jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
O ''υπέροχος'' ειλικρινής γκάτσμπυ
με χάκεψαν στην παράθεση τύπε.
O ''υπέροχος'' ειλικρινής γκάτσμπυ
Κερδίζοντας το 1990 μόνος του τη Βραζιλία , με εκείνη την μπαλιά πάρε - βάλε στον Κανίγια.
Μου κάνει εντύπωση ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο στη σύγκριση του (για μένα) συμπαθέστατου Μέσι με τον αντιπαθέστατο (πάλι για μένα) Μαραντόνα.
Ο Μέσι , μας αρέσει - δεν μας αρέσει, σε επίπεδο Μουντιάλ δεν έχει επιδείξει αυτά που έχει επιδείξει ο Ντιέγκο. Ούτε καν πλησιάζει δηλαδή...
Τί προσπαθείτε να δικαιολογήσετε ?
και δεν αναφέρομαι μόνο στο τυπικό της κατάκτησης , που αν είχε μπει η στραβοκλωτσιά του Ιγκουαΐν , θα το είχε πάρει η Αργεντινή.
Μιλάω για την προσωπικότητα και την επιβλητικότητα
Ο Μέσι, όχι απλά δεν πήρε Μουντιάλ.
Ήταν ανύπαρκτος σε 2 Μουντιάλ.
Στα μεγάλα ραντεβού δεν υπήρχε.
Ο Μαραντόνα ,ήταν το Α και το Ω της Αργεντινής. Κερδίζοντας μόνος του Αγγλία, Βέλγιο , Δ. Γερμανία.
Κερδίζοντας το 1990 μόνος του τη Βραζιλία , με εκείνη την μπαλιά πάρε - βάλε στον Κανίγια.
Στο τσαγανό και την πρσωπικότητα δεν υπάρχει σύγκριση. Πώς να το κάνουμε τώρα....
Οχι ρε γαμώτο οι κωλογερμανοί.το μεγαλυτερο σκανδαλο του ΠΚ ηταν που δεν πηρε τη Χρυση Μπαλα ο Νοιερ...
ο ανθρωπος-βουνο που μολις τον ειδανε σε τρια τετ-α-τετ, πεταξανε τη μπαλα εσπευσμενα στο διαολο...
αυτη ηταν η διαφορα των δυο ομαδων... το γκολ του Γκετσε ειναι οντως πολυ δυσκολο, αλλα με την κινηση του τερματζη προς τα δεξια, διευκολυνεται πολυ το πλασε του, το οποιο πλεον μπορει να ειναι χαλαροτατο, χωρις ενταση πανω στη μπαλα και να παει ακριβως εκει που θελει...
βεβαια, οι προσωπικες διακρισεις ειχανε ψηφισθει πριν απο τον τελικο, τεραστιο λαθος της φιφα...
το 2002 πχ ειχε παρει την Χρυση Μπαλα ο Καν, που στον τελικο τα ειχε κανει σκατα!
Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Αργεντινή ομάδα ΔΕΝ υπάρχει!! Αν η Γερμανία είχε προπονήτή επιπέδου Φαν Χααλ (με το υπάρχον υλικό ) το σκορ θα ήταν 3-0 στο ημίωρο. Προσωπικά είμαι μεν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα (αν και στοιχηματικά μου κόστισε) είμαι όμως "απογοητευμένος" από την εμφάνιση της Γερμανίας, η οποία έπαιξε με τη φωτιά χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αναγνώριση της ανωτερότητας της Γερμανίας είναι καθολική! Είτε αρέσει στους ανεγκέφαλους ,ψεκασμένους Ελληνάρες είτε όχι. Φτάνει πια με τους μύθους περί λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, περί λατινοαμερικάνικου τσαμπουκά και ψυχής. Η Γερμανία τα έχει όλα και ακόμα παραπάνω! Εχει τεχνική, έχει μυαλό, έχει δύναμη. Μπροστά στην εικόνα του Σβαινσταιγκερ και του Νοιερ τί να μας πουν τα γατάκια της Αργεντινής??
Η Αργεντινή οφείλει να ανάψει λαμπάδα στον Λεβ που γυρισε πίσω ηττημένη, αλλά όχι ταπεινωμένη.
Ο Σαμπρέλας έκανε πάντως την πιο μαγική αλλαγή του Μουντιάλ όταν έβγαλε το σκυλί του πολέμου Λαβέτσι και έβαλε το γατάκι Αγκουέρο.
Ο ίδιος δήλωσε μετά πως το έκανε για να δώσει ένα ακόμη στήριγμα στην περιοχή στους Μέσι-Ιγκουαίν.
Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Αργεντινή ομάδα ΔΕΝ υπάρχει!! Αν η Γερμανία είχε προπονήτή επιπέδου Φαν Χααλ (με το υπάρχον υλικό ) το σκορ θα ήταν 3-0 στο ημίωρο. Προσωπικά είμαι μεν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα (αν και στοιχηματικά μου κόστισε) είμαι όμως "απογοητευμένος" από την εμφάνιση της Γερμανίας, η οποία έπαιξε με τη φωτιά χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αναγνώριση της ανωτερότητας της Γερμανίας είναι καθολική! Είτε αρέσει στους ανεγκέφαλους ,ψεκασμένους Ελληνάρες είτε όχι. Φτάνει πια με τους μύθους περί λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, περί λατινοαμερικάνικου τσαμπουκά και ψυχής. Η Γερμανία τα έχει όλα και ακόμα παραπάνω! Εχει τεχνική, έχει μυαλό, έχει δύναμη. Μπροστά στην εικόνα του Σβαινσταιγκερ και του Νοιερ τί να μας πουν τα γατάκια της Αργεντινής??
Η Αργεντινή οφείλει να ανάψει λαμπάδα στον Λεβ που γυρισε πίσω ηττημένη, αλλά όχι ταπεινωμένη.
τον εχουν τρελανει στη ντοπα....παλη ξερνουσε ο μαλακσ χθεσ.
εκτος τοπου και χρονου βρισκεσαι.Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Αργεντινή ομάδα ΔΕΝ υπάρχει!! Αν η Γερμανία είχε προπονήτή επιπέδου Φαν Χααλ (με το υπάρχον υλικό ) το σκορ θα ήταν 3-0 στο ημίωρο. Προσωπικά είμαι μεν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα (αν και στοιχηματικά μου κόστισε) είμαι όμως "απογοητευμένος" από την εμφάνιση της Γερμανίας, η οποία έπαιξε με τη φωτιά χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αναγνώριση της ανωτερότητας της Γερμανίας είναι καθολική! Είτε αρέσει στους ανεγκέφαλους ,ψεκασμένους Ελληνάρες είτε όχι. Φτάνει πια με τους μύθους περί λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, περί λατινοαμερικάνικου τσαμπουκά και ψυχής. Η Γερμανία τα έχει όλα και ακόμα παραπάνω! Εχει τεχνική, έχει μυαλό, έχει δύναμη. Μπροστά στην εικόνα του Σβαινσταιγκερ και του Νοιερ τί να μας πουν τα γατάκια της Αργεντινής??