Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Κοιταξτε μαγκες...........
καλος ο χαβαλες αλλα μεινετε στα μουντιαλ μονο και αφηστε τα ευρωπαικα
γιατι αν μετρανε και αυτα τοτε αν μαθετε ποσα κοπα αμερικα εχει η ουρουγουαη θα κλαιτε  :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καραγκιοζάκο χαρακτήρισες τη Γερμανία που εδω και 24 χρόνια έχει σηκώσει μόνο ένα ευρωπαικό, σαν την μεγαλύτερη ομάδα...Με τη μαλακιάρα που εκτοξεύθηκε απο το στόμα σου γελάει το σύμπαν

Στην Ευρώπη είναι η πιο βαριά φανέλα είτε σου αρέσει είτε όχι !

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Κοιταξτε μαγκες...........
καλος ο χαβαλες αλλα μεινετε στα μουντιαλ μονο και αφηστε τα ευρωπαικα
γιατι αν μετρανε και αυτα τοτε αν μαθετε ποσα κοπα αμερικα εχει η ουρουγουαη θα κλαιτε  :grin:
καλα αυτο γινεται απο το 1916 και καθε 2 χρονια ενω το Κ.Ε. ευρωπης ξεκινησε το 1960 και γινεται καθε 4

Επισκέπτης
Ενταξει, προσπαθησα να σε προστατεψω αλλά δεν βοηθάς. Δεν βοηθάς καθολου.

Αυτό το υφάκι του κώλου αλλού βλακάκο...

Η Γερμανία (που έτσι αγωνίζεται απο 1990) το μόνο που έχει να επιδείξει είναι χαμένοι τελικοί και ημιτελικοί...Γιατί τις κούπες τις σηκώνουν άλλοι...Βάλτο καλά στη γκλάβα σου

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ποσα χρονια επαιζε στην εθνικη τυπε :think: :2funny: :2funny: :2funny:

γαμα τα τοτε τον θεωρουσαν διαδοχο του κλινσμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
στουτγκαρδη 2004-5 ρε!
ειχε παιξει τσου λου με βαζελο!
Προπονητης μαγκατ, παικτες αυτος, ο λαμ(δανεικος πιτσιρικας τοτε απο μπαγερν), ο χινκελ και φυσικα ο τυπας μας
$(KGrHqVHJ!0E-bN+NOOmBP)22IC4(!~~60_35.JPG

:grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
απλα δεν μπορω να καταλαβω αυτοι οι ελαχιστοι που γουσταρουν Γερμανια ποτε χαρηκαν το Γερμανικο ποδοσφαιρο?

οσοι υποστηριζουν Βραζιλια, Αργεντινη, Ολλανδια η ακομα και Ισπανια κατι εχουν να διηγηθουν απο ομορφο ποδοσφαιρο.....κατα καιρους....

αυτοι που υποστηριζουν τα ρομποτακια...τους λουκανικοφαγους...που οταν μιλανε ειναι λες κ μασαν μονιμως μια πατατα...απορω τι θεαματικο ποδοσφαιρο εχουν να διηγηθουν?

καποια αποτελεσματα κατα καιρους ναι...αν κ οχι οσο τουες πλασαρουνε τα ΜΜΕ...αλλα απο θεαμα? :think:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
καλα αυτο γινεται απο το 1916 και καθε 2 χρονια ενω το Κ.Ε. ευρωπης ξεκινησε το 1960 και γινεται καθε 4
κάθε 4 γίνεται μετά το 2007!Πρόκειται για την αρχαιότερη (από το 1916) ποδοσφαιρική οργάνωση στον κόσμο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
απλα δεν μπορω να καταλαβω αυτοι οι ελαχιστοι που γουσταρουν Γερμανια ποτε χαρηκαν το Γερμανικο ποδοσφαιρο?

οσοι υποστηριζουν Βραζιλια, Αργεντινη, Ολλανδια η ακομα και Ισπανια κατι εχουν να διηγηθουν απο ομορφο ποδοσφαιρο.....κατα καιρους....

αυτοι που υποστηριζουν τα ρομποτακια...τους λουκανικοφαγους...που οταν μιλανε ειναι λες κ μασαν μονιμως μια πατατα...απορω τι θεαματικο ποδοσφαιρο εχουν να διηγηθουν?

καποια αποτελεσματα κατα καιρους ναι...αν κ οχι οσο τουες πλασαρουνε τα ΜΜΕ...αλλα απο θεαμα? :think:

Πότε είδαμε θεαματικό ποδόσφαιρο απ'την Ισπανία ρε φίλε ? Θα μας τρελάνεις ?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Να σου λυσω εγω την απορια που ειμαι μια ζωη Ιταλια
Μισω το θεαμα
Αν η Ιταλια κατεβει με 4-3-3 θα παρω κατευθειαν καραβι για Μπαρι
Θα παω Ρωμη και θα τους περιμενω αεροδρομιο
Οσα περισσοτερα γκολ βαλουν τοσα περισσοτερα γιαουρτια θα φανε
Γιατι ο Γκατουζο θα ειναι παντα πανω απο τον Πιρλο
Ο Φεραρα πανω απο τον Μαντσινι
Ο Ματερατσι απο τον Τοτι

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπαινουν πανω απο 2 γκολ ειναι προδοσια  :grin:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Μισω το θεαμα
Ο Ματερατσι απο τον Τοτι

