Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο στη σύγκριση του (για μένα) συμπαθέστατου Μέσι με τον αντιπαθέστατο (πάλι για μένα) Μαραντόνα.
Ο Μέσι , μας αρέσει - δεν μας αρέσει, σε επίπεδο Μουντιάλ δεν έχει επιδείξει αυτά που έχει επιδείξει ο Ντιέγκο. Ούτε καν πλησιάζει δηλαδή...
Τί προσπαθείτε να δικαιολογήσετε ?
και δεν αναφέρομαι μόνο στο τυπικό της κατάκτησης , που αν είχε μπει η στραβοκλωτσιά του Ιγκουαΐν , θα το είχε πάρει η Αργεντινή.
Μιλάω για την προσωπικότητα και την επιβλητικότητα
Ο Μέσι, όχι απλά δεν πήρε Μουντιάλ.
Ήταν ανύπαρκτος σε 2 Μουντιάλ.
Στα μεγάλα ραντεβού δεν υπήρχε.
Ο Μαραντόνα ,ήταν το Α και το Ω της Αργεντινής. Κερδίζοντας μόνος του Αγγλία, Βέλγιο , Δ. Γερμανία.
Κερδίζοντας το 1990 μόνος του τη Βραζιλία , με εκείνη την μπαλιά πάρε - βάλε στον Κανίγια.
Στο τσαγανό και την πρσωπικότητα δεν υπάρχει σύγκριση. Πώς να το κάνουμε τώρα....

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
299
Πόντοι
26
Κερδίζοντας το 1990 μόνος του τη Βραζιλία , με εκείνη την μπαλιά πάρε - βάλε στον Κανίγια.

στον Κανιγια οχι τον Ιγκουαιν και τον Παλασιο
δεν ηταν κακος μεχρι ενα σημειο στο μουντιαλ
σε συλλογικο επιπεδο εχει κανει παπαδες και σε μεγαλα ματσ τελικους τσ λ με ρεαλ κλπ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο στη σύγκριση του (για μένα) συμπαθέστατου Μέσι με τον αντιπαθέστατο (πάλι για μένα) Μαραντόνα.
Ο Μέσι , μας αρέσει - δεν μας αρέσει, σε επίπεδο Μουντιάλ δεν έχει επιδείξει αυτά που έχει επιδείξει ο Ντιέγκο. Ούτε καν πλησιάζει δηλαδή...
Τί προσπαθείτε να δικαιολογήσετε ?
και δεν αναφέρομαι μόνο στο τυπικό της κατάκτησης , που αν είχε μπει η στραβοκλωτσιά του Ιγκουαΐν , θα το είχε πάρει η Αργεντινή.
Μιλάω για την προσωπικότητα και την επιβλητικότητα
Ο Μέσι, όχι απλά δεν πήρε Μουντιάλ.
Ήταν ανύπαρκτος σε 2 Μουντιάλ.
Στα μεγάλα ραντεβού δεν υπήρχε.
Ο Μαραντόνα ,ήταν το Α και το Ω της Αργεντινής. Κερδίζοντας μόνος του Αγγλία, Βέλγιο , Δ. Γερμανία.
Στο τσαγανό και την πρσωπικότητα δεν υπάρχει σύγκριση. Πώς να το κάνουμε τώρα....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
το μεγαλυτερο σκανδαλο του ΠΚ ηταν που δεν πηρε τη Χρυση Μπαλα ο Νοιερ...
ο ανθρωπος-βουνο που μολις τον ειδανε σε τρια τετ-α-τετ, πεταξανε τη μπαλα εσπευσμενα στο διαολο...
αυτη ηταν η διαφορα των δυο ομαδων... το γκολ του Γκετσε ειναι οντως πολυ δυσκολο, αλλα με την κινηση του τερματζη προς τα δεξια, διευκολυνεται πολυ το πλασε του, το οποιο πλεον μπορει να ειναι χαλαροτατο, χωρις ενταση πανω στη μπαλα και να παει ακριβως εκει που θελει...

βεβαια, οι προσωπικες διακρισεις ειχανε ψηφισθει πριν απο τον τελικο, τεραστιο λαθος της φιφα...
το 2002 πχ ειχε παρει την Χρυση Μπαλα ο Καν, που στον τελικο τα ειχε κανει σκατα!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
το μεγαλυτερο σκανδαλο του ΠΚ ηταν που δεν πηρε τη Χρυση Μπαλα ο Νοιερ...
ο ανθρωπος-βουνο που μολις τον ειδανε σε τρια τετ-α-τετ, πεταξανε τη μπαλα εσπευσμενα στο διαολο...
αυτη ηταν η διαφορα των δυο ομαδων... το γκολ του Γκετσε ειναι οντως πολυ δυσκολο, αλλα με την κινηση του τερματζη προς τα δεξια, διευκολυνεται πολυ το πλασε του, το οποιο πλεον μπορει να ειναι χαλαροτατο, χωρις ενταση πανω στη μπαλα και να παει ακριβως εκει που θελει...

βεβαια, οι προσωπικες διακρισεις ειχανε ψηφισθει πριν απο τον τελικο, τεραστιο λαθος της φιφα...
το 2002 πχ ειχε παρει την Χρυση Μπαλα ο Καν, που στον τελικο τα ειχε κανει σκατα!
Οχι ρε γαμώτο οι κωλογερμανοί.

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
299
Πόντοι
26
μπα
π.χ ο Ζινταν τυπικα μουσουλμανος ειναι

α ρε μπατζιο θασουν ο πρωτος βουδιστης

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.461
Πόντοι
6.305
Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Αργεντινή ομάδα ΔΕΝ υπάρχει!! Αν η Γερμανία είχε προπονήτή επιπέδου Φαν Χααλ (με το υπάρχον υλικό ) το σκορ θα ήταν 3-0 στο ημίωρο. Προσωπικά είμαι μεν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα (αν και στοιχηματικά μου κόστισε) είμαι όμως "απογοητευμένος" από την εμφάνιση της Γερμανίας, η οποία έπαιξε με τη φωτιά χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αναγνώριση της ανωτερότητας της Γερμανίας είναι καθολική! Είτε αρέσει στους ανεγκέφαλους ,ψεκασμένους Ελληνάρες είτε όχι. Φτάνει πια με τους μύθους περί λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, περί λατινοαμερικάνικου τσαμπουκά και ψυχής. Η Γερμανία τα έχει όλα και ακόμα παραπάνω! Εχει τεχνική, έχει μυαλό, έχει δύναμη. Μπροστά στην εικόνα του Σβαινσταιγκερ και του Νοιερ τί να μας πουν τα γατάκια της Αργεντινής??
Η Αργεντινή οφείλει να ανάψει λαμπάδα στον Λεβ που γυρισε πίσω ηττημένη, αλλά όχι ταπεινωμένη.

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Αργεντινή ομάδα ΔΕΝ υπάρχει!! Αν η Γερμανία είχε προπονήτή επιπέδου Φαν Χααλ (με το υπάρχον υλικό ) το σκορ θα ήταν 3-0 στο ημίωρο. Προσωπικά είμαι μεν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα (αν και στοιχηματικά μου κόστισε) είμαι όμως "απογοητευμένος" από την εμφάνιση της Γερμανίας, η οποία έπαιξε με τη φωτιά χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αναγνώριση της ανωτερότητας της Γερμανίας είναι καθολική! Είτε αρέσει στους ανεγκέφαλους ,ψεκασμένους Ελληνάρες είτε όχι. Φτάνει πια με τους μύθους περί λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, περί λατινοαμερικάνικου τσαμπουκά και ψυχής. Η Γερμανία τα έχει όλα και ακόμα παραπάνω! Εχει τεχνική, έχει μυαλό, έχει δύναμη. Μπροστά στην εικόνα του Σβαινσταιγκερ και του Νοιερ τί να μας πουν τα γατάκια της Αργεντινής??
Η Αργεντινή οφείλει να ανάψει λαμπάδα στον Λεβ που γυρισε πίσω ηττημένη, αλλά όχι ταπεινωμένη.

δεν συμφωνω... ο Σαμπρελας την ειχε διαβασει καλα τη Γερμανια, εκλεισε τους διαδρομους, τους εκοψε τους αυτοματισμους και ειχε τις καθαροτερες ευκαιριες...
ετσι επρεπε να παιξει, ετσι επαιξε, αφου οι αντιπαλοι εχουν αντικειμενικα καλυτερους παιχτες και ηταν πιο ξεκουραστοι λογω ημιτελικων...
και ο Λεβ μια χαρα κοουτσαρισε...
ο καλυτερος κερδισε, αλλα αν το ειχε βαλει ο Παλασιο, τωρα θα λεγαμε αλλα πραγματα...

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
Ο Σαμπρέλας έκανε πάντως την πιο μαγική αλλαγή του Μουντιάλ όταν έβγαλε το σκυλί του πολέμου Λαβέτσι και έβαλε το γατάκι Αγκουέρο.

λογικα θα ειχε καποιο προβλημα...
δεν τον εχω για τοσο μαλακα...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Δε μ' αρέσει αυτή η απαξίωση για την λατινικη αμερικη. Είτε το θέλουμε είτε όχι, το 70% των καλύτερων παικτών διαχρονικά από 'κει είναι

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
0
Πόντοι
616
και κατι αλλο πολυ σημαντικο που σχεδον δεν εχει αναφερθει...
απο ολους τους επιθετικογενεις παιχτες της Αργεντινης, παει και τραυματιζεται ο πιο φορμαρισμενος, ο Ντι Μαρια...
καλυτερα να τραυματιζοταν ο Ιγκουαιν... θα επαιζε ο Μεσι στην κορυφη, με Λαβετσι αριστερα και Ντι Μαρια δεξια...
ο Χεβεντες θα χρειαζοταν οπωσδηποτε βοηθεια και ετσι ενα χαφ λιγοτερο για τους γερμανους και ο Μεσι θα μπορουσε να βρει φασεις απο τον αξονα...

mpotrini

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καποια μερα αυτοσ θα σριαστει σαν του γαυρου το σκουρο τεζα κατω, με τοση ντοπα που ρουφαει

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εκτος τοπου και χρονου βρισκεσαι.
θυμασαι ακομα το 7-1 με το θιασο του ταβερνιαρη φελιπαο φαινεται,
και δε βλεπεις πως η γερμανια χθες σε 120 λεπτα ειχε ενα δοκαρι απο στημενο και ανετοτατα θα μπορουσε να χει ηττηθει.

το υφος σου δινει την εντυπωση πως η γερμανια επαιζε με την εθνικη ελλαδος,
και οχι με τη βαρυτερη φανελα της λατινικης αμερικης.

θα γυριζε ταπεινωμενη η αλμπισελεστε απο τελικο μουντιαλ;;
η ομαδα που δεν εχει αποκλειστει ποτε σε ημιτελικο;;;
μαλλον τους μπερδευεις με τις τιτικες τους ολλανδους δεν εξηγειται αλλιως.

το "γατακια της αργεντινης" ειναι απο τα μεγαλυτερα ανεκδοτα που χουν γραφει εδω.
το να σου αναφερω "γατακια" που χει βγαλει αυτη η χωρα διαχρονικα δεν εχει νοημα.
το διπλο τακλιν στο 115 απο μπιλια και μασκερανο σου απανταει μονο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom