Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Τι αλλο ειναι? Οτι σε υποχρεωσαν να κανεις μεταρρυθμισεις που επρεπε να τις κανεις εδω και πενηντα χρονια?

Αφου ειναι τοσο ανικανοι να κανουν μεταρρυθμισεις γιατι τους ψηφιζεις ?

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εσυ να τους προσκυνας, γιατι αν ειχαμε χρεωκοπησει τοτε και δεν μας δανειζανε, πιθανοτατα τωρα να ησουν πουτανα σε κανενα Αλγερι.
Ευτυχώς που μας εσωσαν λοιπον και γλίτωσα εγώ το πουτανιλίκι και το φεσώθηκες εσύ.Δικαίως σε αποκαλούν λοιπόν πουτανάκι των γερμαναραδων.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για να μην καταρρευσει η ευρωζωνη και το ευρω το εκαναν. Εσενα σε απασχολει το κινητρο ή το αποτελεσμα?

στο μεταξύ έγινε και ένας φιλικός διακανονισμός με την siemens και χάθηκαν κανα δυο δις για το κράτος

οι γερμανοί σήμερα λένε τα χειρότερα για τους έλληνες, τα περιοδικά τους σ'έχουν ξεφτιλίσει και εσύ περιμένεις να μην τους βρίζουμε, αμοιβαία τα αισθήματα

οπότε χαρακτήρισέ με αν θες ψυχασθενή, εγώ θα σε πω ραγιά και είμαστε πάτσι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ευτυχώς που μας εσωσαν λοιπον και γλίτωσα εγώ το πουτανιλίκι και το φεσώθηκες εσύ.Δικαίως σε αποκαλούν λοιπόν πουτανάκι των γερμαναραδων.
Τι φεσωθηκα εγω? Σορυ αλλά δεν βγαζω νοημα απο την προταση.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
στο μεταξύ έγινε και ένας φιλικός διακανονισμός με την siemens και χάθηκαν κανα δυο δις για το κράτος

οι γερμανοί σήμερα λένε τα χειρότερα για τους έλληνες, τα περιοδικά τους σ'έχουν ξεφτιλίσει και εσύ περιμένεις να μην τους βρίζουμε, αμοιβαία τα αισθήματα

Οι Γερμανοι μια χαρα ειναι τυπε και δικιο εχουν
Ας ειχες και εσυ την οικονομια τους σε μια χωρα που την κατεστρεψε ο 2ος Παγκοσμιος Πολεμος
Ξερεις ποσοι Ελληνες μεταναστευσαν στην Γερμανια και πηραν επαγγελματικες ευκαιριες που στην χωρα τους δεν εβρισκαν ?

Εσυ εδω τι κανεις...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Φυσικα βριζουν οι Γερμανοι πολιτες.
Και επισης βριζουν οι Εσθονοι, οι Σλοβακοι, οι Λετονοι, που δανειζουν οι εργαζομενοι πολιτες τους με μισθους 300 και 400 ευρω την Ελλαδα με 2%, για να εχει ο Ελληνας υπαλληλος μισθο 600 ευρω στον ιδιωτικο και 1.000 στον δημοσιο τομεα, και για να ερχεστε μερικοι να κανετε υψηλη κριτικη εκ του καναπέος.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οι Γερμανοι μια χαρα ειναι τυπε και δικιο εχουν
Ας ειχες και εσυ την οικονομια τους σε μια χωρα που την κατεστρεψε ο 2ος Παγκοσμιος Πολεμος
Ξερεις ποσοι Ελληνες μεταναστευσαν στην Γερμανια και πηραν επαγγελματικες ευκαιριες που στην χωρα τους δεν εβρισκαν

Εσυ εδω τι κανεις...

τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε, με βρίζουν - θα τους βρίσω, τόσο απλό

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
10426556_1102036833169865_1039956156441204320_n.jpg

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε, με βρίζουν - θα τους βρίσω, τόσο απλό

Δεν φταινε αυτοι για την καταντια μας... αυτοι το συμφερον τους κοιτανε και καλα κανουν
Καλο θα ηταν οι πολιτικες σου επιλογες να περιοριζονταν σε αυτους που διαχειριζονται/ηκαν το μελλον σου και σε φτασανε στο σημειο που εισαι
Εσυ... η οικογενεια σου... ο συγγενικος σου περιγυρος...οι ανθρωποι που συναναστρεφεσαι ευθυνονται για τους Γερμανους που ηρθανε στην χωρα σου...με τις πολιτικες επιλογες που κανανε ολα αυτα τα χρονια !!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Ε πήραν και τις βοηθιούλες τους κι αυτοί μετά τον πόλεμο να τα λέμε κι αυτά

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και επισης βριζουν οι Εσθονοι, οι Σλοβακοι, οι Λετονοι, που δανειζουν οι εργαζομενοι πολιτες τους με μισθους 300 και 400 ευρω την Ελλαδα με 2%, για να εχει ο Ελληνας υπαλληλος μισθο 600 ευρω στον ιδιωτικο και 1.000 στον δημοσιο τομεα, και για να ερχεστε μερικοι να κανετε υψηλη κριτικη εκ του καναπέος.

δεν τους βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφο νομίζω για να μας δανείσουν :idiot:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Πας να μας φέρεις με τρόπο τους νέους μισθούς που θα κάνουν τα τσιράκια σου ή μου φαίνεται; :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom