Μεταξουργείο 2η βάρδια.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο εκδιδόταν μια ανορεξική ξανθιά. Με το που την είδα στο πίσω δωματικάκι είπα στην τσατσά "ευχαριστώ δεν θα πάρω" και αποχώρησα. Μπρρρ
Στο
Ιάσωνος 31 υπόγα εκδίδονται δύο κορίτσια των οποίων η ανάπτυξη σταμάτησε πρώιμα, της μιας νοητικά, της άλλης σωματικά. Ευτυχώς εκτονώνονται σε αυτές οι Πάκηδες και δε μας βιάζουν τα παιδιά - η σοφία της ελεύθερης αγοράς.
Στο Κολωνού και Λεωνίδου γωνία, καινούρια μαύρη μετρίου αναστήματος με πιασίματα. Η τσατσά πήρε νωντοόρκο ότι αν την γαμήσω θα μείνω κατευχαριστημένος!
Στο Κολωνού 13 υπόγα με ερωτεύθηκε μια ξανθιά Ρουμάνα λεπτή και αξιοπρόσεκτη. Μαλιστα μου έβγαλε παρατσούκλι το οποίο δε θα μοιραστώ μαζί σας με σκοπό να το χρησιμοποιήσω μελλοντικά ως username.
Ιάσωνος 19 στον όροφο δούλευε η Μόνικα. Πολύ όμορφη ξανθούλα, σχετικά ψηλή με γλυκό πρόσωπο. Σαλονάρισε βιαστικά και ουδέτερα χάνοντας την ψωλή μου απ' το στόμα της.
Κάπου στην Κολωνού ψηλά είδα και ένα μελαχροινό ζουμπουρλούδικο που μου άρεσε αλλά δε θυμάμαι περισσότερα. Έχετε ακούσει τη φωνή της Φωτεινής Γκμοχ; Νόμιζα ότι πίσω απ' την κουρτίνα θα ξεπροβάλλει ένα μη ανθρώπινο πλάσμα, κάποιος καλικάτζαρος ή τρολ. Η όπισθεν όψη της είναι καβλωτική.