alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Οπαδος του Μεσσι κι εσυ? Καλα. Θα τον δουμε σημερα.Και τα δύο. Αλλά έχεις γράψει πολλά άκυρα σήμερα, σόρυ κιόλας αλλά είσαι πολύ ντεφορμέ
Οπαδος του Μεσσι κι εσυ? Καλα. Θα τον δουμε σημερα.Και τα δύο. Αλλά έχεις γράψει πολλά άκυρα σήμερα, σόρυ κιόλας αλλά είσαι πολύ ντεφορμέ
Το εχω διαβασει δυο τρεις φορες και δεν εψαξα περισσοτερο, μου φανηκε λογικο παντως. Ηλικια που εχεις ωριμοτητα χωρις να εχει αρχισει η καμψη.
Μου αρεσε αρκετα, οταν ηταν υγιης. Οταν ξαναγινει, το συζηταμε. Θεωρω ομως τον Ντιεγκο Κοστα καλυτερο.
Οπαδος του Μεσσι κι εσυ? Καλα. Θα τον δουμε σημερα.
Τι εχει κανει με την εθνικη αργεντινης?Δηλαδή άμα δε φανεί σημερα θα σβηστούν από την ιστορία ό,τι έχει κάνει; Σοβαρέψου.
Οχι?Ντιεγκο Κοστα καλύτερος του Φαλκάο;
Σιγα μην ειμαι φανατιλα Ολλανδια. Μονο Γερμανια λεμε.
Φυσικα ομως δεν με αφηνει αδιαφορο το πολυ ευχαριστο ενδεχομενο να ξεφορτωθουμε το παραμυθι της Αργεντινης και να εχουμε επιτελους εναν ευρωπαικο τελικο σε αμερικανικο εδαφος για πρωτη φορα.
Δηλαδή άμα δε φανεί σημερα θα σβηστούν από την ιστορία ό,τι έχει κάνει; Σοβαρέψου.
Ακόμη εδώ είσαι ρε θλιβερέ κηφήνα; Άντε πίσω στα υπόγεια της Συγγρού να φας κάνα ξεροκόματο.
Ε καλα, οχι να "επιστρεψει". Εδω ειναι. Ιταλια το 2006 και Ισπανια το 2010.καιρός το κύπελλο να επιστρέψει στην ήπειρο στην οποία γεννήθηκε το ποδόσφαιρο... στην Ευρώπη... αρκετά πλέον με τους νοτιοαμερικάνους που προσπαθούν να το παίξουν κάποιοι...
"Μαλωνουμε"?γιατι μαλωνετε ρε παιδια συνεχεια εδω μεσα?
Τι εχει κανει με την εθνικη αργεντινης?
Τους μεγαλους παιχτες τους γραφει με χρυσα γραμματα η ιστορια των Μουντιαλ και μονο !!!
Ο Μεσι σε αυτο το θεμα εχει προβλημα... σε 30 χρονια δεν θα τον μνημονευει κανεις !!!!
Και ποιος τους απεκλεισε το 2010 και με τι σκορ?Προς το παρόν τίποτα (ούτε κόπα αμέρικα), μουντιάλ το 2010 σκατά ελέω Μαραντόνα.
Τον μνημονευουν. Αλλά σιγουρα πολυ λιγοτερο, απο οσο θα τον μνημονευαν αν ειχε παει το 1978 στην Αργεντινη (και δεν απειχε λεγοντας γραφικοτητες οτι δεν παιζει στην Χουντα του Βιντελα) και σηκωνε την κουπα στα μουτρα των αργεντινων.Τον κρόιφ ας πούμε δεν τον μνημονεύει κανείς; (οπως και πολλούς άλλους)
Τον κρόιφ ας πούμε δεν τον μνημονεύει κανείς; (οπως και πολλούς άλλους)
Καμια σχεση ο Κροιφ με τον Μεσι
Ο Κροιφ εφτασε την Εθνικη Ολλανδιας σε τελικους Μουντιαλ με δικες του περιτεχνες ενεργειες
Ο Μεσι δεν εχει δειξει τιποτα.... ακομα !!!