Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Η αλίντισσα πού είναι; :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• Vampire_Smiley_Face_Making_the_Sign_the_Cross_With_His_Fingers.jpg
    Vampire_Smiley_Face_Making_the_Sign_the_Cross_With_His_Fingers.jpg
    14,1 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
και τον ζηση βρυζα τυπε :grin:

Και τον Κολοσσό και την σαίτα τον Γιούρκα και τον Ζαγόρ τον mvp του γιούρο...Ο Άλεξ τότε θα είχε πάθει ντελίριο για κανα 4 χρόνια και θα νόμιζε οτι είμαστε η ντριμ τιμ και περίμενε τελικό με Γερμανία στο επόμενο Μουντιάλ να το πάρουμε στις λεπτομέρειες στη παράταση :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Και τον Κολοσσό και την σαίτα τον Γιούρκα και τον Ζαγόρ τον mvp του γιούρο...Ο Άλεξ τότε θα είχε πάθει ντελίριο για κανα 4 χρόνια και θα νόμιζε οτι είμαστε η ντριμ τιμ και περίμενε τελικό με Γερμανία στο επόμενο Μουντιάλ να το πάρουμε στις λεπτομέρειες στη παράταση :2funny:
τοτε δεν κυβερνουσε ο αντωνης τυπε
και δεν ειχε τετοιες αγαπες με τους γερμανους :grin:

Επισκέπτης
τοτε δεν κυβερνουσε ο αντωνης τυπε
και δεν ειχε τετοιες αγαπες με τους γερμανους :grin:

Τότε ήταν ο μπούλης σωστά...Και περίμενε ο αλεξάκος τους ολυμπιακούς αγώνες γεμάτος περηφάνια σαν κούρκος σαν πρωταθλητής ευρώπης τρομάρα του...

Τύπε σύμφωνα με την αλεξίστικη λογική αν πάμε τώρα να ρωτήσουμε 100 ανθρώπους απο ευρωπαικές χώρες ''do u know Haristeas?'' θα πάρουμε περισσότερα ''yes'' απο την ερώτηση ''do u know dennis bergkamp?'' :rockon:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εγω να σας πω το σκεπτικο μου...

ποτε δε γουσταρα Γερμανια...οχι για μνημονια κ βλακειες...ακομα κ πιο πριν...

τη σεβομουνα ως ομαδα αλλα ποτε δεν τη γουσταρα..
κ σημερα δεν ξερω ποιον να υποστηριξω..
απο τη μια γουσταρω Ολλανδια γιατι ειναι τεραστια σχολη και η Ιστορια της χρωσταει ενα Μουντιαλ...που αξιζε ειτε θες το 74 στη Γερμανια ειτε το 78 που το εχασε λογω χουντας στην Αργεντινη που το εδωσαν στην Αργεντινη....

κ παιχτικα ισως ειναι καλυτερη απο Αργεντινη...αλλα δεν ξερω...μηπως ειναι λιγο λουζερ οι Ολλανδοι κ χεσμενοι προς τους Γερμανους?..ενω οι Αργεντινοι μπορει να μην ειναι σουπερ αλλα εχουν α..δια και ηθικο καλυτερο κ μπορει να τους κοντραρουν καλυτερα...

δεν ξερω εχω μπερδευτει...τι λετε..
ποιος εχει ελπιδες με Γερμανια?...ξερω οι Γερμανοφιλοι θα πουνε Γερμανια....

οσο για μερικους που γουσταρουν τρελλα Γερμανια μου ελεγαν 2 φιλαρακια που κυκλοφορουσαν περσι Γερμανια τι γιουχα ειχαν φαει που φορουσαν μπλουζακια με την Ελληνικη σημαια...αυτοι μας γιουχαρουν..εμεις τους προσκυναμε....ωραια.....αμοιβαια τα αισθηματα...ηθελα να ξερα αν επαιζε Βραζιλια-Ελλαδα ποσοι Γερμανοι θα υποστηριζαν Ελλαδα.... :2funny:

αλλα περα απο αυτα ομαδαρα η Γερμανια για να λεμε τα συκα συκα..

Επισκέπτης
ειμαι αργεντινη αλλα θελω να περασει η ολλανδια γιατι την εχω παιξει εξ αρχης για κατακτηση  :S

βεβαια αν αποκλειστει η αργεντινη, θελω να ριξει μια (νεα) πουτσα στο μικρο τελικο στη βραζιλια να δεσει το γλυκο  :rockon:

Ποιός βραζιλιάνος νοιάζεται ρε τύπε για το αν θα νικήσουν στον μικρό τελικό την αργεντινή μετά το κάζο του αιώνα? Στα αρχίδια τους θα είναι...Αδειασαν αυτοί...Το μόνο που τους νοιάζει τώρα είναι να μην φτάσει τελικό

Μακάρι να πάει η Αργεντινή

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
ειμαι αργεντινη αλλα θελω να περασει η ολλανδια γιατι την εχω παιξει εξ αρχης για κατακτηση  :S

βεβαια αν αποκλειστει η αργεντινη, θελω να ριξει μια (νεα) πουτσα στο μικρο τελικο στη βραζιλια να δεσει το γλυκο  :rockon:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τύποι μου τι να παίξω live στο πρακτορείο;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.