alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Τι αλλο ειναι? Οτι σε υποχρεωσαν να κανεις μεταρρυθμισεις που επρεπε να τις κανεις εδω και πενηντα χρονια?Εσύ σοβα-ρέψου. Μονο το επιτόκιο είναι;
Τι αλλο ειναι? Οτι σε υποχρεωσαν να κανεις μεταρρυθμισεις που επρεπε να τις κανεις εδω και πενηντα χρονια?Εσύ σοβα-ρέψου. Μονο το επιτόκιο είναι;
Τι αλλο ειναι? Οτι σε υποχρεωσαν να κανεις μεταρρυθμισεις που επρεπε να τις κανεις εδω και πενηντα χρονια?
Και να ψηφισω ποιους?Αφου ειναι τοσο ανικανοι να κανουν μεταρρυθμισεις γιατι τους ψηφιζεις ?
πιθανοτατα τωρα να ησουν πουτανα σε κανενα Αλγερι.
Ευτυχώς που μας εσωσαν λοιπον και γλίτωσα εγώ το πουτανιλίκι και το φεσώθηκες εσύ.Δικαίως σε αποκαλούν λοιπόν πουτανάκι των γερμαναραδων.Εσυ να τους προσκυνας, γιατι αν ειχαμε χρεωκοπησει τοτε και δεν μας δανειζανε, πιθανοτατα τωρα να ησουν πουτανα σε κανενα Αλγερι.
Ευτυχώς που μας εσωσαν λοιπον και γλίτωσα εγώ το πουτανιλίκι και το φεσώθηκες εσύ.Δικαίως σε αποκαλούν λοιπόν πουτανάκι των γερμαναραδων.
Για να μην καταρρευσει η ευρωζωνη και το ευρω το εκαναν. Εσενα σε απασχολει το κινητρο ή το αποτελεσμα?
Τι φεσωθηκα εγω? Σορυ αλλά δεν βγαζω νοημα απο την προταση.Ευτυχώς που μας εσωσαν λοιπον και γλίτωσα εγώ το πουτανιλίκι και το φεσώθηκες εσύ.Δικαίως σε αποκαλούν λοιπόν πουτανάκι των γερμαναραδων.
στο μεταξύ έγινε και ένας φιλικός διακανονισμός με την siemens και χάθηκαν κανα δυο δις για το κράτος
οι γερμανοί σήμερα λένε τα χειρότερα για τους έλληνες, τα περιοδικά τους σ'έχουν ξεφτιλίσει και εσύ περιμένεις να μην τους βρίζουμε, αμοιβαία τα αισθήματα
οπότε χαρακτήρισέ με αν θες ψυχασθενή, εγώ θα σε πω ραγιά και είμαστε πάτσι
Φυσικα βριζουν οι Γερμανοι πολιτες.στο μεταξύ έγινε και ένας φιλικός διακανονισμός με την siemens και χάθηκαν κανα δυο δις για το κράτος
οι γερμανοί σήμερα λένε τα χειρότερα για τους έλληνες, τα περιοδικά τους σ'έχουν ξεφτιλίσει και εσύ περιμένεις να μην τους βρίζουμε, αμοιβαία τα αισθήματα
οπότε χαρακτήρισέ με αν θες ψυχασθενή, εγώ θα σε πω ραγιά και είμαστε πάτσι
Οι Γερμανοι μια χαρα ειναι τυπε και δικιο εχουν
Ας ειχες και εσυ την οικονομια τους σε μια χωρα που την κατεστρεψε ο 2ος Παγκοσμιος Πολεμος
Ξερεις ποσοι Ελληνες μεταναστευσαν στην Γερμανια και πηραν επαγγελματικες ευκαιριες που στην χωρα τους δεν εβρισκαν
Εσυ εδω τι κανεις...
τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε, με βρίζουν - θα τους βρίσω, τόσο απλό
Ας ειχες και εσυ την οικονομια τους σε μια χωρα που την κατεστρεψε ο 2ος Παγκοσμιος Πολεμος
Φυσικα βριζουν οι Γερμανοι πολιτες.
Και επισης βριζουν οι Εσθονοι, οι Σλοβακοι, οι Λετονοι, που δανειζουν οι εργαζομενοι πολιτες τους με μισθους 300 και 400 ευρω την Ελλαδα με 2%, για να εχει ο Ελληνας υπαλληλος μισθο 600 ευρω στον ιδιωτικο και 1.000 στον δημοσιο τομεα, και για να ερχεστε μερικοι να κανετε υψηλη κριτικη εκ του καναπέος.
Καπως λεγεται αυτο...Αχαριστία?δεν τους βάλαμε το πιστόλι στον κρόταφο νομίζω για να μας δανείσουν
Φυσικα βριζουν οι Γερμανοι πολιτες.
Και επισης βριζουν οι Εσθονοι, οι Σλοβακοι, οι Λετονοι, που δανειζουν οι εργαζομενοι πολιτες τους με μισθους 300 και 400 ευρω την Ελλαδα με 2%, για να εχει ο Ελληνας υπαλληλος μισθο 600 ευρω στον ιδιωτικο και 1.000 στον δημοσιο τομεα, και για να ερχεστε μερικοι να κανετε υψηλη κριτικη εκ του καναπέος.
Αυτο καταλαβες?Πας να μας φέρεις με τρόπο τους νέους μισθούς που θα κάνουν τα τσιράκια σου ή μου φαίνεται;
Αυτο καταλαβες?