Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Κωλοφαρδία ή φαρδοκωλία?τυπε μηπως ηταν ο λιλας; τετοια κωλοφαρδια μονο αυτος την εχει
Κωλοφαρδία ή φαρδοκωλία?τυπε μηπως ηταν ο λιλας; τετοια κωλοφαρδια μονο αυτος την εχει
Δηλαδή είσαι τόσο σίγουρος οτι θα περάσει η Αργεντινή?Όσο ήσουν και για την Βραζιλία???Εντάξει, όσοι είμαστε με Βραζιλία δεν έχουμε λόγια, δεν έχω δει τέτοιο κάζο σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Γερμανάκια (ποδοσφαιριστές και λοιποί) μπορούν να χαρούν μιας που δεν συνάντησαν στον δρόμο τους επιβήτορες τους αλλά όχι για πολύ, θέλω να τους δω πόσο καλοί είναι στο τάγκο!
Αυτο το στοιχημα δε δινοταν στις κυριες αγορες.
Φυσικά, τελικός χωρίς λάτιν στην Ήπειρο τους δεν υπάρχει...θα πάρει εκδίκηση η Αργεντινή!Δηλαδή είσαι τόσο σίγουρος οτι θα περάσει η Αργεντινή?Όσο ήσουν και για την Βραζιλία???
Α, σόρρυ γράψε λάθος....πάντως απ' την στιγμή που δεν κάθισε το Βραζιλία-Αργεντινή, ο περισσότερος κόσμος θέλει να δει το Γερμανία-Ολλανδία....Φυσικά, τελικός χωρίς λάτιν στην Ήπειρο τους δεν υπάρχει...θα πάρει εκδίκηση η Αργεντινή!
Παρεμπίπτοντος ήθελα Βραζιλία, δεν είπα ποτέ ότι θα περάσει...
Εντάξει, όσοι είμαστε με Βραζιλία δεν έχουμε λόγια, δεν έχω δει τέτοιο κάζο σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Γερμανάκια (ποδοσφαιριστές και λοιποί) μπορούν να χαρούν μιας που δεν συνάντησαν στον δρόμο τους επιβήτορες τους αλλά όχι για πολύ, θέλω να τους δω πόσο καλοί είναι στο τάγκο!
τυπε ο λιλας υποστηριζει την αργεντινητυπε μηπως ηταν ο λιλας; τετοια κωλοφαρδια μονο αυτος την εχει
Έεεεεεεεεεεεεεεετσιιιιιιι................κάτι ξέρει ο Μεσιέ ΜουρινιόΑυτό το πράμα δεν είναι για να παίζει σέντερ μπακ. Κάτι ήξερε ο αχώνευτος και οποτε τον έβαζε έπαιζε μονο αμυντικό χαφ (που βγάζει μάτια εκεί θυμηθείτε με τη σίτι το 0-1 μαζί με μάτιςτς)
μπορει η βραζιλια με την ιταλια να εχουν 5 και 4 κατακτησεις αμφοτεροι αλλα τις περισσοτερες παρουσιες σε τελικους και ημιτελικους τις εχει η γερμανια ,αρα υπαρχει λογικη σε ολο το σκηνικο χθεςΥπάρχει λογική στο ποδόσφαιρο, αν ναι να σβηστεί το 7-1!
τυπε λογικα δεν εχει τυχη η αργεντινη με τους ολλανδους :S
Και ο Μαραντονα επαιξε στην Μπαρτσα κατ' αρχην.
Να σου πω πότε θα τον φτασει (ξεπερασει ειναι αδυνατο).
Οταν μετα απο 20-30 χρονια, θα υπαρχουν καποιοι να θυμουνται φασεις του, που εδωσαν προκρισεις και τιτλους στην εθνικη του ομαδα.
Γιατι για την ωρα δεν εχουμε να θυμομαστε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ.
τυπε οι μπουκς δεν διαβαζουν ρεντμανφτο ομως ;)τύπε, με ποιανού τη λογική όμως; Οι μπουκς που δίνουν φαβορί την Αργεντινή, λες να παραλογίζονται και μοιράζουν λεφτά;
Εντάξει, μετά από τόσες αποτυχίες ας περάσουν σε έναν και άλλους άμα θέλουν τελικούς, απλά εκεί να μείνουν...μπορει η βραζιλια με την ιταλια να εχουν 5 και 4 κατακτησεις αμφοτεροι αλλα τις περισσοτερες παρουσιες σε τελικους και ημιτελικους τις εχει η γερμανια ,αρα υπαρχει λογικη σε ολο το σκηνικο χθες