Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Άμα ήταν εύκολο θα βλέπαμε 10 τέτοια γκολ τη χρονιά ;)

Η μεγάλη τύχη του κ. Μέσι είναι που δεν έχει πέσει στα "πόδια" κάποιου  αμυντικού "τύπου" κου Καλιντζάκη ή κου Μητρόπουλου, ούτως ώστε να του δώσουν το μετατάρσιο στο χέρι. 

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456

Γκολάρα στο 85 ο Ζλάταν , μετά φέρανε το 2-2 με τη δανία και την άφησαν απέξω

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Tελικα ειχε δωθει οφσαιντ στην φαση του Ιγκουαιν. Δηλαδη ηταν δυο φασεις στον χθεσινο αγωνα η μονο μια;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
μπρο φευγω εγω τωρα, παω να ριξω γκομενες, μετα τις συμβουλες αλεξ νιωθω ετοιμος  :rockon:
Τέτοια ώρα τύπε, μόνο σε παραλία βρίσκεις γκόμενες :grin:
Ή πας για καμάκι σε καμια σερβιτόρα που δεν θα έχει πολύ δουλειά τώρα.... :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο Μουρίνιο ρε τύπε, είναι ένας θεούλης....είναι κωμικός, περιμένεις να δεις τις αντιδράσεις του στον πάγκο να παρακολουθήσεις σχόλια από συνεντεύξεις τύπου....σαν προπονητής, πάντα κερδίζει με χειρότερες ομάδες, γουστάρει τις προκλήσεις....είναι μακράν ο πιο διασκεδαστικός άνθρωπος στον ποδοσφαιρικό κόσμο!
Το ψαλιδάκι του Ζλάταν απ' τα 40 μέτρα αξίζει όσο όλα τα γκολ του Μέσσι....

1000% λάθος άποψη. Τεράστιος παίχτης ο Ζλάταν, αλλά όχι λόγω του ψαλιδακίου. Έχω δει παρόμοιο γκολ σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, σε πληροφορώ. Επίσης, Σαουδάραβας ποδοσφαιριστής έχει πετύχει σε μουντιάλ ένα γκολ ανάλογο με αυτο που έβαλε ο Μαραντόνα στην Αγγλία (όχι το χέρι, το άλλο). Τον ξέρεις;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τωρα παω κι εγω για παγωτο.

ρε τύπε, από χθες περιμένω απάντηση. Μου είπες ότι έχεις δικαίωμα να θέτεις τα δικά σου κριτήρια για την αξία των παιχτών. Δεν μου έλυσες όμως την απορία αν τα κριτήρια αυτά ισχύουν για όλους τους παίχτες ή μόνο για το Μαραντόνα

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
1000% λάθος άποψη. Τεράστιος παίχτης ο Ζλάταν, αλλά όχι λόγω του ψαλιδακίου. Έχω δει παρόμοιο γκολ σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, σε πληροφορώ. Επίσης, Σαουδάραβας ποδοσφαιριστής έχει πετύχει σε μουντιάλ ένα γκολ ανάλογο με αυτο που έβαλε ο Μαραντόνα στην Αγγλία (όχι το χέρι, το άλλο). Τον ξέρεις;
Όχι δεν τον γνωρίζω.....

O Gentleman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
38
Like
2
Πόντοι
616
ρε τύπε, από χθες περιμένω απάντηση. Μου είπες ότι έχεις δικαίωμα να θέτεις τα δικά σου κριτήρια για την αξία των παιχτών. Δεν μου έλυσες όμως την απορία αν τα κριτήρια αυτά ισχύουν για όλους τους παίχτες ή μόνο για το Μαραντόνα

εσυ εξακολουθεις να συνομιλεις για ποδοσφαιρο με καποιον που εγραψε δημοσιως "ποιος Μεσι"??

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Περιμένεις απάντηση από αυτό το σκύβαλο που παριστάνει τον άνθρωπο; Πήγαινε καλύτερα κάνε διάλογο με το ντουβάρι του σπιτιού σου. 

το έχεις γαμήσει το θέμα ρε. Συνέχεια το ίδιο, καταντάει βαρετό. Εντάξει από κάπου πηγάζει, δικαιολογημένο ή μη, αλλά το πολυ το "Κύριε ελέησον" το βαριέται κι ο Θεός, που έλεγε κι η γιαγιά μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom