Νέα

Μύκητες και αγωγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silver_bullet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Το καλύτερο είναι πας σ' ένα γιατρο.

Εναλλακτικά, ρώτα την γκόμενα που πήδηξες να σου πει τι αγωγή της έδωσε ο γιατρός της. Πήγαινε στο φαρμακείο και πάρε την αντίστοιχη για σένα (ο φαρμακοποιός θα ξέρει). Συνήθως είναι η ίδια αλοιφή (Daktarin, Travokort, κ.λ.π.) ή ένα-δύο χάπια που τα παίρνεις μόνο μία φορά (δεν θυμάμαι label).

Κάνε και μια μικρή αποχή με τη δικιά σου (θα έχεις "πονοκέφαλο"  :headbang: ) γιατί συνήθως τα συμπτώματα δεν είναι εμφανή στον άντρα (ειδικά στις αρχές).

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μυκητες οπως πολυ σωστα ειπε καποιος εχει 7 στις 10 κοπελες κ οχι μονο μια φορα!εγω ειχα κολλησει απο καμπινκ!!κολλαει κ με προφυλακτικο καθος ειναι και δερματικη ασθενια!!γ τις γυναικες η θεραπεια ειναι κολπικα υποθετα!στον συντροφο μου ειχε δωσει ο γιατρος μονο 2 χαπακια!!τιποτα δλδ...αλλα μη δινεται συνταγες απο δω...συμβουλεψου εναν γιατρο...και η κοπελα φυσικα..αλλα δεν ειναι τπτ!!σε διαβεβαιωνω..τπτ σοβαρο...

Καλο το σεξ στη σκηνη ή πιαστηκε η μεση σου; :knockinb:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μυκητες οπως πολυ σωστα ειπε καποιος εχει 7 στις 10 κοπελες κ οχι μονο μια φορα!εγω ειχα κολλησει απο καμπινκ!!κολλαει κ με προφυλακτικο καθος ειναι και δερματικη ασθενια!!γ τις γυναικες η θεραπεια ειναι κολπικα υποθετα!στον συντροφο μου ειχε δωσει ο γιατρος μονο 2 χαπακια!!τιποτα δλδ...αλλα μη δινεται συνταγες απο δω...συμβουλεψου εναν γιατρο...και η κοπελα φυσικα..αλλα δεν ειναι τπτ!!σε διαβεβαιωνω..τπτ σοβαρο...

εγώ πάθαινα συνέχεια από τα αντιβιοτικά..
ειδικά πέρσυ π έπαιρνα συνέχεια αντιβιώσεις για τις ωτίτιδες
είχα βαρεθεί να πηγαίνω στον γυναικολόγο κάθε λίγο κ λιγάκι..
πάντα daktarin υπόθετα μ ΄γραφε να παίρνω κ κανένα άλλο φάρμακο..
υπόψην στις οδηγίες λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κ παραπάνω δόσεις να βάλεις..
την μοναδική φορά π κόλλησα κ το μωρό έβαλε daktarin κ του πέρασε..
Επίσης είναι καλό να τρώτε γιαούρτια..ο γυναικολόγος μ σύστησε επίσης το κλασσικό
με το ταμπόν π το βυθίζεις σε κεσέ με γιαούρτι κ το φοράς.. :grin:
με καλά αποτελέσματα ομολογουμένως..
οπότε δεν τα λέω στον αέρα..μ ΄χαν σπάσει τα νεύρα με αυτό το θεμα
μέχρι π πλέον μ δίνουν κ κάτι άλλα χαπάκια μαζί με τις αντιβιώσεις κ ΄χω βρει την υγειά μου..

Βέβαια το καλύτερο είναι σαν πρώτη φορά να πάει στον γιατρό,ειδικά άμα δεν ξέρει πως κόλλησε η κοπέλα τους μύκητες..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγώ πάθαινα συνέχεια από τα αντιβιοτικά..
ειδικά πέρσυ π έπαιρνα συνέχεια αντιβιώσεις για τις ωτίτιδες
είχα βαρεθεί να πηγαίνω στον γυναικολόγο κάθε λίγο κ λιγάκι..
πάντα daktarin υπόθετα μ ΄γραφε να παίρνω κ κανένα άλλο φάρμακο..
υπόψην στις οδηγίες λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κ παραπάνω δόσεις να βάλεις..
την μοναδική φορά π κόλλησα κ το μωρό έβαλε daktarin κ του πέρασε..
Επίσης είναι καλό να τρώτε γιαούρτια..ο γυναικολόγος μ σύστησε επίσης το κλασσικό
με το ταμπόν π το βυθίζεις σε κεσέ με γιαούρτι κ το φοράς.. :grin:
με καλά αποτελέσματα ομολογουμένως..
οπότε δεν τα λέω στον αέρα..μ ΄χαν σπάσει τα νεύρα με αυτό το θεμα
μέχρι π πλέον μ δίνουν κ κάτι άλλα χαπάκια μαζί με τις αντιβιώσεις κ ΄χω βρει την υγειά μου..

Βέβαια το καλύτερο είναι σαν πρώτη φορά να πάει στον γιατρό,ειδικά άμα δεν ξέρει πως κόλλησε η κοπέλα τους μύκητες..

έχεις δίκιο.Όποιος παίρνει αντιβιωτικά για ωτίτιδες,αμυγδαλίτιδες κλπ..δηλ.claricid,augmentin Κλπ...να προσέχει εκείνο το διάστημα που θα λαμβάνει την αντιβίωση(περίπου 10 μερες κρατάει η αντιβίωση και μετά κανά δεκαήμερο ακόμη για να έρθουν σε ισορροπία τα φιλικά με τα παθογόνα μικρόβια στο παχύ έντερο)να μην κάνει ούτε στοματικό ακάποτο καθότι κατά μεγάλο ποσοστό θα εμφανίσει μυκητίαση η οποία βέβαια δεν είναι κάτι που πρέπει να ανυσηχήσετε,φέυγει γρήγορα,απλά είναι λίγο ενοχλητική η πεοκρουσία και το κατούρημα επειδή η ακροποσθία έχει "ξεραθεί" και έχει ερεθιστεί.Το θέμα είναι όμως ότι πολλές φορές την πατάει κάποιος κάνοντας σέξ χωρίς προφύλαξη χωρίς να μπορεί να προβλέψει ότι μετά απο 5 μέρες π.χ.θα πάθει ωτίτιδα ή αμυγδαλίτιδα που δυστυχώς στις περισσότερες των περιπτώσεων απαιτούν τη λήχη ισχυρών αντιβιοτικών όπως το augmedin.Και κάτι άλλο.Η κρέμα daktarin είναι αντιβιοτική κρέμα και δεν βοηθά σε πολλές περιπτώσεις την έκλειψη των συμπτωμάτων της μυκητίασης.Υπάρχει μια άλλη κρέμα που δεν τη θυμάμαι(όχι η travokort)πώς τη λένε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom