Εναν Ντι Μαρια ειχαν, παει κι αυτος. Αυτον που θελουν να τον δωσουν οι φωστηρες της Ρεαλ για να παρουν τον...Φαλκαο.
O Φαλκαο ειναι παιχτουμπα τρελη μην ακουω μαλακιες... μακαρι να τον παρει η Ρεαλ θα εχει τριπλετα κολαση μπροστα !!!
Εναν Ντι Μαρια ειχαν, παει κι αυτος. Αυτον που θελουν να τον δωσουν οι φωστηρες της Ρεαλ για να παρουν τον...Φαλκαο.
Πότε θα ξαναπαίξει μπαλα ο Φαλκαο ξερεις? Τον τραυματισμο του Αβρααμ Παπαδπουλου εχει.O Φαλκαο ειναι παιχτουμπα τρελη μην ακουω μαλακιες... μακαρι να τον παρει η Ρεαλ θα εχει τριπλετα κολαση μπροστα !!!
Σιγα μην ειμαι φανατιλα Ολλανδια. Μονο Γερμανια λεμε.
Kαλα τα λεει ... με εξαιρεση το Μεσσι που δεν κανει και την τρελη διαφορα σε αυτο το Μουντιαλ, ολοι οι υπολοιποι ειναι αμπαλοι
Θα τους βγαλει την γλωσσα ο Ρομπεν σημερα !!!!
Μου αρεσε αρκετα, οταν ηταν υγιης. Οταν ξαναγινει, το συζηταμε. Θεωρω ομως τον Ντιεγκο Κοστα καλυτερο.ουτε ο φαλκαο σαρεσει τυπε?
29 δεν ειναι?τον ρομπεν τι φαρμακα του δινουνε και τρεχει ετσι ο κολογερος
3029 δεν ειναι?
τον ρομπεν τι φαρμακα του δινουνε και τρεχει ετσι ο κολογερος
Και ειναι γερος στα 30? Η καλυτερη ηλικια ειναι για εναν ποδοσφαιριστη τα 29-31.
Στην μπαρτσελονα? Μαγκα τον εκαναν ο Ινιεστα και ο Τσαβι, που αυτοι ειναι οι ΗΓΕΤΕΣ.
Και αποδειξη περιτρανη, οτι μολις κλαταρανε αυτοι οι δυο, ο Μεσι δεν μπορεσε να παρει την
Και ειναι γερος στα 30? Η καλυτερη ηλικια ειναι για εναν ποδοσφαιριστη τα 29-31.
Ασε τι λενε οι αλλοι. Ειλικρινα εσυ τι πιστευεις?Άλλοι πάλι λένε οτι η μπαρτσελόνα έπεσε επειδή ο μέσι κλάταρε.(το γιατί κλάταρε είναι άλλη συζήτηση)
Α αμφισβητείται αυτο? Εγω το θεωρουσα κοινά αποδεκτό.τι λες ρε ανθρωπε και συ που τα βρισκεις αυτα δικα σου συμπερασματα ειναι ?και τα λες με φυσικοτητα κιολας
Α αμφισβητείται αυτο? Εγω το θεωρουσα κοινά αποδεκτό.
Το εχω διαβασει δυο τρεις φορες και δεν εψαξα περισσοτερο, μου φανηκε λογικο παντως. Ηλικια που εχεις ωριμοτητα χωρις να εχει αρχισει η καμψη.κοινα αποδεκτο, συμφωνα με ποια λογικη?
Ασε τι λενε οι αλλοι. Ειλικρινα εσυ τι πιστευεις?