαδή όταν η γυναίκα ταπεινώνεται χάνει τον τσαμπουκά της, άρα γίνεται ακίνδυνη.

Picker  :rockon:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

"Εγώ σου δείχνω τον κώλο μου και σε κάνω μαλάκα, γιατί εμένα θα με γαμήσει μόνο ο ένας και μοναδικός που θα διαλέξω εγώ. Όλοι οι άλλοι θα παίζετε το πουλί σας για πάρτη μου!"

Σκέψου απλά πόσο διαφορετικά θα σκεφτόταν αυτή η γκόμενα αν όλοι που την έβλεπαν γύρω της ήξεραν ότι την είχαν ξεσκίσει μερικές χιλιάδες άντρες στο μπουρδέλο. Με άλλα λόγια ισχύει το αντίθετο από αυτό που λες, δηλαδή όταν η γυναίκα ταπεινώνεται χάνει τον τσαμπουκά της, άρα γίνεται ακίνδυνη.

Πω πω γαμας  :rockon:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166

σπερνεις πονο

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

με τον Βoldemort γιατί τα τσουγκρίσατε έτσι ρε παιδί μου;

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16

Picker  :rockon:
Το λαθος σου ειναι οτι αυτες που βγαζουν τον κωλο τους στην παραλια οπως λες ειναι οτι σκεφτονται και 2ον δεν υπαρχει ακινδυνη γυναικα

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Οποιος έχει αδερφη ή φιλη ή κοπελα ή εστω δεν ειναι ΖΩΟ και του έχουν μαθει οτι θα πρέπει να έχει καποιο λιγο σεβασμό στις γυναίκες ειναι απαραιτητο να πατησει αναφορα γιατι το θεμα βιασμος ειναι κατι τρομακτικα τερατωδες και επικινδυνο για την γυναικεια ψυχολογια.Ειναι αξιοποινη και εγκληματικη πραξη ειναι κατι το φριχτο. Καταλαβαινω οτι ο Πικερ ειναι ψυχικα αρρωστος και δεν τον βοηθαει το μυαλο του βοηθηστε οι υπολοιποι τουλαχιστον να μην έχουμε τετοια εκτρωματα ακομη και εδω μεσα που ειναι ντροπη για την κοινωνια και το αντρικο φυλο.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA  Mα παντα δεν τις βιαζαν αυτος ηταν ο ρολοσ τους στην ιστορια

Αυτο μονο τιποτα αλλο. Οσο για σενα Πικερ θα περνουσες καλα αν ηταν στο χερι μου αλλα τωρα ευτυχως για σενα δεν ειναι  ;)

killing time

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
46
Πόντοι
1
αν και φευγουμε απο το θεμα δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη καποιοι γραφετε οτι επειδη καποια ντυνεται προκλητικα πρεπει καποιος να την βιασει  :headbang:
με την ιδια λογικη εμενα με προκαλει κατι πανω σε καποιον αρα πρεπει να τον σπασω στο ξυλο
η ελευθερια καποιου σταματα εκει που αρχιζει η ελυθερια του αλλου
ο αντρισμος δεν φαινεται χτυπωντας η βιαζοντας μια γυναικα που εξ ορισμου ειναι ενα πλασμα πιο αδυναμο σωματικα απο τον αντρα

:thumbsup:

Αλλίμονο αν κάθε φορά που κάτι μας προκαλούσε/ενοχλούσε προσωπικά  "εξαφανίζαμε" την ενόχληση με το να βιάσουμε,σκοτώσουμε κ.ο.κ το εκάστοτε άτομο !
Αν κάποια, σε παραλία ανοικτή για τον καθένα, τα δείχνει όλα  φορώντας ένα κορδόνι αντί για μαγιο....ή σε δημόσιο χώρο-μέρος φοράει μίνι μέχρι τον οφαλό χωρίς εσώρουχο και κάποιος θεωρεί το αποτέλεσμα ως προκλητικό αντί ως αντιαισθητικό έχει σοβαρό πρόβλημα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
δλδ τύπε πικερ λες ότι ο "κυνηγός" μπορεί να κάνει ότι γουστάρει-όποτε γουστάρει-σε όποια γουστάρει επιδή έχει το έντσικτο έμφυτο από τη φύση του ?  :grin:
οκ ..
και αν μου τη βιδώσει καμιά μέρα να σε σκοτώσω για να σε φάω είμαστε εντάξει δλδ ?
και εγώ κυνηγός είμαι... :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λες ο picker  να ονειρεύεται τέτοιους ρόλους στην πραγματική ζωή; Μήπως άραγε τους έχει ήδη πραγματοποιήσει;
τυπε ο πικερ εχει την αποψη οτι η γυναικα αν δεν εισπραξει τις σφαλιαρες της 1 φορα την μερα δεν στρωνει :rolleyes:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε μετα τους νωντοτυπους και τους μπολντοτυπους,εχουν σειρα οι πικεροτυποι.το μπου εκφραζει ολες τις τασεις.ουτε ο συριζα δεν ηταν ετσι  :rockon: :rockon: :rockon:
δημοκρατικο σαιτ τυπε :rockon:

Επισκέπτης
δλδ τύπε πικερ λες ότι ο "κυνηγός" μπορεί να κάνει ότι γουστάρει-όποτε γουστάρει-σε όποια γουστάρει επιδή έχει το έντσικτο έμφυτο από τη φύση του ?  :grin:
οκ ..
και αν μου τη βιδώσει καμιά μέρα να σε σκοτώσω για να σε φάω είμαστε εντάξει δλδ ?
και εγώ κυνηγός είμαι... :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν είναι το ίδιο ρε φίλε. Μιλάμε για τη γενετήσια πράξη (πούτσα-μουνί, ούτε καν πούτσα-κώλος), όχι για φόνο! Εγώ πιστεύω ότι ο Antisthenis είναι εντάξει άτομο αλλά στην περίπτωση αυτή παρασύρθηκε από τις φλωρούμπες του site.  :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Δεν είναι το ίδιο ρε φίλε. Μιλάμε για τη γενετήσια πράξη (πούτσα-μουνί, ούτε καν πούτσα-κώλος), όχι για φόνο! Εγώ πιστεύω ότι ο Antisthenis είναι εντάξει άτομο αλλά στην περίπτωση αυτή παρασύρθηκε από τις φλωρούμπες του site.  :grin:

μα ούτε εγώ είπα για φόνο, για τροφή είπα .. ;)
και με τη λογική σου αν πεινάω και δεν υπάρχει τίποτα άλλο, προκειμένου να επιβιώσω μπορώ να σε φάω...
μιλάμε για ένστικτο επιβίωσης...

βλέπεις ότι δεν πάει έτσι όπως τα λες ?

και να ξέρεις ότι ποτέ κανεις δεν έχει καμία εξουσία και δικαίωμα στο σώμα κανενός.
πάρτο αλλιώς λοιπόν  :grin:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
το ξαναποστάρω.
Και ο μισογύνης της Ξάνθης τις ίδιες απόψεις είχε με σένα,επιτέθηκε να βιάσει την κοπέλα και μετά την έκαψε για να μην τον καρφώσει στην αστυνομία.
Στο Μετάξι βγάλε τη μιζέρια σου με το δεκαευράκι να σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι την ταπεινώνεις.Μια γυναίκα εκτός από τρικλοποδιές και ρόπαλα πέφτει και με λίγο χιουμοράκι κάτι το οποίο μάλλον δεν έχεις.Δεν υποστηρίζω να σε πιάσει κώτσο και να σε σέρνει αλλά να επιβάλλεσαι ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ.
Η συμπεριφορά σου είναι εντελώς κομπλεξική και φαντάζομαι πως θα κατεβάζεις τα μούτρα δειλέ μόλις δεις κανονική γκόμενα,ούτε στα μάτια δεν μπορείς να κοιτάξεις ...

Επισκέπτης
μα ούτε εγώ είπα για φόνο, για τροφή είπα .. ;)
και με τη λογική σου αν πεινάω και δεν υπάρχει τίποτα άλλο, προκειμένου να επιβιώσω μπορώ να σε φάω...
μιλάμε για ένστικτο επιβίωσης...

βλέπεις που δεν πάει έτσι όπως τα λες...
και να ξέρεις ότι ποτέ κανεις δεν έχει καμία εξουσία και δικαίωμα στο σώμα κανενός.
πάρτο αλλιώς λοιπόν  :grin:

Δεν μπορείς να εξισώνεις το βιασμό με το φόνο. Με τίποτα!

Τα όρια εξάλλου ανάμεσα στο βιασμό και το συναινετικό σεξ είναι πολλές φορές εξαιρετικά δυσδιάκριτα. Το ότι γαμιέται η ψυχολογία της γυναίκας όταν τη γαμάνε χωρίς τη θέλησή της είναι σίγουρο. Άλλο τόσο όμως γαμιέται η ψυχολογία του άντρα όταν η άλλη βγαίνει στην παραλία με τη σχισμή της κωλάρας της σε κοινή θέα και κάνει "ηλιοθεραπεία" μπρούμυτα ακριβώς δίπλα σε έναν μοναχικό άντρα και ο άντρας αυτός δεν μπορεί να την αγγίξει.

Κάτι ξέρουν οι μουσουλμάνοι και σίγουρα είναι λιγότερο μαλάκες από τους δυτικούς!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Άλλο τόσο όμως γαμιέται η ψυχολογία του άντρα όταν η άλλη βγαίνει στην παραλία με τη σχισμή της κωλάρας της σε κοινή θέα και κάνει "ηλιοθεραπεία" μπρούμυτα ακριβώς δίπλα σε έναν μοναχικό άντρα και ο άντρας αυτός δεν μπορεί να την αγγίξει.

Αυτός που δεν έχει φρένο ξέρεις πως λέγεται έτσι; Φρενοβλαβής
Λες και σου βάζουν μπριζόλα μπροστά σου και έχεις να φάς καμμια βδομάδα το παρουσιάζεις. Χαλάρωσε λίγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom