kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
Ποιος είναι τούτος?Μου διαφεύγειΤαφφαρελ?????????????
Πώς γίνεται να τα ξέρετε όλα εσείς οι πανάσχετοι και οι προπονητές των εκατομμυρίων ευρώ να τα αγνοούν???
Για να είμαι ειλικρινης, εγω τον λουιζ τον θυμαμαι αμυντικο χαφ στην Τσελσι.Τον εβαλε ο μουρινιο στην τσελσι. Επειδη ηθελε να παιζει με κειχιλ-τερι πισω.
Διαφωνω ομως μαζι σου.
Αποψη μου ειναι οτι οταν μια ομαδα στερειται δημιουργιας απο τα ανασταλτικα της χαφ, ενα σεντερ μπακ πρεπει να αναλαβει να βγαζει την μπαλα απο πισω. Αυτο μπορει να το κανει τοσο ο λουιζ οσο και ο σιλβα.
Η 7αρα δεν ηταν θεμα μονο του λουιζ. Ισα ισα που εφταιγε λιγοτερο.
Δουλεια των αμυντικων χαφ στο δικο μου μυαλο τουλαχιστον, ειναι να βγαζουν την μπαλα με ηρεμια απο την περιοχη.
Οταν τα αμυντικα σου χαφ εχουν την μορφη των φερναντινιο, γκουσταβο, παουλινιο, ερνανες, ραμιρεζ(και οι μαζι δεν κανουν ΕΝΑ παγκοσμιας κλασης αμυντικο χαφ----ενα Μασκερανο να το πω απλα) τοτε φιλε μου υπαρχει θεμα. Εκατσε και η στραβη να λειψει απο αυτο το ματς ο σιλβα και εδεσε το γλυκο.
Ο λουιζ εχει ηγετικη στοφα για εμενα απαντα.
Θα επιστρεψει μαζι με την Βραζιλια, οτι εγινε καλο θα τους κανει.
Εμένα δεν μου αρέσει που κατηγορούν τον Σκολάρι...αν εγώ έπαιζα τέρμα, εσύ και ο Άλεξ σέντερ μπακ, ο Lion αριστερό μπακ και ο βάτραχος δεξί μπακ, θα τρώγαμε 5 γκολ σε 10 λεπτά?Τον εβαλε ο μουρινιο στην τσελσι. Επειδη ηθελε να παιζει με κειχιλ-τερι πισω.
Διαφωνω ομως μαζι σου.
Αποψη μου ειναι οτι οταν μια ομαδα στερειται δημιουργιας απο τα ανασταλτικα της χαφ, ενα σεντερ μπακ πρεπει να αναλαβει να βγαζει την μπαλα απο πισω. Αυτο μπορει να το κανει τοσο ο λουιζ οσο και ο σιλβα.
Η 7αρα δεν ηταν θεμα μονο του λουιζ. Ισα ισα που εφταιγε λιγοτερο.
Δουλεια των αμυντικων χαφ στο δικο μου μυαλο τουλαχιστον, ειναι να βγαζουν την μπαλα με ηρεμια απο την περιοχη.
Οταν τα αμυντικα σου χαφ εχουν την μορφη των φερναντινιο, γκουσταβο, παουλινιο, ερνανες, ραμιρεζ(και οι μαζι δεν κανουν ΕΝΑ παγκοσμιας κλασης αμυντικο χαφ----ενα Μασκερανο να το πω απλα) τοτε φιλε μου υπαρχει θεμα. Εκατσε και η στραβη να λειψει απο αυτο το ματς ο σιλβα και εδεσε το γλυκο.
Ο λουιζ εχει ηγετικη στοφα για εμενα απαντα.
Θα επιστρεψει μαζι με την Βραζιλια, οτι εγινε καλο θα τους κανει.
Μπορω να σου πω κι εγω δικηγόρους τεραστιων αμοιβων που αγνοουν τα βασικα.Πώς γίνεται να τα ξέρετε όλα εσείς οι πανάσχετοι και οι προπονητές των εκατομμυρίων ευρώ να τα αγνοούν???
το μπου ειναι μαγικο ;)Πώς γίνεται να τα ξέρετε όλα εσείς οι πανάσχετοι και οι προπονητές των εκατομμυρίων ευρώ να τα αγνοούν???
ειμαστε χρονια στα γηπεδα γιαυτοΠώς γίνεται να τα ξέρετε όλα εσείς οι πανάσχετοι και οι προπονητές των εκατομμυρίων ευρώ να τα αγνοούν???
Εμένα δεν μου αρέσει που κατηγορούν τον Σκολάρι...αν εγώ έπαιζα τέρμα, εσύ και ο Άλεξ σέντερ μπακ, ο Lion αριστερό μπακ και ο βάτραχος δεξί μπακ, θα τρώγαμε 5 γκολ σε 10 λεπτά?
Απόψεις εκφράζουμε, άλλοι το παίζουν προπονητές και τα ξέρουν όλα....Πώς γίνεται να τα ξέρετε όλα εσείς οι πανάσχετοι και οι προπονητές των εκατομμυρίων ευρώ να τα αγνοούν???
Δηλαδή το να τρως 5 σε 10' είναι θέμα προπονητή?Δεν είναι χαμηλή συγκέντρωση?η βραζιλια εχει τους καλυτερους αμυντικους ατομικα και αυτο δεν αλλαζει.
Θεμα τακτικης και αντιληψης προπονητη απο δω και περα.
Εχει μελλον φυσικα η βραζιλια, αν ειναι δυνατον. Ειναι στην φαση που ηταν οι γερμανοι 10-15 χρονια πισω.
Πρεπει να δουλεψουν στους μικρους.
Όπως ο Μαρτσέλο ας πουμε, που ξεχνιοταν τρια μετρα μεσα στο οφσάιντ?η βραζιλια εχει τους καλυτερους αμυντικους ατομικα και αυτο δεν αλλαζει.
Αν θελεις τη γνωμη μου, είναι ΚΥΡΙΩΣ θεμα προπονητη.Δηλαδή το να τρως 5 σε 10' είναι θέμα προπονητή?Δεν είναι χαμηλή συγκέντρωση?
Γιατί οι κατάντιες, ο Μαϊκόν και ο Ντάνι Άλβεζ?Όπως ο Μαρτσέλο ας πουμε, που ξεχνιοταν τρια μετρα μεσα στο οφσάιντ?
Ο Μαικον ειδικα, δεν μπορει ουτε να στριψει πια.Γιατί οι κατάντιες, ο Μαϊκόν και ο Ντάνι Άλβεζ?
Και σκέψου οτι επι Μουρίνιο ήταν ίσως το καλύτερο δεξί μπακ...4 χρόνια πριν βέβαια...Ο Μαικον ειδικα, δεν μπορει ουτε να στριψει πια.
Και είναι κι απ' εξω.Πέναλτυ και κίτρινη αντί για κόκκινη...