Νέα

Μύκητες και αγωγή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα silver_bullet
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Προσφατα μου πε μια γκομενα που ειχα πηδηξει (με καποτα) οτι ειχε μυκητες...Με δεδομενο οτι εγω δε νιωθω καμια απολυτως ενοχληση, γνωριζει καποιος αν πρεπει να ακολουθησω καποια αγωγη(πχ αλοιφη?). Εχω την ασθενεια η ειμαι απλα φορεας και τη μεταδιδω? Να παω σε γιατρο δεν παιζει διοτι  τοτε θα μαθει κατι η δικια μου...Καποιος με παρομοια εμπειρια?

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
φιλε στον γιατρο και γρηγορα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Προσφατα μου πε μια γκομενα που ειχα πηδηξει (με καποτα) οτι ειχε μυκητες...

Με δεδομενο οτι εγω δε νιωθω καμια απολυτως ενοχληση, γνωριζει καποιος αν πρεπει να ακολουθησω καποια αγωγη(πχ αλοιφη?). Εχω την ασθενεια η ειμαι απλα φορεας και τη μεταδιδω?

Μύκητες είναι πιθανό να εμφανιστούν στη γεννητική περιοχή και των ανδρών, πολύ πιο σπάνια όμως από ότι στις γυναίκες. Η μυκητίαση στη γεννητική περιοχή των ανδρών προκαλεί εξανθήματα στην περιοχή, ενώ μπορεί να υπάρχει ερυθρότητα, φαγούρα  τσούξιμο.

ΔΙΑΒΑΣΕ σχετικά εδώ...

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Προσφατα μου πε μια γκομενα που ειχα πηδηξει (με καποτα) οτι ειχε μυκητες...Με δεδομενο οτι εγω δε νιωθω καμια απολυτως ενοχληση, γνωριζει καποιος αν πρεπει να ακολουθησω καποια αγωγη(πχ αλοιφη?). Εχω την ασθενεια η ειμαι απλα φορεας και τη μεταδιδω? Να παω σε γιατρο δεν παιζει διοτι  τοτε θα μαθει κατι η δικια μου...Καποιος με παρομοια εμπειρια?

αλοιφούλα travocort για δυο τρεις μέρες, αλλά αν δεν σε εξετάσει ιατρός δερματολόγος δεν κάνεις τίποτα. άσε που μπορεί να κάνεις και κακό αντί για καλό, γιατι το πιθανότερο είναι να μην έχεις κολλήσει

OP
OP
S

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
ευχαριστω για τις απαντησεις

γνξωριζετε αν φαινεται ο μυκητας σε εξεταση ουρων?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.932
Πόντοι
606
Μυκητες εχουν οι 7 στις 10 γυναικες.Θα κολλησεις στη ζωη σου δεκαδες φορες
Μη τρελελελε.Ο δερματολογος-αφριδισιολογος θα σε φτιαξει σε 5 μερες ;)

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
αν φοραγεσ καποτα δε κολισεσ τιποτα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
αν φοραγεσ καποτα δε κολισεσ τιποτα.

ΛΑΘΟΣ! Οι μήκυτες (όπως και πολλές άλλες ασθένιες) ΔΥΣΤΧΗΧΩΣ μεταδίδονται ακόμα κ με την επαφή (τριβή) του δέρματος ή/και μέσω των άπλυτων χεριών...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εξαρτάται κ από τι το κόλλησε αυτή..
αν της το δημιούργησε κάποιο αντιβιοτικό
τα πράγματα είναι απλά..
αν κ πιθανότατα δεν κόλλησες...
το daktarin κάνει καλό σε αυτές τις περιπτώσεις
κ έιναι κ ακίνδυνο δλδ μπορείς να κάνεις επαλείψεις
χωρίς παρενέργειες..
καλύτερα βέβαια να επισκεφτείς κάποιο γιατρό..

Επισκέπτης
εγω μολις διαβασα τον τιλο νομιζα οτι θα της κανει αγωγη κ θα την τρεχει στα δικαστηρια επειδη τον κολλησε μυκητες η βρωμιαρα  :2funny:

Tarasch

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
4.165
ΛΑΘΟΣ! Οι μήκυτες (όπως και πολλές άλλες ασθένιες) ΔΥΣΤΧΗΧΩΣ μεταδίδονται ακόμα κ με την επαφή (τριβή) του δέρματος ή/και μέσω των άπλυτων χεριών...
εμενα δε μου ειχε εμφανιστι σαν ασθενια αλλα σαν ερεθισμοσ απο κολπικα υγρα ου  τε ετσουζε ου  τε ποναγε

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6

Γιατί αυτά κάνω στην βιολογία τώρα...

cadida albicans...

μύκητες στο τριχωτό της κεφαλής...

στις μεσοδακτύλιες περιοχές των ποδιών...

κ.ο.κ

OP
OP
S

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Οι μυκητες που εμφανιζονται στα ποδια ειναι δηλαδη ιδιοι με τους μυκητες στα γεννητικα οργανα?

Το Daktarin ειναι νομιζω σκονη....το εβαζα προληπτικα στις αρβυλες μου στο στρατο για να μην πιασω μυκητες απο τα ντους...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Το Daktarin ειναι νομιζω σκονη....το εβαζα προληπτικα στις αρβυλες μου στο στρατο για να μην πιασω μυκητες απο τα ντους...

υπάρχει κ αλοιφή απλή υπάρχει κ σε γυναικολογική version
κολπικό υπόθετο κ έτσι..

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Τα δερματόφυτα αποτελούν μια ειδική κατηγορία μικήτων που προσβάλλουν [size=15pt]το δέρμα[/size], ιδιαίτερα το τριχωτό μέρος της κεφαλής, αλλά και τις μεσοδακτύλιες περιοχές των ποδιών προκαλώντας ερυθρότητα και έντονο κνησμό.

batopedios

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Στην αρχή πριν διαβάσω το θέμα νόμιζα και εγώ ότι κόλλησες μύκητες και θα έκανες αγωγή στην τυπισα  :2funny:

Λοιπόν φιλαράκο εάν δεν είχες σχέση θα σου έλεγα να χαλαρώσεις και εφόσον δεν δεις κάποιες παρενέργειες στην γύρω περιοχή να ζητήσεις την γνώμη ενός φαρμακοποιού

ΑΛΛΑ επειδή υπάρχει σύντροφος στην μέση και πραγματικά θα ήταν μεγάλη μαλάκια σου να κολλήσει κάτι η κοπέλα από δικό σου φταίξιμο και να τα ακούσεις και από πάνω και με το δίκιο της να πας σε έναν ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ώστε να σου φύγει η ιδέα σε περίπτωση που δεν έχεις κάτι και να το προλάβεις στην αρχή του εάν όντως συμβαίνει κάτι.

Όλες οι συμβουλές και οι πρακτικές των παιδιών είναι καλοδεχούμενες αλλά επειδή κανείς μας δεν είναι αφροδισιολόγος σεξολόγος πήγαινε στο γιατρό να ηρεμήσεις και θα δεις ότι κατά 90% δεν θα έχεις τίποτα

Συμβουλή:
Την επόμενη φορά να ζητάς το βιβλιάριο υγείας πριν την ερωτικην συνευρεσην και να ελέγχεις και τα δόντια της :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Aμα αρχισουν να φυτρωνουν μανιταρια στο βρακι σου μη τρομαξεις.

Οι μυκητες που εμφανιζονται στα ποδια ειναι δηλαδη ιδιοι με τους μυκητες στα γεννητικα οργανα?

Οχι,δεν ειναι ιδιοι και νομιζω οτι με το να βαζεις dactarin δε βοηθαει στη προληψη,μονο στη θεραπεια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μυκητες οπως πολυ σωστα ειπε καποιος εχει 7 στις 10 κοπελες κ οχι μονο μια φορα!εγω ειχα κολλησει απο καμπινκ!!κολλαει κ με προφυλακτικο καθος ειναι και δερματικη ασθενια!!γ τις γυναικες η θεραπεια ειναι κολπικα υποθετα!στον συντροφο μου ειχε δωσει ο γιατρος μονο 2 χαπακια!!τιποτα δλδ...αλλα μη δινεται συνταγες απο δω...συμβουλεψου εναν γιατρο...και η κοπελα φυσικα..αλλα δεν ειναι τπτ!!σε διαβεβαιωνω..τπτ σοβαρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom