ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Πιο ηλιθιο και αχρηστο ματς απο το αποψινό δεν υπαρχει.Χωρίς κινητρο, τι μπαλα να παιξουν...
ρε μεγάλε, αν διαβάζεις Καντ και Ενγκελς, μπράβο σου. Αλλά από την άλλη, το να ποστάρεις 3 ή 4 φορές την ίδια μαλακία δείχνει ότι μάλλον κι εσένα ο Φώσκολος σε έχει επηρεάσει πιο πολύ από τους φιλοσόφους.
Στ @@ μου φιλε
Μετα το καζο που επαθαν στον ημιτελικο αν παιξουν αδιαφορα μεχρι και μπουκα θα εχει σημερα, και οι ολλανδοι που παιζουν επιθετικα θα τους κατσει κουτι.. και ετσι νομιζω θα εχουμε ενα ματς με πολλα γκολΠιο ηλιθιο και αχρηστο ματς απο το αποψινό δεν υπαρχει.Χωρίς κινητρο, τι μπαλα να παιξουν...
στην τελευταια πιπα αλλα με ελεγες ομωςΔεν έχεις φίλε
στην τελευταια πιπα αλλα με ελεγες ομως
Πιο ηλιθιο και αχρηστο ματς απο το αποψινό δεν υπαρχει.Χωρίς κινητρο, τι μπαλα να παιξουν...
Αν αρχισουν να δειχνουν αδιαφορια θα αγριεψει πολυ ο κοσμος, πιστευω σημερα θα μπουν να παιξουν οσο μπορουν και με αντιπαλο την ολλανδια που δεν θα εχει σκοπιμοτητα σημερα θα δουμε ανοιχτο παιχνιδι.συνέχεια έτσι είναι, αλλά τουλάχιστον κάποιες άλλες φορές δεν ήταν τόσο άχρηστο. Όπως π.χ. τα Βουλγαρία - Σουηδία και Κορέα - Τουρκία, όπου είχαμε ομάδες χωρίς διακρίσεις, οπότε και η 3η θέση ίσως κάτι σήμαινε γι' αυτούς. Ή ακόμα και το Ιταλία - Αγγλία, λόγω του ότι ο Σκιλάτσι είχε σκυλιάσει να βγει 1ος σκόρερ. Αλλά ειδικά το αποψινό, καλύτερα να μη γινόταν. Πώς θα μπει να παίξει η Ρεζιλία με τέτοια πούτσα που έφαγε. Νομίζω ότι κανένας παίχτης δεν θα παίξει με την καρδιά του κι έχουν και το βάρος μη φάνε κι άλλη πούτσα και γίνει της πουτάνας
Αν αρχισουν να δειχνουν αδιαφορια θα αγριεψει πολυ ο κοσμος, πιστευω σημερα θα μπουν να παιξουν οσο μπορουν και με αντιπαλο την ολλανδια που δεν θα εχει σκοπιμοτητα σημερα θα δουμε ανοιχτο παιχνιδι.
Γιατι να ΜΗΝ τους υποστηρίξουμε..Γιατί υποστηρίζουμε την Ολλανδία στον σημερινό μικρό τελικό.
1. Γιατί είναι ευρωπαική χώρα, ό,τι λέμε και για την γερμανία.
2. Γιατί έχουν και άλλα ενδιαφέροντα να δείξουν εκτός από το ποδόσφαιρο και παρ' όλα αυτά δημιούργησαν σχολή ποδοσφαίρου το 70.
3. Γιατί αδικήθηκαν στο τελικό του 78 για να πάρει το Κύπελλο η φασιστοαργεντινή του Βιντέλα.
4. Γιατί εκπροσωπούν ένα δίκαιο κοινωνικό κράτος και όχι μια μπανανία όπου οι πλούσιοι ζουν σε περιφραγμένες βίλες με ελικοδρόμια και οι φτωχοί τον ρουφάν από όλες τις μπάντες.
5. Γιατί έχω ακούσει πολλά για Βραζιλιάνες αλλά οι πιο όμορφες γυναίκες που είδα στην ζωή μου ήταν οι δυο δίμετρες ολλανδέζες που με ρώτησαν πως πάνε στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής για να πάνε Γερακινή.
Εγώ θα το παίξω άντερ
Kαι μια εικονα απο το μουντιαλ,που δεν αφορα το ποδοσφαιρο.
Εκει που νομιζεις πως εχεις φτασει ενα καποιο σημειο αυτοελεγχου και αυτοεπιβολης.
Εκει ερχεται αυτο,και ειναι ικανο να σε κανει να του προσφερεις οτι σου ζητησει.
Η αντιδραση της ειναι αυτη που στελνει το συνολικο πακετο εμφανιση-φινετσα στο Θεο.
Η "θεληση για ζωη" παραμενει ανικητη.
Δυστυχως θα παραμεινουμε ως τη σαρκικη αποσυνθεση Ζωα- ερμαια των γενετησιων ορμων μας.
Είσαι ποιητής! ΤΕΛΟΣ!!!Kαι μια εικονα απο το μουντιαλ,που δεν αφορα το ποδοσφαιρο.
Εκει που νομιζεις πως εχεις φτασει ενα καποιο σημειο αυτοελεγχου και αυτοεπιβολης.
Εκει ερχεται αυτο,και ειναι ικανο να σε κανει να του προσφερεις οτι σου ζητησει.
Η αντιδραση της ειναι αυτη που στελνει το συνολικο πακετο εμφανιση-φινετσα στο Θεο.
Η "θεληση για ζωη" παραμενει ανικητη.
Δυστυχως θα παραμεινουμε ως τη σαρκικη αποσυνθεση Ζωα- ερμαια των γενετησιων ορμων μας.