alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ποτέ.αραγε εχει υπαρξει ποτε στο παρελθον τερματοφυλακας να εχει τελειωσει μουντιαλ χωρις ουτε μια αποκρουση????
Ο Καρνεζης βεβαια εκανε αρκετες.
Ποτέ.αραγε εχει υπαρξει ποτε στο παρελθον τερματοφυλακας να εχει τελειωσει μουντιαλ χωρις ουτε μια αποκρουση????
Γιατι, πριν τον τελικό τι ακριβως εκανε?οι ατομικες διακρισεις εχουν ψηφισθει πριν απο τον τελικο, απλα ανακοινωνονται μετα το τελος του...
οι ατομικες διακρισεις εχουν ψηφισθει πριν απο τον τελικο, απλα ανακοινωνονται μετα το τελος του...
Γιατι, πριν τον τελικό τι ακριβως εκανε?
Σου ξέσκιζε τη γαλάζια κωλοτρυπίδα ρε ξεφτλισμένο στρουμφάκι.
Καλά, κάθεσαι και απαντάς σοβαρά στον υπάνθρωπο; Αυτός τη γλώσσα την έχει μόνο για να γλείφει.
Εχει φάει το ξεφτυλισμα του αιωνα σε αυτό το θρεντ ο άλεξ, μακάρι να γινόταν πιο νωρίς το mr malakas φέτος
λες να υπαρξει ανατροπη τυπε?Φέτος η Μπαρτσελόνα της μαλακίας (πορδόπαπος) θα παραδώσει τα σκήπτρα στη Μπάγερν (Αλεξάκος).
τυπε μου ο πιπης θα ματωσει για τον τιτλο, εχει καρδια πρωταθλητηλες να υπαρξει ανατροπη τυπε?
καθε μερα ο ενας μαλακας συναγωνιζεται τον αλλο μαλακα εδω μεσα και στο τελος κερδιζει παντα ο πορνοπαποςΚάθε πότε γίνεται η ψηφοφορία του mr μαλάκα τύποι?
τυπε ο πιπης ειναι χαμηλο στανταρακιτυπε μου ο πιπης θα ματωσει για τον τιτλο, εχει καρδια πρωταθλητη
αρχες δεκεμβριου αρχιζει τυπεΚάθε πότε γίνεται η ψηφοφορία του mr μαλάκα τύποι?
καθε μερα ο ενας μαλακας συναγωνιζεται τον αλλο μαλακα εδω μεσα και στο τελος κερδιζει παντα ο πορνοπαπος
δεν ασχολειται με αθλητικα θεματα τυπεΤον πορνόπαπο δεν τον έχω υπόψην μου...Δεν έκανε εμφάνιση εδω...