alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τυψεις οχι. Αλλά ενα δοξα τω θεω δεν βλαπτει.Ενα ειναι σιγουρο, οτι θες να μας κανεις να νιώσουμε και τύψεις!
Τυψεις οχι. Αλλά ενα δοξα τω θεω δεν βλαπτει.Ενα ειναι σιγουρο, οτι θες να μας κανεις να νιώσουμε και τύψεις!
[size=20pt]----------------------->[/size] http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=514957;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny:
Καπως λεγεται αυτο...Αχαριστία?
Ελα ρε, επρεπε να χασουν κιολας? Πες το μας κι αυτο.Στα 114 δισ. ευρώ ανέρχεται το κέρδος της Γερμανίας από την οικονομική κρίση σύμφωνα με τον ελληνικής καταγωγής Γερμανό ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη που ζήτησε την αναδιανομή του κέρδος στις χώρες της ΕΕ.
αυτό πάντως λέγεται αλητεία
Ελα ρε, επρεπε να χασουν κιολας? Πες το μας κι αυτο.
Κερδισε απο την Ελλαδα 114 δις η Γερμανια. Ε ρε κολλημα.αφού μας δάνεισαν "σχεδόν τσάμπα" πώς δικαιολογούνται αυτά τα αστρονομικά κέρδη? φάε σανό ραγιά και πρόσεχε την μεσούλα όταν προσκυνάς τον αφέντη σου
Σημερα λοιπον μαθαμε οτι πρεπει να βριζουμε τους Γερμανους, γιατι μας δανεισαν με 2% αντι για 30%, οτι ειναι απαραδεκτο να γκρινιαζουν οι πολιτες της γερμανιας ενω επρεπε να μας λενε και ευχαριστω, και επιπλεον οτι η Ελλαδα εχει αξιωση να της δωσει η Γερμανια μεριδιο απο τα κερδη της δικης της οικονομιας, γιατι ετσι.
Ρε δεν πατε να βαλετε το κεφαλι κατω απο τη βρυση να συνελθετε λεω γω.
Τυψεις οχι. Αλλά ενα δοξα τω θεω δεν βλαπτει.
Και οι εκπροσωποι σου να φταινε, το ιδιο ειναι.Αν ευθυνομουν εγω γι' αυτό το χάλι θα το 'λεγα με όλη μου την καρδιά
Και οι εκπροσωποι σου να φταινε, το ιδιο ειναι.
Κερδισε απο την Ελλαδα 114 δις η Γερμανια. Ε ρε κολλημα.
Στα 114 δισ. ευρώ ανέρχεται το κέρδος της Γερμανίας από την οικονομική κρίση σύμφωνα με τον ελληνικής καταγωγής Γερμανό ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη που ζήτησε την αναδιανομή του κέρδος στις χώρες της ΕΕ.
αυτό πάντως λέγεται αλητεία
Αυτο ειναι συζητησιμο
Η θεωρια οτι αν φταινε οι εκπροσωποι του λαου, δεν φταιει και ο λαος, ειναι για γελια.το συζητήσιμο είναι ότι φταίνε οι εκπρόσωποι που ψήφιζε ο άλεξ και συνεχίζει να τους ψηφίζει είναι για δέσιμο ο τύπος
Βρε τυπε, καθεσαι και πιστευεις οτι διαβαζεις? Για πες μου πως απο 599 εκ. ευρω βγαζεις 114 δις ευρω κερδος?
Η θεωρια οτι αν φταινε οι εκπροσωποι του λαου, δεν φταιει και ο λαος, ειναι για γελια.
Η θεωρια οτι αν φταινε οι εκπροσωποι του λαου, δεν φταιει και ο λαος, ειναι για γελια.
Οπως ωφελεισαι απο τα καλα μιας κυβερνησης που δεν ψηφισες (και δικαιως ωφελεισαι) ετσι ακριβως ειναι δικαιο να ζημιωθεις απο τα ασχημα μιας κυβερνησης που δεν ψηφισες.Αποψη σου.
Δηλαδη αν εγω ψηφιζα τοσο καιρο κομματα που δεν κυβερνησαν θα καθομαι να λεω ευχαριστω στους γερμανους και στον καθε ευρωπαιο επειδη τα ζωα της γενιας σου ψηφιζαν τους φταιχτες;
Αποψη σου.
Δηλαδη αν εγω ψηφιζα τοσο καιρο κομματα που δεν κυβερνησαν θα καθομαι να λεω ευχαριστω στους γερμανους και στον καθε ευρωπαιο επειδη τα ζωα της γενιας σου ψηφιζαν τους φταιχτες;