Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο νεντβεντ μ' άρεσε κι εμένα, ακόμα θυμάμαι το γκολ που μας έβαλε με τη γιούβε που φώναζε ο βερνίκος "Μη σουτάρει!" :grin:
Ενω τον μουρίνιο θα τον θυμάσαι για κάτι άλλο ποδοσφαιρό εκτός απ' τα mind games;;;:2funny:
Ο Μουρίνιο ρε τύπε, είναι ένας θεούλης....είναι κωμικός, περιμένεις να δεις τις αντιδράσεις του στον πάγκο να παρακολουθήσεις σχόλια από συνεντεύξεις τύπου....σαν προπονητής, πάντα κερδίζει με χειρότερες ομάδες, γουστάρει τις προκλήσεις....είναι μακράν ο πιο διασκεδαστικός άνθρωπος στον ποδοσφαιρικό κόσμο!

Χαιρομαι που το καταλαβες, οτι τελικα καποιος κρινεται μεγαλος ή οχι, απο το ποσες και τι ποιοτητας αναμνησεις μας προσφερει.
Εντυπωσιακο απο εναν νεαρο 22 ετων, μπραβο σου.
Το ψαλιδάκι του Ζλάταν απ' τα 40 μέτρα αξίζει όσο όλα τα γκολ του Μέσσι....

Επισκέπτης
Τι γουρλωνεις τα ματια ρε τύπε?
27 ετων ανθρωπος, και επαιξε χθες ημιτελικο μουντιαλ και πηγε η ομαδα του τελικο.
Και μετα απο 30 χρονια δεν θα υπαρχει ΜΙΑ φαση να δουμε απο αυτον στο συγκεκριμενο παιχνιδι.
Περιπατητης. Σερνομενος. Πότε σκατα θα δειξει κατι επιτελους?
Σόρρυ ρε φίλε, αλλά διασκέδαση δεν είναι να έχεις ένα ρομποτάκι που βάζει γκολ όλη την ώρα....
δεκαπεντε λεπτακια εχω μια δουλεια κι επιστρεφω να απαντησω, για το μεσσι μιλαμε ετσι  :grin:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ο Μουρίνιο ρε τύπε, είναι ένας θεούλης....είναι κωμικός, περιμένεις να δεις τις αντιδράσεις του στον πάγκο να παρακολουθήσεις σχόλια από συνεντεύξεις τύπου....σαν προπονητής, πάντα κερδίζει με χειρότερες ομάδες, γουστάρει τις προκλήσεις....είναι μακράν ο πιο διασκεδαστικός άνθρωπος στον ποδοσφαιρικό κόσμο!
Ναι αλλά ήταν σε φιλικό ματσάκι ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μουρινιακός μιλάει για διασκέδαση; :2funny:
Ολλανδέ δεν είναι μονο τα γκολ, σύνελθε. Ποια χρονιά ξεκινησες να παρακολουθείς ποδόσφαιρο;
Δηλαδή, σαν σόουμαν, συγκρίνεις τον Μέσσι με τον Ροναλντίνιο?????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ακριβως...κατι που θυμασαι μετα δεκα χρονια δηλαδη. Απο τον Μεσι τι θυμασαι? Το γυρω γυρω ολοι της Μπαρτσα και την καθετη πασα μετα απο μιση ωρα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο Μουρίνιο ρε τύπε, είναι ένας θεούλης....είναι κωμικός, περιμένεις να

Δηλαδή άμα βάλει κι ο μέσι ψαλιδάκι απ' τα 40 μέτρα θα τον παραδεχτείς; :2funny:
Και αναφέρεις και τον ζλάταν που όντως είναι μεγάλος παίκτης, αλλά πες μου 1 μεγάλο ματς που ηταν παρών (σε συλλογικό επίπεδο)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια που το παιχνίδι έχει γίνει διαγωνισμός γκολ...ο Ζέιντορφ κέρδισε το Τσου Λου με 3 διαφορετικές ομάδες....ο Ζιντάν δεν ήταν ποτέ δεινός σκόρερ....ο Νεντβεντ κρατούσε ένα γήπεδο μόνος του (ένας απ' τους αγαπημένους μου)....ο Ρόι Κιν, ο Τζέραρντ και ο Τόττι ήταν τρομεροί κάπτενς....
Ας πάρει ο Μέσσι ότι θέλει, εκτός από στατιστικά, δεν θα θυμόμαστε και πολλά πράγματα....

Κι ο Αντρίκος ο Πίρλος, έκλεινε σπίτια και σπίλωνε υπολήψεις μέχρι προσφάτως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδή άμα βάλει κι ο μέσι ψαλιδάκι απ' τα 40 μέτρα θα τον παραδεχτείς; :2funny:
Και αναφέρεις και τον ζλάταν που όντως είναι μεγάλος παίκτης, αλλά πες μου 1 μεγάλο ματς που ηταν παρών (σε συλλογικό επίπεδο)
Πολυ καλος παικτης ναι, "μεγαλος" με την πληρη εννοια του ορου οχι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κι ο Αντρίκος ο Πίρλος, έκλεινε σπίτια και σπίλωνε υπολήψεις μέχρι προσφάτως.
Αυτος μαλιστα. Τεραστιος παικτης, προσωπικοτητα, ηγετης. Οχι γατακι και τιτικα που τον χανουμε στα δυσκολα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ακριβως...κατι που θυμασαι μετα δεκα χρονια δηλαδη. Απο τον Μεσι τι θυμασαι? Το γυρω γυρω ολοι της Μπαρτσα και την καθετη πασα μετα απο μιση ωρα?

Το γκολ που ειχε περάσει μισή ομάδα α λα μαραντόνα(βιγιαρεάλ νομίζω) το εχεις δει ποτέ ρε παπάρα; Κάθεστε και βλέπετε ένα ματς το χρόνο και μιλάτε ρε πούστη μου :headbang:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.392
Πόντοι
22.266
meta to 1980 einai megaloi paixtes o maradona kai o zidane
oi ypoloipoi einai metepeita

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μα δεν είπα οτι δεν παραδέχομαι τον Μέσσι σαν ποδοσφαιριστή, απλά δεν θα τον θυμάμαι όσο άλλους, οτι δεν μου κάνει κέφι να τον παρακολουθώ όσο άλλους....αν βάλει τέτοιο ψαλιδάκι, θα θυμόμαστε κάτι διαφορετικό απ' το να μπαίνει με την μπάλα στο τέρμα όλη την ώρα....γιατί μέχρι τώρα, η μόνη εικόνα που έχω είναι το γελοίο κοστούμι που φορούσε και καθόταν σαν ζαβλακωμένο όταν κέρδισε την χρυσή μπάλα....
Ο Ζλάταν είναι boss, δεν κάνει πολλά στο παιχνίδι, το παιχνίδι κάνει γι' αυτόν :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αυτος μαλιστα. Τεραστιος παικτης, προσωπικοτητα, ηγετης. Οχι γατακι και τιτικα που τον χανουμε στα δυσκολα.

Στον τελικό του γιούρο πήρε μια ωραιότατη πίπα στον ντελ μπόσκε ο τεράστιος παίκτης  :pipa1:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αυτό τι σχέση έχει?Άλλοι ούτε σε προπόνηση με 20 προσπάθειες δεν μπορούν να το κάνουν....
Ποιος θα το θυμάται, τα επιτεύγματα που σηκώνουν έναν λαό με μια πάσα η γκολ είναι το ντελίριο.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Στον τελικό του γιούρο πήρε μια ωραιότατη πίπα στον ντελ μπόσκε ο τεράστιος παίκτης  :pipa1:
Ο Ράμος, ο Πικέ, ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Τσάμπι Αλόνσο και όλη η τρελοπαρέα, ακόμα ψάχνουν τον Ρομπέν :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το γκολ που ειχε περάσει μισή ομάδα α λα μαραντόνα(βιγιαρεάλ νομίζω) το εχεις δει ποτέ ρε παπάρα; Κάθεστε και βλέπετε ένα ματς το χρόνο και μιλάτε ρε πούστη μου :headbang:
Αντε ρε, εβαλε γκολ με επελαση στη Βιγιαρεαλ? Ακριβως επειδη λοιπον για να το ξερει καποιος πρεπει να παρακολουθει τα ματς της...Βιγιαρεαλ, γι αυτο δεν εχει αξια.
Υποθετω οτι μπορει να εχει βαλει και σε κανενα ματς κυπελλου με την Μαλαγα Β.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κασιδιαρης μέσα τύποι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Αντε ρε, εβαλε γκολ με επελαση στη Βιγιαρεαλ? Ακριβως επειδη λοιπον για να το ξερει καποιος πρεπει να παρακολουθει τα ματς της...Βιγιαρεαλ, γι αυτο δεν εχει αξια.
Υποθετω οτι μπορει να εχει βαλει και σε κανενα ματς κυπελλου με την Μαλαγα Β.

Άμα ήταν εύκολο θα βλέπαμε 10 τέτοια γκολ τη χρονιά ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom