Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν μου φαίνεται καλό το παράδειγμά σου ρε τύπε. Από τα 45 μέτρα η μπάλα χάνει τη δύναμη. Κι εντάξει, για σέντρα μιλάμε, όχι σουτ να έχει βάλει όλη τη δύναμή του ο άλλος

και τώρα που το ξαναβλέπω, αν λέμε το ίδιο, η μπάλα είναι σε πτώση, άρα έχει χάσει ΠΑΡΑ πολλή από τη δύναμή της. Και πάλι το κοντρόλ του φεύγει. Αν είχε παίχτη κολλημένο πάνω του θα του την είχε πάρει. Κι αυτή η φάση σε σημάδεψε εσένα;;;  :think: :think: :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Και εγώ αυτό πιστεύω...όλα τα γκολ ήρθαν από λάθη της άμυνας...αν έπαιζε ο "εγκέφαλος" της άμυνας, δεν θα έμπαιναν σε καμία περίπτωση τέτοια αστεία γκολ...

πάντως, κάποιοι συνδυασμοί των Γερμανών μέσα στην περιοχή ήταν πολύ ωραίοι και με φοβερή ψυχραιμία

Επισκέπτης

7αρα στο σπίτι τους έφαγαν...Αν δεν πέσει κλάμα τώρα πότε θα πέσει? Τιτανομέγιστη ντροπή η σημερινή, δεν ξεπλένεται εύκολα...Φτάσαμε στο 2014 για να δούμε την πιο αισχρή βραζιλία να τρώει 7 στο σπίτι της...Αυτά ούτε σε ταινία

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

ρε τύπε, παρα-είναι μεγάλη η πούτσα που έφαγαν. Είναι σαν να είσαι εσύ ο γαμιάς του χωριού σου, να μην έχεις αφήσει μουνί για μουνί αγάμητο και να σε δούνε μια μέρα σε τσόντα να σε γαμάει αράπης. Ε, δεν φεύγει ποτέ αυτο από πάνω σου

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Ηρεμα τα βλέπω τα πράγματα στο Μπραζίλια, αν είχε φάει 7 η εθνική θα είχε πέσει τρελό ξύλο, θα τους κρεμούσαμε στο Σύνταγμα.  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
7αρα στο σπίτι τους έφαγαν...Αν δεν πέσει κλάμα τώρα πότε θα πέσει? Τιτανομέγιστη ντροπή η σημερινή, δεν ξεπλένεται εύκολα...Φτάσαμε στο 2014 για να δούμε την πιο αισχρή βραζιλία να τρώει 7 στο σπίτι της...Αυτά ούτε σε ταινία
Μα αναγνωριζω και εγω την πουτσα που φαγανε και ποση ντροπη πρεπει να νιωθουν που εγινε σπιτι τους.
Αλλα πιστευω οτι αξιζει σε αυτην την Βραζιλια αυτη η ντροπη. Ειδικα στο δευτερο ημιχρονο που σε 5 λεπτα εκαναν 3 βουτιες για να παρουν πεναλντυ.

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο το γηπεδο στο Μπελο Οριζοντε θα στοιχειωσει...
Προβλεπω να το γκρεμιζουν ή να το θαβουν κατω απο τονους τσιμεντο οπως τον πυρηνικο αντιδραστηρα του Τσερνομπιλ

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Μα αναγνωριζω και εγω την πουτσα που φαγανε και ποση ντροπη πρεπει να νιωθουν που εγινε σπιτι τους.
Αλλα πιστευω οτι αξιζει σε αυτην την Βραζιλια αυτη η ντροπη. Ειδικα στο δευτερο ημιχρονο που σε 5 λεπτα εκαναν 3 βουτιες για να παρουν πεναλντυ.
Ναι, αυτό και εμένα με ενόχλησε...δηλαδή ρε μπαγλαμά, να πάρεις πέναλτυ να κάνεις το 1-5...τι πιστεύεις δηλαδή?Οτι θα το γυρίσεις με πέναλτυ?Εκεί δείξε λίγη αξιοπρέπεια!Ήμαρτον ρε!

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει ουτε δικαιο ουτε αδικο κλαμα.
Τον μονο που λυπηθηκα ηταν τον κακομοιρη τον Fred.
Ήταν σωστή η κίνηση του Σκολάρι να τον βγάλει για να τον προστατέψει όταν τα γιουχαρίσματα έγιναν πιο έντονα...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ήταν σωστή η κίνηση του Σκολάρι να τον βγάλει για να τον προστατέψει όταν τα γιουχαρίσματα έγιναν πιο έντονα...
Ο μαλακας ο σκηνοθετης δεν καταλαβα γιατι εδωσε αλλη μια αφορμη στο κοινο για γιουχαρισμα; Μεγαλη πατατα που τον εδειξε ξανα στον παγκο. Και φανταζομαι οτι ο σκηνοθετης ειναι βραζιλιανος.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κι'εγώ χαλάστηκα κάπως που είδα παιδάκια να κλαίνε στις κερκίδες,αλλά τι να κάνεις...έτσι είναι η μπάλα...

Επισκέπτης
Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος άσος, με τις 40 διεθνείς συμμετοχές, δεν δίστασε να "πανηγυρίσει" για τη συντριβή της "σελεσάο" από τη Γερμανία στον ημιτελικό διότι, όπως υποστήριξε, "νίκησε το ποδόσφαιρο".

"Είδαμε τους Γερμανούς να μας διδάσκουν πώς παίζεται το ποδόσφαιρο, πρέπει να μάθουμε από αυτό, από τα επτά γκολ", δήλωσε ο Ζουνίνιο και συνέχισε με περίσσια ειλικρίνεια: "Η Γερμανία έπαιξε όπως αρέσει σ' εμάς να παίζουμε. Πρέπει να κάτσουμε και να δούμε τι πηγαίνει στραβά με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Αν υπάρχει πρόβλημα, δεν έχει να κάνει με την ήττα. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και είμαι οπαδός του γερμανικού. Γι' αυτό και είμαι χαρούμενος, αφού νίκησε το ποδόσφαιρο".

Ρίχνει αλάτι στη πληγή ο άλλος στη μεγαλύτερη ξεφτίλα έβερ για τη χώρα του...Χαλάρωσε λίγο ρε ''χαρούμενε'' Ζουνίνιο, ασε να περάσει και καμια μέρα...

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
To παιχνίδι στήθηκε λόγω ΔΝΤ.

Έχει να κάνει με την αναπροσαρμογή των ψήφων εντός του Ταμείου.

Η Βραζίλία εξασφάλισε περισσότερες ψήφους για τα BRICs και έκατσε να φάει τόσα γκολ.

Πολύ καλημέρα σας.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Μετά από 94 χρόνια έσπασε το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της Σελεσάο. Το 1920 (18 Σεπτεμβρίου) για το Κόπα Αμέρικα είχε χάσει με 6-0 από την Ουρουγουάη! Το γκολ του Όσκαρ το ισοφάρισε ως προς την διαφορά.

- Η Γιουγκοσλαβία παραμένει η μοναδική ομάδα πουέχει πετύχει οκτώ γκολ στην Βραζιλία. Ήταν Ιούνιος του 1934 σε φιλικό: 8-4 το σκορ.

- Το 1975 είχε σημειωθεί η τελευταία εντός έδρας ήττα της Βραζιλίας. Στην ίδια πόλη, το Μπέλο Οριζόντε από το Περού με 3-1 στο Κόπα Αμέρικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom