kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Αργεντινή ομάδα ΔΕΝ υπάρχει!! Αν η Γερμανία είχε προπονήτή επιπέδου Φαν Χααλ (με το υπάρχον υλικό ) το σκορ θα ήταν 3-0 στο ημίωρο. Προσωπικά είμαι μεν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα (αν και στοιχηματικά μου κόστισε) είμαι όμως "απογοητευμένος" από την εμφάνιση της Γερμανίας, η οποία έπαιξε με τη φωτιά χωρίς να υπάρχει λόγος. Η αναγνώριση της ανωτερότητας της Γερμανίας είναι καθολική! Είτε αρέσει στους ανεγκέφαλους ,ψεκασμένους Ελληνάρες είτε όχι. Φτάνει πια με τους μύθους περί λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, περί λατινοαμερικάνικου τσαμπουκά και ψυχής. Η Γερμανία τα έχει όλα και ακόμα παραπάνω! Εχει τεχνική, έχει μυαλό, έχει δύναμη. Μπροστά στην εικόνα του Σβαινσταιγκερ και του Νοιερ τί να μας πουν τα γατάκια της Αργεντινής??
Η Αργεντινή οφείλει να ανάψει λαμπάδα στον Λεβ που γυρισε πίσω ηττημένη, αλλά όχι ταπεινωμένη.
τυπε το ειδες το παιχνιδι εχθες? ειχε τον ελεγχο η γερμανια και τη κατοχη ναι. αλλα σε καθε αντεπιθεση η αργεντινη πηγαινε για γκολ. το παιχνιδι ηταν κατα γενικη ομολογια πολυ καλο, και αυτο συμβαινει οταν οι ομαδες παλευουν στα ισα. και εχθες η καθε ομαδα με τον τροπο της παλευε στα ισα την αλλη. ματσαρα ο τελικος, υπερομαδα οι γερμανοι οντως, αλλα οι αλλοι με τον μεσσι να ξερναει και να περπαταει, παλι πηγαν να το παρουν. και μαλιστα 2 φορες πηγε να το παρει ο κοντος. τι θα λεγανε ολοι ηθελα να ηξερα αμα το πεταγε το μπαλακι στις 2 ευκαιρειες που ειχε στο τελος.