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπαινουν πανω απο 2 γκολ ειναι προδοσια  :grin:
δικός μου είσαι εσύ :thumbsup: :headbang2:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πότε είδαμε θεαματικό ποδόσφαιρο απ'την Ισπανία ρε φίλε ? Θα μας τρελάνεις ?
Nαι ρε. Αναφέρεται προφανως στο γυρω γυρω ολοι πεντακόσιες πασες ανα επιθεση, που εισηγαγε η Μπαρτσελονα. Χαρμα οφθαλμων. Πηραν τρεις κουπες και δεν θυμομαστε μια φαση να διηγούμαστε στα εγγονια μας.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Μισω το θεαμα
Ο Ματερατσι απο τον Τοτι

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπαινουν πανω απο 2 γκολ ειναι προδοσια  :grin:

γιατι εισαι Ιταλια χωρις να παιζουνε ομορφα?
απο συναισθημα?
εγω ζω Ιταλια και πιστεψε με οταν παιζαμε δεν πας υποστηριζανε...Κοστα Ρικα ητανε...στε τετοια τους μας ειχαν γραμμενους...

και το 4-3-3- ειναι ανοιχτο συστημα κ δινει θεαμα...γιατοοτ παρουσιαζεις σαν αμυντικο?
κ τον Τοτι τον εχουν σαν ΘΕΟ....οπως και τον Πιρλο....εδω μενω..ολη μερα τους ακουω....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Nαι ρε. Αναφέρεται προφανως στο γυρω γυρω ολοι πεντακόσιες πασες ανα επιθεση, που εισηγαγε η Μπαρτσελονα. Χαρμα οφθαλμων. Πηραν τρεις κουπες και δεν θυμομαστε μια φαση να διηγούμαστε στα εγγονια μας.

Νταξει τωρα οτι ναναι....η μπαρτσα του 2009 ειναι μαλλον οτι καλυτερο εχει δει ο πλανητης
τι δεν θυμασαι?
το 2-6 μεσα στην μαδριτη?
το σβηστο 2-0 στη ρωμη με μαντσετσερ?
Ελα τωρα, ουτε εγω τους γουσταρω τους Ισπανους αλλα ειπαμε να σεβομαστε
γιο γιο μας εκανα στον τελικο του γιουρο12. 4 φαγαμε και ειπαμε και ευχαριστω

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
γιατι εισαι Ιταλια χωρις να παιζουνε ομορφα?
απο συναισθημα?
εγω ζω Ιταλια και πιστεψε με οταν παιζαμε δεν πας υποστηριζανε...Κοστα Ρικα ητανε...στε τετοια τους μας ειχαν γραμμενους...
επειδή αυτοί μας είχανε γραμμένους δεν σημαίνει οτι εγω δεν θα την υποστηρίζω!καθένας τους λόγους του!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
στους αλλους 3 που ανεφερα δηλαδη συμφωνεις?

Oι λάτιν συνήθηζαν να παίζουν πιο θεαματικά από την Ευρώπη,αλλά αυτό απο μόνο του δεν μου λέει κάτι.Εδώ έχουν θαυμαστές οι Ιταλοί,οι Άγγλοι και άλλοι γιατί να μην έχουν οι Γερμανοί ? Μέχρι και τα νησιά Φερόε έχουν που είμαι εγώ και λίγοι ακόμα!  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Νταξει τωρα οτι ναναι....η μπαρτσα του 2009 ειναι μαλλον οτι καλυτερο εχει δει ο πλανητης
τι δεν θυμασαι?
το 2-6 μεσα στην μαδριτη?
το σβηστο 2-0 στη ρωμη με μαντσετσερ?
Ελα τωρα, ουτε εγω τους γουσταρω τους Ισπανους αλλα ειπαμε να σεβομαστε
γιο γιο μας εκανα στον τελικο του γιουρο12. 4 φαγαμε και ειπαμε και ευχαριστω
Αναφερθηκα στην Εθνικη Ισπανιας. Όχι στην Μπαρτσελονα. Την οποια σιχαινομαι εξισου βεβαια.
Πες μου τωρα ότι επαιξε ποτέ η Μπαρτσελονα το ποδοσφαιρο που επαιξε περσι η Μπαγερν όταν πηρε την κούπα. Και ηρθε ο Γκουαρντιολα και την κατεστρεψε. Και εβαζε τον Ρομπεν να κανει πασουλες αντι να φευγει μπροστα.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Αναφερθηκα στην Εθνικη Ισπανιας. Όχι στην Μπαρτσελονα. Την οποια σιχαινομαι εξισου βεβαια.
Πες μου τωρα ότι επαιξε ποτέ η Μπαρτσελονα το ποδοσφαιρο που επαιξε περσι η Μπαγερν όταν πηρε την κούπα. Και ηρθε ο Γκουαρντιολα και την κατεστρεψε. Και εβαζε τον Ρομπεν να κανει πασουλες αντι να φευγει μπροστα.

τυπε ο Γκουαρντιολα ειναι ασχετος εχεις δικιο....

η Μπαρτσα επαιξε οντως μπαλαρα επειδη ειχε παιχταραδες..επειδη ηξεραν μπαλαρα...επειδη ηταν νεοτεροι κ δεν ειχαν καει κ πολλα αλλα επειδη...

κ δεν ειμαι Μπαρτσα τη μισω...Ρεαλ ειμαι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom