alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, επρεπε να βουτηξει τη σφυριχτρα του Κοντεσαλ να μην δωσει το πεναλτυ. Μονο αυτό δεν εκανε.Όπως το 90
Ναι, επρεπε να βουτηξει τη σφυριχτρα του Κοντεσαλ να μην δωσει το πεναλτυ. Μονο αυτό δεν εκανε.Όπως το 90
Όπως το 90
Σκασε κουαρδε,η διαφορα των 2 ομαδων τοτε,ηταν τεραστια,και ομως για να το παρει η Γερμανια,χρειαστηκε ενα πεναλτυ φαντασμα.Όπως το 90
Εμενα το κραξιμο με θρέφει τύπεΆσε τύπε, μετά από τόσο κράξιμο, έσπασα και γω....
Εμένα μου βγάζει οτι είμαι συνδεδεμένος....Γι' αυτό έβαλες να μη φαίνεται οτι εισαι συνδεδεμένος;
Μα δεν υπάρχει ρε στο γήπεδο!Να μην μπορεί να κάνει ένα σπρίντ?Μια τρίπλα?Τραγικο τουρνουα οντως ο κουν
ουτε γκολ
μαλλον εκανε και μαλακια που τον πηρε παντως αν ισχυουν οσα εγραφαν οι αργεντινοι οτι δεν ηταν ουτε καν στο 70%
Ελα ρε, ισχυει αυτο.
Φαινομενο ο μεσι, αλλα την προσωπικοτητα και το παθος που χε ο κοκακιας δεν την εχει
Εμένα με εκνευρίζει, ειδικά όταν μιλάμε για πράγματα τελείως υποκειμενικά....Εμενα το κραξιμο με θρέφει τύπε
Μα δεν υπάρχει ρε στο γήπεδο!Να μην μπορεί να κάνει ένα σπρίντ?Μια τρίπλα?
Που είναι ο παιχταράς που πήρε Πρέμιερ?
Σκασε κουαρδε,η διαφορα των 2 ομαδων τοτε,ηταν τεραστια,και ομως για να το παρει η Γερμανια,χρειαστηκε ενα πεναλτυ φαντασμα.
Μυρωδια,αμπαλε,κιοφτε.
Υποστηρίζεις τα πουστάκια που κλαίνε; Για ποιό λόγο; Μήπως γιατί είσαι "συνάδελφος" ευαισθητούλης;
Αυτα ειναι , τέλειο
Βρε μιλάμε για παιχταρά που κεντούσε...εδώ και 2 σεζόν και ειδικά φέτος, ήταν για κλάματα....οκ, τραυματίστηκε, αλλά τι σκατά τραυματισμούς είχε?ο τζεκο την πηρε ;)
Ρε φίλε ολοι λενε οτι ο μαραντονα δεν ειχε συμπαικτες, αλλα εγω νομιζω οτι ολα αυτα ειναι υπερβολικα. Το 86 ας πουμε ειχε συμπαικτη που ειχε βάλει 4 γκολ! Τωρα ο μέσι ηταν πρωτος σκορερ της αργεντινης με 4 γκολ και μετα το χαος! Απο 1 γκολ κάποιοι
πρωτα μασκερανο, ντι μαρια και μετα μεσι και λοιποι
σε αυτα τα ματς τον θες ψηλε
τι να το κανεις το γκολ με ιραν πχ? θα τελειωνε χ? και?
λιγος απο 8αδα και μετα και δεν φταινε οι εμετοι
ολη η ομαδα γι αυτον επαιξε
δεν μπορει να χει παραπονο
....οι συμπαικτες του ομως μπορουνε να εχουν αφου δεν ετρεχε ουτε οταν η μπαλα ηταν στα 5 μετρα
ολα στο ποδι και ολα ετοιμα
δεν παει ετσι ψηλε
δεν μου αρεσε το τουπε που εμφανισε και δεν το περιμενα
δεν τον ειχα για ψωνιο τον μεσι, κριμα
ενα σωρο καλους παιχτες ειχε η αργεντινη,που παιζουν σε κορυφαιες ομαδες.Το 90 αλλα και το 86 ο μαραντοναΕνώ τώρα δεν είχαν διαφορά. Η μία είχε κρος σβάινι γκέτσε οζιλ και η αλλη μπίλια, χαβαλε και χάλια
Βρε μιλάμε για παιχταρά που κεντούσε...εδώ και 2 σεζόν και ειδικά φέτος, ήταν για κλάματα....οκ, τραυματίστηκε, αλλά τι σκατά τραυματισμούς είχε?
Αυτο με το τουπε με στραβωσε και μενα, ειδικα εκεί στην ομιλια του προπονητη που εφυγε που εβαλε ο μπιλι. Κι ας μη θυμηθω οτι εξαιτιας του δεν πηρε και τέβες