Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.828
Πόντοι
456
Έλα μωρέ αφου δεν το έκανε σε Μουντιάλ ή σε Γιούρο ,τουλάχιστον, της πλάκας επιθετικός...Το έχω διαγράψει ήδη απο τη μνήμη μου, ενω η μεγαλοπρεπέστατη κεφαλιά του Χάρι έχει χαραχτεί για τα καλά στο μυαλό και στη ψυχή μου...Ποιό γατάκι Ντένις τώρα μπροστά στην κεφάλα του Χάρι

Αλεξ-εγκυκλοπαίδειαποδοσφαίρουκαιοχιμόνο-71

Παιχτούρα ο Ντένις !!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
Ειναι οι λουζερς της Γερμανιας τύπε, που ελεγε ενας αμπαλος εδω μεσα τις προαλλες χαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ
μέχρι να το σηκώσεις το μουντιάλ,ΑΝ το σηκωσείς,μέχρι τότε λοιπόν,μέτρα τους τελικούς τους χαμένους μαζί με τους ημιτελικούς!
επίσης σου αφιέρωσα και ένα αρθρο εδω μέσα για να σου αποδείξω οτι δεν τους αποκαλώ μόνο εγω loosers...
anyway να στο ξανα πω γιατι διαβάζεις επιλεκτικά,(αυτο σε συμφερει αυτο κανεις)με την Ιταλία είμαι και σε γαμάω όπου σε βρώ!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μέχρι να το σηκώσεις το μουντιάλ,ΑΝ το σηκωσείς,μέχρι τότε λοιπόν,μέτρα τους τελικούς τους χαμένους μαζί με τους ημιτελικούς!
επίσης σου αφιέρωσα και ένα αρθρο εδω μέσα για να σου αποδείξω οτι δεν τους αποκαλώ μόνο εγω loosers...
anyway να στο ξανα πω γιατι διαβάζεις επιλεκτικά,(αυτο σε συμφερει αυτο κανεις)με την Ιταλία είμαι και σε γαμάω όπου σε βρώ!

μεγάλε μου, λάθος στην ορθογραφία: loser εννοείς.
Πάντως, το έγραψα κι εγώ: θα έχει πλάκα να χάσει το μουντιάλ και να μείνει με την 7αρα για ανάμνηση

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Βούλωσε το επιτέλους ρε γαλάζιο ανθρωποειδές. Άντε γύρνα στον υπόνομο σου μαζί με τους άλλους αρουραίους που μας το παίζεις και ψευτοφιλόσοφος της πούτσας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.777
Πόντοι
496

οποως τα λες τυπε :rockon:
μονο ο ιταλος ξερει να γαμαει γερμανικα κωλαρακια οπως πρεπει :s&m_1:
δυστυχως αποκλειστηκαν νωρις φετος οι μλκ :jerking:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι