Οχι τυπε.Ισοπαλια ή Αργεντινη θελω.Περιμενες κι εσυ ανετη επικρατηση της Ολλανδιας τυπε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mundial 2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 152K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.697
- Πόντοι
- 2.606
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.569
- Πόντοι
- 6.495
ΤΡΑΓΙΚΗ οπως σε ολα τα πρωτα ημιχρονα η Ολλανδια..
Πραγματικα οι 6 απο τους 11 της 11αδας δεν κανουν ουτε για τον Πας Γιαννενα..
Ελπιζω με την σωστη τοποθετηση του Ρομπεν στα ακρα,και με ανεβασμα λιγο των γραμμων να δουμε βελτιωση..
Το εχω παιξει και γκολ-γκολ..Το εφιαλτικο σεναριο η ηττα Ολλανδιας χωρις να βαλει γκολ...Ποσα ν'αντεξω ο μαυρος??
Πραγματικα οι 6 απο τους 11 της 11αδας δεν κανουν ουτε για τον Πας Γιαννενα..
Ελπιζω με την σωστη τοποθετηση του Ρομπεν στα ακρα,και με ανεβασμα λιγο των γραμμων να δουμε βελτιωση..
Το εχω παιξει και γκολ-γκολ..Το εφιαλτικο σεναριο η ηττα Ολλανδιας χωρις να βαλει γκολ...Ποσα ν'αντεξω ο μαυρος??
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.961
- Πόντοι
- 6.515
καιρός το κύπελλο να επιστρέψει στην ήπειρο στην οποία γεννήθηκε το ποδόσφαιρο... στην Ευρώπη... αρκετά πλέον με τους νοτιοαμερικάνους που προσπαθούν να το παίξουν κάποιοι...
στα τσακιδια το πιο ανθελληνικο και τουρκοφιλο κρατος
Ενα γενικο σχολιο ,συμπερασμα για το μουντιαλ.
Οι εθνικες δε πιανουν μια,μπροστα στους κολοσσους Ρεαλ,Μπαρτσα,Μιλαν,Μπαγερν κλπ.
Οι παιχτες των μεγαλων ομαδων ειναι γενικα λιγο στα αρχιδια τους.
Τα λεφτα ειναι αλλου.Στις μεγαλες ομαδες,στο τσου-λου στα διαφημιστηκα κλπ.
Παρατηρω το Μεσι (οχι γιατι εγινε κουβεντα εδω) και απλα σερνεται.
Ουτε υποψια να πιεση λιγο ψηλα κλπ.Περπαταει.
Μαλλον δε περπαταει,εαν θελετε τη γνωμη μου,κραταει λιγες δυναμεις οταν του ερθει η μπαλα να κανειι ενα καλο σπριντ.
Η ντοπα παιρνεται για τους συλλογους και οχι για τις εθνικες.
Οι εθνικες δε πιανουν μια,μπροστα στους κολοσσους Ρεαλ,Μπαρτσα,Μιλαν,Μπαγερν κλπ.
Μαλλον δε περπαταει,εαν θελετε τη γνωμη μου,κραταει λιγες δυναμεις οταν του ερθει η μπαλα να κανειι ενα καλο σπριντ.
Μέχρι στιγμής πολύ κακό ποδόσφαιρο.......άοσμο, άγευστο, άνοστο!!!!
Αναμενόμενο μέχρι ενός σημείου γιατί μετά και από το χθεσινό φιάσκο της Βραζιλίας προσέχουν τα νώτα τους όλοι.
Αλλά αυτό που παρατηρώ είναι ότι δεν υπάρχει φρεσκάδα και ενέργεια από τους παίχτες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μου μοιάζουν σα να παίζουν σε φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων και νομίζω συνειδητά το κάνουν αυτό, ειδικά τα μεγάλα ονόματα. Πάντως περίμενα περισσότερο πάθος και διάθεση αν μη τι άλλο. Μέχρι στιγμής είναι σα να περιμένει ο ένας τον άλλον. Παίζουν ποδόσφαιρο...........Ελληνικό.
Αναμενόμενο μέχρι ενός σημείου γιατί μετά και από το χθεσινό φιάσκο της Βραζιλίας προσέχουν τα νώτα τους όλοι.
Αλλά αυτό που παρατηρώ είναι ότι δεν υπάρχει φρεσκάδα και ενέργεια από τους παίχτες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Μου μοιάζουν σα να παίζουν σε φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων και νομίζω συνειδητά το κάνουν αυτό, ειδικά τα μεγάλα ονόματα. Πάντως περίμενα περισσότερο πάθος και διάθεση αν μη τι άλλο. Μέχρι στιγμής είναι σα να περιμένει ο ένας τον άλλον. Παίζουν ποδόσφαιρο...........Ελληνικό.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Πολλατυπε πόσα χιλιομετρα-παιχνιδια εχει φετος στα πόδια του ο Μεσι ;
λείπει αυτός ο παίκτης από το κέντρο της ολλανδίας θα άνοιγε το παιχνίδι για τους αργεντίνους
http://[URL unfurl="true"]www.pao.gr/UserFiles/94e61921-d885-4b8b-8d8a-700c9bc03803/Mendes_wall.png[/img[/URL]]
[/quote] ;D
Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Τύποι μου τι να παίξω live στο πρακτορείο;
...μπεναλτι...
Hirayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2011
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τυπε πόσα χιλιομετρα-παιχνιδια εχει φετος στα πόδια του ο Μεσι ;
Ακριβως.Ολοι αυτοι ειναι τεραστια περιουσιακα στοιχεια για τις μεγαλες ομαδες.μπραβο ρε φιλε...ακριβως αυτο ελεγα και εγω...
πχ κ η Ισπανια....ολοι οι παικτες της καμμενοι...3 ομαδες στους τελικους Ευρωπης εστειλαν φετος......100 ματς ο καθε παιχτης...ποσο να αντεξει?
τεσσαρα στην υπεροχη Μπαγερν που ειναι ο κορμος της Γερμανιας εριξε η Ρεαλ 2 μηνακια πριν....
τσο Μουντιαλ καταλαβαν ουτως η αλλως οτι δεν προκειται αν το παρουν κ την εκαναν μια ωρα νωριτερα...
Ρεαλ κ Μπαρτσα αξιζουν απο ενα δις ευρω...καμια τετρακοσαρα η Ατλετικο...
λες αυτοι να μην εστειλαν κανα σημα?..να τους ειπαν..πατε εκει...παιξτε λιγο κ καντε την νωρις...
παιζονται πολλα λεφτα του χρονου στο Τσου Λου...
οχι οτι ειναι ολοι στα αρχιδια τους στο Μουντιαλ..αλλα δεν τα δινουνε και ολα...
Εαν για καποιο λογο τραυματιστει πχ ενας Μεσι η οικονομικη ζημια για Μπαρτσα ειναι τεραστια.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.697
- Πόντοι
- 2.606
μπραβο ρε φιλε...ακριβως αυτο ελεγα και εγω...
οχι οτι ειναι ολοι στα αρχιδια τους στο Μουντιαλ..αλλα δεν τα δινουνε και ολα...
Παπαριες λες τυπε.
Η Ισπανια τα πηρε ολα τα προηγουμενα χρονια και οι παικτες της δεν ειχανε πλεον την ιδια διψα για διακριση.
Οτι εγινε και με την μπαρτσα .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K