alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Σαν τον Ντεταρι τύπε, τοτε που του εβγαλε την μπαλα πανω από τη γραμμη ο Μανωλας το 1989Ο ιγκουαιν ακομα πανυγυριζει το γκολ που πετυχε
Σαν τον Ντεταρι τύπε, τοτε που του εβγαλε την μπαλα πανω από τη γραμμη ο Μανωλας το 1989Ο ιγκουαιν ακομα πανυγυριζει το γκολ που πετυχε
Θεωρητικα εχουμε γήπεδα (ΣΕΦ, ΟΑΚΑ, Πυλαια, Δυο Αορακια), δεν χρειαζονται και πολλά λεφτα. Δεν είμαι αντίθετος.
Τι του λες του μυρωδια και συ,παιζει να φοραγε παμπερς τοτε ο κουραμπιες κουαρδος.Σαν τον Ντεταρι τύπε, τοτε που του εβγαλε την μπαλα πανω από τη γραμμη ο Μανωλας το 1989
Τσιμπησατε 8 μυριακια κουφαλες για την λεοφωρο απο την περιφερεια.Αν ειναι συνδιοργανωση θα δωσουμε 4 γηπεδα.
ΟΑΚΑ, Ελληνικο, Πυλαια, Ηρακλειο.
Το Φαληρο το γαμησαν οι μαλκες. Το ΣΕΦ ειναι αρχαιο πλεον.
Ολα χρειαζονται matrix(οι τουρκοι εχουν σε ολα τα μεγαλα)
Εννοειται οτι ειμαι αντιθετος τωρα, ειναι προκληση.
Κούτουλας την κοντρα...και φευγει ο Οκονσκι...Καραγκιοζοπουλος....Οκονσκι..Καραγκιοζοπουλος...τριπλα στον Αλεξιου...Ταληκριαδης από την άλλη...Τι του λες του μυρωδια και συ,παιζει να φοραγε παμπερς τοτε ο κουραμπιες κουαρδος.
Ναι, ο πιο καλός παίκτης του τελικού....Το εκπληκτικο είναι ότι μετα από τοσο ξυλο, σηκωθηκε στο κεντρο για κεφαλια στο 124΄ και τρακαρε με έναν Αργεντινο και το γκουπ ακουστηκε μεχρι το σπιτι μου.
Η Δούρου μοιραζει λεφτα?Τσιμπησατε 8 μυριακια κουφαλες για την λεοφωρο απο την περιφερεια.
Τσιμπησατε 8 μυριακια κουφαλες για την λεοφωρο απο την περιφερεια.
Νίκας, Μανίκας και σιαΚούτουλας την κοντρα...και φευγει ο Οκονσκι...Καραγκιοζοπουλος....Οκονσκι..Καραγκιοζοπουλος...τριπλα στον Αλεξιου...Ταληκριαδης από την άλλη...
0-1...
Ναι, ο πιο καλός παίκτης του τελικού....
Ο Μέσσι πήγε καλά επίσης....
Πιστευω να καταλαβαν ποσο μεγαλη μαλακια εκαναν οσοι τολμησαν να συγκρινουν τον Μεσσι με τον μεγαλο Ντιεγκο...Ναι, ο πιο καλός παίκτης του τελικού....
Ο Μέσσι πήγε καλά επίσης....
Β.Κορέα ρε μουνιά!Το σήκωσε ο γίγαντας!!!!
Α, μπραβο. Όταν τα ελεγα εγω τις προαλλες και με κραζανε, πού ησουν να με στηρίξεις? > > > > > > > >Πιστευω να καταλαβαν ποσο μεγαλη μαλακια εκαναν οσοι τολμησαν να συγκρινουν τον Μεσσι με τον μεγαλο Ντιεγκο...
Αν στην θεση του Μεσσι ηταν ο Μαραντονα τωρα το κυπελλο θα ηταν στο σπιτι του.
Ποια δουρου ρε,η περιφερεια..Αυτη αναλαμβανει απο Σεπτεμβρη.Η Δούρου μοιραζει λεφτα?
Πάντως μου άρεσε η στάση του μετά το παιχνίδι...ούτε κλάματα ούτε τίποτα....σοβαρός και μετρημένος (και ξενερωμένος φυσικά)Πιστευω να καταλαβαν ποσο μεγαλη μαλακια εκαναν οσοι τολμησαν να συγκρινουν τον Μεσσι με τον μεγαλο Ντιεγκο...
Άσε τύπε, μετά από τόσο κράξιμο, έσπασα και γω....Α, μπραβο. Όταν τα ελεγα εγω τις προαλλες και με κραζανε, πού ησουν να με στηρίξεις? > > > > > > > >
Πιστευω να καταλαβαν ποσο μεγαλη μαλακια εκαναν οσοι τολμησαν να συγκρινουν τον Μεσσι με τον μεγαλο Ντιεγκο...
Όχι σαν τον ανύπαρκτο τον Αγκουέρο....
Άσε τύπε, μετά από τόσο κράξιμο, έσπασα και γω....