Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 163K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
600
Πόντοι
306
Δηλαδη η διαφορα ποιητή και πιρφόρου, είναι ότι ο πρωτος τα λεει πιο λυρικα?
Μην μου το γαμάς, ρε συνάδελφε.
Το εννοούσα αυτό που έγραψα, πραγματικά μου άρεσε που κάποιος έβγαλε από μέσα του, με αφορμή ένα ενσταντανέ, ευγενικά αισθήματα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Μην μου το γαμάς, ρε συνάδελφε.
Το εννοούσα αυτό που έγραψα, πραγματικά μου άρεσε που κάποιος έβγαλε από μέσα του, με αφορμή ένα ενσταντανέ, ευγενικά αισθήματα...
Το ιδιο λεμε.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Mας εχουν σπασει τον πουτσο απο προχτες με αναλυσαρες και αποψαρες γιατι πρεπει να μισουμε τους γερμανους, γιατι μας μισουν εκεινοι κλπ
Αποδεικνυεται δυστυχως οτι οι ελληνες αδυνατουν να ξεχωρισουν απλα πραγματα και οτι εξακολουθουν να ζουν στον μικροκοσμο τους(που λεει οτι ολοι μα ολοι ασχολουνται μαζι τους).
Λοιπον χεστηκαμε για τους γερμανους σαν λαο και αυτοι χεστηκαν για εμας.
Και για τους ολλανδους τα ιδια.
Δηλαδη θα βλεπουμε μπαλα με βαση το τι γουσταρουμε πολιτικα, γεωγραφικα κλπ?
Ειπωθηκαν κατι μαλακιες σε μια εκπομπη του γεωργιου(τον οποιο συμπαθω γιατι μου θυμιζει την εφηβεια μου αλλα απο μπαλα γαμα τα).....βγηκε ενας και ειπε οτι οι γερμανοι λεει δεν εχουν βγαλει ποτε αρτιστα παικτη και παικτες γενικως τους οποιους θα θυμαται ο κοσμος...και ...συμφωνησαν!
Ο κροος δηλαδη ειναι τσουρουκας πχ  :2funny:
Τεσπα παροτι θα υποστηριξω αργεντινη αυριο, η μαλακια του ελληνα ειλικρινα με ξεπερναει.
ακουω ολοι αυτες τις μερες αποψεις για το τελικο του μουντιαλ που το συνγχεουν με τη πολιτικη ολοι εναντιον των γερμανων μας τσουρουβλιζουν και τα γνωστα δε τα γραφω τα γνωριζετε ειτε το θελετε ειτε οχι η γερμανια επαιξε πιο ολοκληρωτικα ουσιαστικα εππαγγελματικα σε αυτο το τουρνουα απο την αλλη η αργεντινη δεν εδειξε και κατι το ιδιαιτερο οπως η βραζιλια στο ιδιο καζανι τις  βαζω εγω αυτες τις δυο ομαδες αλλα πειτε μου τι ομαδες γενικοτερα αντιμετωπισε επαιξε με καμια γαλλια;;οχι
πορτογαλια;;οχι...  τι θελω να πω οτι και στα παιχνιδια με μετριους αντιπαλους εως κατωτερους δυσκολευοταν αφανταστα βλεπε ιραν,γενικοτερα δε μας γεμισε σαν ομαδα

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δεν υπαρχει καμια ομαδα σε αυτο το μουντιαλ η οποια να ηταν εμφανως ανωτερη απο αλλες.
Αφηνω στην ακρη τους ομιλους που ειναι αλλη ιστορια και μιλαω καθαρα για νοκ αουτ.
Οι γερμανοι αρκετα καλοι, αλλα και με μετριοτατα ματς(γαλλια, αλγερια).
Αυτο με την βραζιλια γινεται 1 φορα στα 50 χρονια οποτε δεν θα το λαβω τρομερα υπ οψιν.
Τρομερος κροος, εγγυησαρα ο γερο κλοζε, γαματος(ανελπιστα) ο κεντιρα, σπαστικος μεχρι αηδιας(αλλα λιρα 100) ο μιλερ, κορυφαιος ο νοιερ. Ο οζιλ νομιζω οτι πιαρνει σιγα σιγα την κατω βολτα(λογικο αφου πηγε αρσεναλ), οποτε ισως ο γκετσε και ο ντρεξλερ να αξιζουν αυτοι την θεση. Μεγαλες απωλεις οπως ολο το κεντρο(γκουντογκαν, αφοι μπεντερ) και ο ροις δεν φανηκαν και αυτο δειχνει πολλα.

Οι ολλανδοι για πρωτη φορα ισως τοσο κυνικοι αλλα αυτο τους αφαιρεσε αρκετους ποντους στα ματια μου(θα δυσκολευτω πολυ να καταλαβω γιατι η ολλανδια πρεπει να παιζει με 9 παικτες πισω απ την μπαλα σε ημιτελικο sorry κιολας- αλλιως τους εμαθα).
Ρομπεν ο κορυφαιος winger που εχω δει ποτε και ας μην παρει τιποτα. Φαση κροιφ. Ουτε αυτος πηρε τιποτα αλλα ολοι θυμουνται τι παικτης ητανν. Ετσι και ο ρομπεν. Φαν Περσι απογοητευτικος, σναιντερ κλαση αλλα καπου κουρασμενος. Ο Φλααρ η αποκαλυψη για μενα. Επρεπε να παιξει παραπανω ο χουντελααρ.

Οι βραζιλιανοι πληρωνουν το κολλημα με ροναλντινιο και κακα του κοουτς. Οχι οτι θα επαιζαν αστρονομικη μπαλα με αυτους τους δυο, αλλα τουλαχιστον θα ειχαν προσωπικοτητες και χαρακτηρα.
Σιλβα και Λουιζ παντως ειναι ορισμος συγχρονων αμυντικων που και μπαλα ξερουν και δυνατοι ειναι και προσωπικοτητα εχουν.
Με φερναντινιο, φρεντ, ζο απλα γελαει ο κοσμος. Ο Νειμαρ απεδειξε οτι μπορει να θεωρειται κορυφαιος εστω και σε αυτην την ηλικια.

Και οι αργεντινοι ειναι οι χειροτεροι απ τους 4. Μπαλα πουθενα, ουτε σε νοκ αουτ ουτε σε ομιλους. Αλλα ειναι και οι μονοι που καπου κατανοω. Θελουν μονο την κουπα τιποτε αλλο. Περασαν πολλα χρονια απο την τελευταια φορα, παιζουν και λατ. αμερικη....ε καπου τους εχει γινει ψιλοεμμονη ιδεα.
Μονο μεσι, ντι μαρια και μασκερανο παντως. Γελαω με ντε μικελις θα παρει κουπα και δεν θα χουμε που να κρυφτουμε.
Ο αγκουερο χρωσταει ενα μεγαλο ματς ανταξιο της ποιοτητας του.

Ισως μονο οι κολομβιανοι να αξιζαν πολλα παραπανω. Μονο στην σκεψη οτι επαιξαν χωρις φαλκαο ολο το τουρνουα ειναι αρκετο. Παικταρα Κουαδραδο, το manager δεν κανει ποτε λαθος  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Δεν υπαρχει καμια ομαδα σε αυτο το μουντιαλ η οποια να ηταν εμαφνως ανωτερη απο αλλες.
Αφηνω στην ακρη τους ομιλους που ειναι αλλη ιστορια και μιλαω καθαρα για νοκ αουτ.
Οι γερμανοι αρκετα καλοι, αλλα και με μετριοτατα ματς(γαλλια, αλγερια).
Αυτο με την βραζιλια γινεται 1 φορα στα 50 χρονια οποτε δεν θα το λαβω τρομερα υπ οψιν.
Τρομερος κροος, εγγυησαρα ο γερο κλοζε, γαματος(ανελπιστα) ο κεντιρα, σπαστικος μεχρι αηδιας(αλλα λιρα 100) ο μιλερ, κορυφαιος ο νοιερ. Ο οζιλ νομιζω οτι πιαρνει σιγα σιγα την κατω βολτα(λογικο αφου πηγε αρσεναλ), οποτε ισως ο γκετσε και ο ντρεξλερ να αξιζουν αυτοι την θεση. Μεγαλες απωλεις οπως ολο το κεντρο(γκουντογκαν, αφοι μπεντερ) δεν φανηκαν και αυτο δειχνει πολλα.

Οι ολλανδοι για πρωτη φορα ισως τοσο κυνικοι αλλα αυτο τους αφαιρεσε αρκετους ποντους στα ματια μου(θα δυσκολευτω πολυ να καταλαβω γιατι η ολλανδια πρεπει να παιζει με 9 παικτες πισω απ την μπαλα σε ημιτελικο sorry κιολας- αλλιως τους εμαθα).
Ρομπεν ο κορυφαιος winger που εχω δει ποτε και ας μην παρει τιποτα. Φαση κροιφ. Ουτε αυτος πηρε τιποτα αλλα ολοι θυμουνται τι παικτης ητανν. Ετσι και ο ρομπεν. Φαν Περσι απογοητευτικος, σναιντερ κλαση αλλα καπου κουρασμενος. Ο Φλααρ η αποκαλυψη για μενα. Επρεπε να παιξει παραπανω ο χουντελααρ.

Οι βραζιλιανοι πληρωνουν το κολλημα με ροναλντινιο και κακα του κοουτς. Οχι οτι θα επαιζαν αστρονομικη μπαλα με αυτους τους δυο, αλλα τουλαχιστον θα ειχαν προσωπικοτητες και χαρακτηρα.
Σιλβα και Λουιζ παντως ειναι ορισμος συγχρονων αμυντικων που και μπαλα ξερουν και δυνατοι ειναι και προσωπικοτητα εχουν.
Με φερναντινιο, φρεντ, ζο απλα γελαει ο κοσμος. Ο Νειμαρ απεδειξε οτι μπορει να θεωρειται κορυφαιος εστω και σε αυτην την ηλικια.

Και οι αργεντινοι ειναι οι χειροτεροι απ τους 4. Μπαλα πουθενα, ουτε σε νοκ αουτ ουτε σε ομιλους. Αλλα ειναι και οι μονοι που καπου κατανοω. Θελουν μονο την κουπα τιποτε αλλο. Περασαν πολλα χρονια απο την τελευταια φορα, παιζουν και λατ. αμερικη....ε καπου τους εχει γινει ψιλοεμμονη ιδεα.
Μονο μεσι, ντι μαρια και μασκερανο παντως. Γελαω με ντε μικελις θα παρει κουπα και δεν θα χουμε που να κρυφτουμε.
Ο αγκουερο χρωσταει ενα μεγαλο ματς ανταξιο της ποιοτητας του.

Ισως μονο οι κολομβιανοι να αξιζαν πολλα παραπανω. Μονο στην σκεψη οτι επαιξαν χωρις φαλκαο ολο το τουρνουα ειναι αρκετο. Παικταρα Κουαδραδο, το manager δεν κανει ποτε λαθος  :rockon:
Συμφωνω γενικα, αλλά εχω μια ενσταση.
Τον Νταβιντ Λουις.
Ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα από μπαλα. Στον ημιτελικο αφηνε τη θεση του και ευθυνεται για τα 4 γκολ από τα 7. Είναι ο κλασικος παικτης που αναπληρωνει την αμπαλοσύνη του με οπαδιλικι και φρου φρου και αρωματα.
Μαλλί, καγκουριλίκι, προσευχές και εθνικος υμνος.
Μια φορα ελειψε ο παικταράς ο Τιαγκο Σιλβα και φαγανε επτά.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Συμφωνω γενικα, αλλά εχω μια ενσταση.
Τον Νταβιντ Λουις.
Ο ανθρωπος δεν εχει ιδεα από μπαλα. Στον ημιτελικο αφηνε τη θεση του και ευθυνεται για τα 4 γκολ από τα 7. Είναι ο κλασικος παικτης που αναπληρωνει την αμπαλοσύνη του με οπαδιλικι και φρου φρου και αρωματα.
Μαλλί, καγκουριλίκι, προσευχές και εθνικος υμνος.
Μια φορα ελειψε ο παικταράς ο Τιαγκο Σιλβα και φαγανε επτά.

Κατι ηξερε ο Μουρινιο που τον εστειλε Παρισι  ;)
Ενταξει καλος σεντερ-μπακ ειναι,αλλα οχι top class

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Κατι ηξερε ο Μουρινιο που τον εστειλε Παρισι  ;)
Ενταξει καλος σεντερ-μπακ ειναι,αλλα οχι top class
Καποια στιγμη πρεπει καποιος να τον βαλει να παιξει αμυντικο χαφ, "εξαρι" δηλαδή. Εκει ισως τα παει καλυτερα, γιατι από αμυντικη προσηλωση για σεντερ μπακ δεν λεει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Πάλι ο Σεζαρ στο τερμα?
Δηλαδη δεν μπορει να βαλει έναν άλλο, να παρει συμμετοχη στο μουντιαλ?
Τι κολλημα είναι αυτό πια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Σωστό, αλλά αν σκεφτείς οτι ο καλύτερος είναι ο Σέζαρ, φαντάσου τι είναι οι άλλοι....
Δεν είμαι σιγουρος αν είναι καλυτερος αυτή τη στιγμη από τους αλλους δυο.
Που να παρει, στην ΚΠΡ παιζει (εστω δανεικος στο Τοροντο τωρα). Αν ηταν καλος εκει θα επαιζε?
Εγω δεν θυμαμαι άλλη φορα εθνικη βραζιλιας να παιζει με τερματοφυλακα ομαδας δεύτερης κατηγοριας.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Καλά, ο Κρος είναι ο πρώτος που σου ήρθε στο μυαλό;
Πέραν του προφανούς Μπεκανμπάουερ οι Γερμανοί έχουν βγάλει Όφερατ, Νέτσερ, Μπράιτνερ, Λιτμπάρσκι, Μπρέμε, κλπ. Για να μη μιλήσουμε για πιο άγνωστους στο ευρύ κοινό όπως οι Λίμπουντα, Λερ, Φλο, Στίλικε.

Mονο για τωρινους εγραψα με ενα πχ. Παλαιοτερα σαφως και υπηρξαν μεγαλοι, δεν διαφωνουμε.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν είμαι σιγουρος αν είναι καλυτερος αυτή τη στιγμη από τους αλλους δυο.
Που να παρει, στην ΚΠΡ παιζει (εστω δανεικος στο Τοροντο τωρα). Αν ηταν καλος εκει θα επαιζε?
Εγω δεν θυμαμαι άλλη φορα εθνικη βραζιλιας να παιζει με τερματοφυλακα ομαδας δεύτερης κατηγοριας.
Γενικά πάντως η Βραζιλία δεν βγάζει τρομερούς τερματοφύλακες....τους μόνους καλούς που θυμάμαι ήταν ο Ντίντα και ο Σέζαρ πιο νέος...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Καποια στιγμη πρεπει καποιος να τον βαλει να παιξει αμυντικο χαφ, "εξαρι" δηλαδή. Εκει ισως τα παει καλυτερα, γιατι από αμυντικη προσηλωση για σεντερ μπακ δεν λεει.

Τον εβαλε ο μουρινιο στην τσελσι. Επειδη ηθελε να παιζει με κειχιλ-τερι πισω.
Διαφωνω ομως μαζι σου.
Αποψη μου ειναι οτι οταν μια ομαδα στερειται δημιουργιας απο τα ανασταλτικα της χαφ, ενα σεντερ μπακ πρεπει να αναλαβει να βγαζει την μπαλα απο πισω. Αυτο μπορει να το κανει τοσο ο λουιζ οσο και ο σιλβα.
Η 7αρα δεν ηταν θεμα μονο του λουιζ. Ισα ισα που εφταιγε λιγοτερο.
Δουλεια των αμυντικων χαφ στο δικο μου μυαλο τουλαχιστον, ειναι να βγαζουν την μπαλα με ηρεμια απο την περιοχη.
Οταν τα αμυντικα σου χαφ εχουν την μορφη των φερναντινιο, γκουσταβο, παουλινιο, ερνανες, ραμιρεζ(και οι μαζι δεν κανουν ΕΝΑ παγκοσμιας κλασης αμυντικο χαφ----ενα Μασκερανο να το πω απλα) τοτε φιλε μου υπαρχει θεμα. Εκατσε και η στραβη να λειψει απο αυτο το ματς ο σιλβα και εδεσε το γλυκο.
Ο λουιζ εχει ηγετικη στοφα για εμενα απαντα.
Θα επιστρεψει μαζι με την Βραζιλια, οτι εγινε καλο θα τους κανει.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Πώς γίνεται να τα ξέρετε όλα εσείς οι πανάσχετοι και οι προπονητές των εκατομμυρίων ευρώ να τα αγνοούν???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom