Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παπασταυρου...με εχεις κουρασει...πολυ ομως...δεν εχω κατι μαζι σου δεν σε ξερω και ετσι και αλλοιως ξαφνικα αρχισες να ασχολεισαι πριν καιρο εσυ μαζι μου και να θες να μου την πεις κλπ κλπ οπως εκατονταδες αλλα πουστρακια εδω σαν του λογου σου...
παρακατω τωρα...αληθεια δεν εχω κατι μαζι σου απλα σε θεωρω βλακα και δυσκολο στο να αντιληφθεις πραγματα...πιστεψε με δεν το λεω για να σε προσβαλλω αυτο δειχνεις με αυτα που γραφεις σε απαντησεις σε αλλονων ποστ...οπως και σε δικα μου....μπερδευεσαι ,δεν καταλαβαινεις τι λεει καποιος και απαντας αλλάντάλλων...αληθεια δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου απλα δεν σε θεωρω ιδιαιτερα εξυπνο για να το πω κομψα ....και αυτο δεν θα με πειραζε φυσικα αν δεν μπερδευοσουνα πολλες φορες στα ποδια μουθ....δεν ειμαι ρατσιστης δεν εχω προβλημα με καμμια μειονοτητα (ουτε και με πλειονοτητα μιας και πιστευω οι βλακες ειναι περισσοτεροι απο τους εξυπνους)....εχω κανει παρεα και με πιο βλακες απο σενα απλα δεν μου εσπαγαν τα νευρα προσπαθωντας να πουλησουν ανωτεροτητα....
σεβομαι ολονων τις αποψεις ,σεβομαι και εκτιμω το οτι με λυπασαι γιατι οπως πιστευεις ολη η ζωη μου ειναι το μπου και ο γαυρος και αληθινα δεν θελω αλλα ουτε και μπορω να σου αποδειξω το αντιθετο...
αληθεια σεβομαι το οτι εχω τον οικτο σου...οπως πρεπει να σεβαστεις και εσυ οτι στο τελος σε λυπαμαι επειδη εισαι χαζος (καμμια προθεση να σε θιξω ειλικρινα)
δεν καταλαβες τι σου ειπε ο αλλος για την γερμανια ,δεν καταλαβαινεις τι σου λεω εγω δεν δεν....
νοιωσε μια φορα τι λεει ο αλλος...δεν ειπα ποτε οτι εστειλες πι μι να με ρουφιανεψεις...εξαλλου δεν κανω κατι κρυφα και αν ειχα υπερβει τα ορια που εχουν θεσει οι μοντ θα ειχα μπαναριστει...εισαι μαλακας και φανταζεσαι παντου παραγκες...δεν μπορω να βοηθησω...
λες ψεμματα οτι δεν θα ηθελες να μπαναριστω...δειχνεις το ακριβως αντιθετο...
παρε χαμπαρι και εσυ και οι αλλες πουτανες πως αν για τα πουτανες και τα πουστρακια και τα μαλακες και τα γαμιεσαι κλπ κλπ μπαναριζομασταν στα αθλητικα δεν θα υπηρχε ανθρωπος να γραφει...
αν δεν βρισεις γαμωμανες η αντεθνικα η ρατσιστικα η.... η... η ....δυσκολα μπαναρεσαι...στα λεω εγω γιατι προφανως οι μοντ απαξιουν να ασχολουνται με τον καθε βλακα που ξημεροβραδυαζεται στο μπου παραληρωνατας για παραγκες και βλεποντας φαντασματα...
μη ψηνεσαι απο στρακια σα του λογου σου οτι μπαναριστηκαν χωρις να εχουν βρισει μανες....
ξαναλεω διαβασε καλα τι εγραψα πιο πριν και μετα πουλα πνευμα...το να μυξοκλαιγεσαι δημοσια και να λες μονιμως οτι ειμαι χαιδεμενος και ευνοουμενος και οτι ενω πρεπει δεν με μπαναρουν σε καθιστουν μωρουδιακου επιπεδου ετομο και απλα επιβεβαιωνεις αυτα που λεω περι ηλιθιου...και στην τελικη οταν το λες συνεχεια μαλλον αυτο επιδιωκεις ασχετα αν με το στομα λες αλλα...δεν ειμαστε ολοι βλακες σαν και σενα...
ξεκολλα και ζησε την ζωη σου χωρις να βλεπεις φαντασματα ...την εξω ζωη μιας και κατα πως λες εδω μπαινεις μια δυο την βδομαδα σε αντιθεση με μας τους καμμενους...
δεν ειναι κακο να εισαι βλακας...μην κομπλαρεις...εξάλλου απο την στιγμη που εσυ ο ιδιος δεν το καταλαβαινεις στα αρχιδια σου για μας τους αλλους  ;)

''μπλεκομαι στα ποδια σου'''κλαιω...πως την ειδες?...στο bourdela.com εισαι φιρμα ρε μεγαλε..συγχαρητηρια..δεν εισαι στον...Economist.....

η φιρμα του σ¨αιτ....που ακομα κ αυτοι που δε στα χωνουνε που ειναι κυριως παλια μελη δεν ειναι οτι σε σεβονται..οι περισσοτεροι σε δουλευουνε απλα δεν το εχεις παρει χαμπαρι...για αυτους εισαι οπως ''ο τρελλος του χωριου''...ενα τοτεμ που τους διασκεδαζει πλεον....που οτι κ να πει δεν εχει καμια σημασια....που αφου βαρεθηκαν στην αρχη να στα χωνουν, ειδαν οτι πλεον τιποτα δεν σε αγγιζει τιποτα...και το εριξαν στον χαβαλε....

οσο για το αλλο....αστα να πανε...τωρα που με εβγαλες βλακα θα κλαιω ολη μερα.....

μετα απο χρονια επιτυχημενης καριερας στον ιδιωτικο τομεα Ελλαδας κ εξωτερικου (οπου πηγα μονος..χωρις πλατες..) ηρθε ο Χρηστιδης να με βγαλει βλακα εμενα κ τους περισσοτερους εδω μεσα...

κ φυσικα τον εαυτο του τον κατεταξε στην μειοψηφια των εξυπνων.. :2funny:

κ μαλιστα ειναι τοσο εξυπνος που δεν μπορει να καταλαβει οτι ενας ανθρωπος που ανα 2 ωρες κανει login στο bourdela.com μονο κ μονο για να βρισει κ για να γραψει για το γαυρο...εχει θεμα και σοβαροτατο μαλιστα...
ρωατα οποιονδηποτε ψυχολογο και θα σου πει οτι αυτο ειναι μια μορφη ψυχωσης...κ μη θυμωνεις πολλοι ανθρωποι εχουν καποια ψυχωση...

login στις 13¨00 στις 5 στις 7 στις 9 στις 11 στις 1 το βραδυ μεχρι και στις 4:50 τα ξημερωματα!! που μου απαντησες χτες...
κ βασικα ακριβως για αυτο το λογο σου χαριζονται οι administrators...
επειδη εχουν καταλαβει οτι εχεις σοβαρο θεμα...κ πρεπει να σε αντιμετωπιζουν πιο μαλακα...κ επειδη ειναι καλοι ανθρωποι πραγματικα κ ψυχαρες..

αυτα ...γυρισα απο δουλεια κ ξαναφευγω δουλεια...
βλεπεις ειμαστε καποιοι που πρεπει να δουλευουμε για να εξασφαλισουμε το ψωμακι μας κ δε μπορουμε να μπαινουμε ανα 2 ωρες εδω μεσα εχοντας το φαγακι ετοιμο χωρις κοπο.....

σε αφηνω στο MATRIX σου...καλη συνεχεια....βρισε ασυστολα....αφου τη βρισκεις ετσι....

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τι να θιχτώ ρε μεγάλε; Στην επαρχία ζω και τα βλέπω. Υπάρχουν κι όλοι αυτοί που λες, όπως υπήρχαν πάντα, αλλά η πλειοψηφία είναι ακόμα Αλβανοί. Σε όλες τις χαμαλοδουλειές, όπως ήταν πάντα. Για σκέψου πόσοι είναι οι Αλβανοί στην Ελλάδα και πες μου τι δουλειές κάνουν. Σε γιοτ όπώς λες εσύ ή στα χωράφια που λέω εγώ;  :uglystupid:

νταξ ρε τυπε εισαι η αυθεντια στον επαγγελματικο προσανατολισμο της αλβανικης παροικιας στην ελλαδα. σορρυ.

το χειρουργειο για την αφαιρεση του χιουμορ που το εκανες τυπε μου? σε νοσοκομειο ΙΚΑ ή ιδιωτικο?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
νταξ ρε τυπε εισαι η αυθεντια στον επαγγελματικο προσανατολισμο της αλβανικης παροικιας στην ελλαδα. σορρυ.

το χειρουργειο για την αφαιρεση του χιουμορ που το εκανες τυπε μου? σε νοσοκομειο ΙΚΑ ή ιδιωτικο?

πού να ξέρω εγώ πότε χαβαλέ και πότε μιλάς σοβαρά; Σοβαρά νόμισα ότι μιλούσες, σοβαρά απάντησα. Αφού τώρα λες ότι έκανες χιούμορ, ΟΚ, ας γελάσουν όσοι το βρήκαν ευφυές

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
τι βλεπετε τυποι?

εγω δεν κρυβω οτι θελω Βραζιλια αλλα μαλλον βλεπω να περναει η Γερμανια μετα τις 2 σημαντικοτατες απουσιες της Βραζιλιας..
πριν το εβλεπα 50-50 τωρα 30-70...
βεβια σε αυτα τα παιχνιδια μπορει να μπει ενα γκολ απο ενα τυχαιο στημενο κ να αλλαξει ολη την ροη...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τι βλεπετε τυποι?

εγω δεν κρυβω οτι θελω Βραζιλια αλλα μαλλον βλεπω να περναει η Γερμανια μετα τις 2 σημαντικοτατες απουσιες της Βραζιλιας..
πριν το εβλεπα 50-50 τωρα 30-70...
βεβια σε αυτα τα παιχνιδια μπορει να μπει ενα γκολ απο ενα τυχαιο στημενο κ να αλλαξει ολη την ροη...
Βλέπω Βραζιλία....περισσότερο πάθος, ξύλο με την ανοχή του διαιτητή, καλύτερα στημένα μέχρι τώρα, καλύτερη άμυνα....

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μετά από 40 χρόνια η ρεβάνς του τελικού του 1974 έστω και με μια Ολλανδία που μόνο το όνομα έχει κι άντε 2 παίχτες κορυφαίους Ρόμπεν και Φαν Πέρσι

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Βλέπω Βραζιλία....περισσότερο πάθος, ξύλο με την ανοχή του διαιτητή, καλύτερα στημένα μέχρι τώρα, καλύτερη άμυνα....

σε οσα ειπες συμφωνω..βεβαια κ η Γερμανια εχει τον Νοελ...
υπαρχουν κ αλλοι πολλοι που λενε οτι η απουσια Νειμαρ μπορει να τους κανει καλο επειδη θα τους πορωσει κ θα τους κανει να παιξουν πιο ομαδικα...

απ την αλλη μη ξεχναμε τη σημαντικοτατη απουσια του Αλβες κ οτι η Γερμανια μεχρι στιγμης χωρις να εντυπωσιαζει δειχνει η πιο σοβαρη ομαδα..

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μετά από 40 χρόνια η ρεβάνς του τελικού του 1974 έστω και με μια Ολλανδία που μόνο το όνομα έχει κι άντε 2 παίχτες κορυφαίους Ρόμπεν και Φαν Πέρσι

ενταξει κ η Γερμανια δεν εχει τα οονοματα που ειχε τοτε..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
σε οσα ειπες συμφωνω..βεβαια κ η Γερμανια εχει τον Νοελ...
υπαρχουν κ αλλοι πολλοι που λενε οτι η απουσια Νειμαρ μπορει να τους κανει καλο επειδη θα τους πορωσει κ θα τους κανει να παιξουν πιο ομαδικα...

απ την αλλη μη ξεχναμε τη σημαντικοτατη απουσια του Αλβες κ οτι η Γερμανια μεχρι στιγμης χωρις να εντυπωσιαζει δειχνει η πιο σοβαρη ομαδα..
Μα είναι και αυτό το κόλλημα του Λεβ μωρέ....νταξ, έχασες τον Ρόις (τον καλύτερο Γερμανό παίκτη αυτή την στιγμή για μένα) δεν βάζεις τον Ντράξλερ, έχεις μέσα τον αόρατο Οζίλ και τον άμπαλο Κεντίρα και γελάει ο κόσμος....τι εμπιστοσύνη να έχεις σε αυτή την ομάδα?Και με 36χρονο φορ (το μοναδικό καθαρό φορ)

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πρέπει στον τελικό να προκριθούν Βραζιλία και Αργεντινή για να δούμε την καύλα της αλμπισελέστε ενάντια στο άγχος της σελεσάο, άντε να πεταχτούν όξω τα σκουπίδια που λέγονται Γερμανία, Ολλανδία....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πρέπει στον τελικό να προκριθούν Βραζιλία και Αργεντινή για να δούμε την καύλα της αλμπισελέστε ενάντια στο άγχος της σελεσάο, άντε να πεταχτούν όξω τα σκουπίδια που λέγονται Γερμανία, Ολλανδία....
Σκουπίδια η Γερμανία και η Ολλανδία?

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
ενταξει υπερβαλλει ο φιλος...
....κ οι 2 ομαδαρες...
την Ολλανδια την αγαπαμε γιατι εστω κ αν δεν εχει παρει Κουπα πολλες φορες επαιξε μπαλαρα...
τη Γερμανια εστω κ να καποιοι την αντιπαθουμε...τη σεβομαστε γιατι ειναι παντα καλη και σοβαρη ομαδα..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αυτό το συμπέρασμα από που βγαίνει; Ίσα-ίσα που ο συγκεκριμένος διαιτητής είναι καρτάκιας.
Χώρια του ότι η Γερμανία δεν είναι Κολομβία να κάτσε με σταυρωμένα τα χέρια να τη σφάξουνε. Αυτοί άλλωστε κάνουν κουμάντο στη ΦΙΦΑ.
Α, ναι...ίσως να έχεις δίκιο.....δεν το σκέφτηκα αυτό....
Βλέπουμε...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
απο την αλλη πολλοι λενε οτι για λογους πρεστιζ και εμπορικοτητας η ΦΙΦΑ θα προτιμουσε τον τελικο των τελικων...δηλαδη ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ...και πουτανα σε ολο τον πλανητη....

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Σκουπίδια η Γερμανία και η Ολλανδία?
Προσωπικά δεν θέλω να δω  πάλι ευρωπαϊκό τελικό, δεν ισοπεδώνω την ιστορία των ομάδων ( εξάλλου στο παρελθόν έχω λατρέψει και τις δυο σε διαφορετικά έτη ) αλλά τώρα θέλω τις Λάτιν ομαδάρες στον τελικό!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Προσωπικά δεν θέλω να δω  πάλι ευρωπαϊκό τελικό, δεν ισοπεδώνω την ιστορία των ομάδων ( εξάλλου στο παρελθόν έχω λατρέψει και τις δυο σε διαφορετικά έτη ) αλλά τώρα θέλω τις Λάτιν ομαδάρες στον τελικό!
Αν όμως δεν το αξίζουν γιατί δεν έχουν τους παίκτες που είχαν παλιά?

Επισκέπτης
Καλά τώρα υπάρχει άνθρωπος που να μην γουστάρει έναν τελικό Βραζιλία-Αργεντινή και να προτιμάει γερμανολλανδίες?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• alex angela.jpg
    alex angela.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 21

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλά τώρα υπάρχει άνθρωπος που να μην γουστάρει έναν τελικό Βραζιλία-Αργεντινή και να προτιμάει γερμανολλανδίες?
Αν η Βραζιλία είχε 3-4 βιρτουόζους και η Αργεντινή παρουσιάζε ένα σοβαρό σύνολο και όχι τον Μέσσι και τα αγόρια του τότε ναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom