Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
7 χαμενους τελικους εχουν οι γερμανοι?

απο το 1996(τελευταια κουπα ευρωπαικο) μεχρι σημερα η γερμανια εχει παει 5 ημιτελικους και 2 τελικους και δεν εχει παρει τιποτα.
Κοινως δικε μου σταματησαν οι 3 τελευταιοι τρισμεγιστοι και χαθηκε το winning mentality  ;)
_40119415_moller_270.jpg

166446Matthaus94.jpg

URL]]

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
εχει ακομη οπαδους αυτην η ομαδα?

φιλε στην Πορτογαλια ειναι 1η γιατι παιρνει πρωταθληματα...

δηλαδη αν δεν εχει οπαδους η Μπενφικα που παιρνει πρωταθληματα κ παει τελικους, λες να ειχε ο γαυρος που παιρνει κουπα κ κανει κλαρινα απο τους 16?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Να λες τότε Δυτική Γερμανία ρε παπάρα, γιατί η Γερμανία σαν Γερμανία τα αρχίδια μου έχει πάρει...Τότε που ανταγωνιζόντουσαν οι ανατολικοί με τους δυτικούς Γερμαναράδες με τις ντόπες τις ατελείωτες...Αιντε βλάχο που θα μας πεις και τους Γερμανούς τη μεγαλύτερη ομάδα
Καλα, χαλαρωσε τωρα. Ανακάτεψες ντοπες, βλαχους και αρχιδια. Παμε παρακατω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Προσεχε τύπε! Θα σου πει ο alpula ότι δεν κατεχεις το αθλήμα. Πώς θα το αντεξεις?

Υ.Γ. Α, και γιατι δεν τους ειπε κανενας ότι η Δυτικη Γερμανια είναι άλλη χωρα? Βλάχοι θα είναι μαλλον οι συντάκτες του πινακα.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν μη τι άλλο αυτός που παίρνει τα ματς με τις αλαγές του έχει μάτι στον πάγκο.Για πες μας εσύ που ξέρεις μπάλα,που έχει δείξει ότι δεν είναι καλός προπονητής ο Βίλμοτς ?

πώς να κρίνω έναν προπονητή από 5 παιχνίδια που έχω δει; Αυτοί που το κάνουν, απλώς το παίζουν έξυπνοι. Απλώς είναι λάθος, νομίζω εγώ, να τον χαρακτηρίζεις καλό επειδή του βγήκαν 2 αλλαγές

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η ολλανδια λογικα θα περασει ξεκουραστα, αν το βελγιο αργεντινη εχει καμια παραταση (το πιο πιθανο)
τους βλεπω τελικο,  εχει χασει καμια ομαδα δευτερο συνεχομενο τελικο? η γερμανια το 86 το εχασε το 90 το πηρε

kongas

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για οσους εχουν φτασει στην πηγη και δεν εχουν πιει ΟΥΤΕ μια φορα νερο υπαρχει ΑΛΛΟΣ χαρακτηρισμος: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ
Ετσι εχουν χαρακτηριστει πολλοι αθλητες κυριως ατομικων σπορ (π.χ. Ο Ρον κλαρκ)

Επισκέπτης
Eίναι σαν να λες δηλαδή ότι η Ελλάδα προ του 1913 είναι διαφορετικό κράτος απο τη σημερινή,αφού είχε άλλα σύνορα !! Πόσα θες για να μας κουφάνεις ??  :2funny:

Άλλος απο δω...Σαν ενίαιο έθνος αγωνίζομενο, έχει πάρει τόσες κούπες όσες και η Ελλάδα του Καραγκούνη...Το κατάλαβες ή θες να στο ζωγραφίσω κι όλας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
η ολλανδια λογικα θα περασει ξεκουραστα, αν το βελγιο αργεντινη εχει καμια παραταση (το πιο πιθανο)
τους βλεπω τελικο,  εχει χασει καμια ομαδα δευτερο συνεχομενο τελικο? η γερμανια το 86 το εχασε το 90 το πηρε
Δευτερο συνεχομενο τελικο εχει χασει η Γερμανια το 1982 και 1986 και η Ολλανδια το 1974 και 1978.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Άλλος απο δω...Σαν ενίαιο έθνος αγωνίζομενο, έχει πάρει τόσες κούπες όσες και η Ελλάδα του Καραγκούνη...Το κατάλαβες ή θες να στο ζωγραφίσω κι όλας?
Ρε τύπε. Ειπες μια μαλακια, ενταξει. Σε ολους συμβαινει. Είναι αναγκη να επιμενεις κιολας? Αστο λεμε.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
πώς να κρίνω έναν προπονητή από 5 παιχνίδια που έχω δει; Αυτοί που το κάνουν, απλώς το παίζουν έξυπνοι. Απλώς είναι λάθος, νομίζω εγώ, να τον χαρακτηρίζεις καλό επειδή του βγήκαν 2 αλλαγές

παιδες εγω πρωτοανεφερα το Βελγιο 2 σελιδες πισω....

δεν ειπα οτι θα αποκλεισει την Αργεντινη...
θα περασουν οι Αργεντινοι...
απλα ειπα οτι ειναι δυσκολο ο Μεσι να κανει χατ τρικ σε αυτο το ματς για να κερδισει το παλληκαρι το στοιχημα που θελει...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Aπλά απάντησα στον άλλο που έιπε ότι δεν είναι καλός ! Να μου το αποδείξει...  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Για οσους εχουν φτασει στην πηγη και δεν εχουν πιει ΟΥΤΕ μια φορα νερο υπαρχει ΑΛΛΟΣ χαρακτηρισμος: ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ
Ετσι εχουν χαρακτηριστει πολλοι αθλητες κυριως ατομικων σπορ (π.χ. Ο Ρον κλαρκ)
Τύπε φαντασου δηλαδή π.χ. ο Ολυμπιακος να ειχε παει σε επτα τελικους τσαμπιονς Λιγκ, και να τον λεγαμε λουζερ αν εχανε και τους επτα.
Μιλαμε για παραφροσυνη δηλαδή. Εχει ο άλλος τους τελικους για στραγαλια, και τον λεμε...λουζερ. Δεν πατε καλα, ετσι?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

τύπε, χοντρή μαλακία λες. Πώς στον πούτσο γίνεται να κράζουν οι πιο πολλοί εδώ μέσα τον Αλεξ, αλλά εγώ σε όσες διαφωνίες του Αλεξ έχω βρεθεί να διαβάζω από τους πολέμιούς του χοντρομαλακίεςς;;;

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Προσεχε τύπε! Θα σου πει ο alpula ότι δεν κατεχεις το αθλήμα. Πώς θα το αντεξεις?

Υ.Γ. Α, και γιατι δεν τους ειπε κανενας ότι η Δυτικη Γερμανια είναι άλλη χωρα? Βλάχοι θα είναι μαλλον οι συντάκτες του πινακα.

ο χαρακτηρισμος λουζερ για τους Γερμανους ειναι υπερβολη...
απλα σε μια υπερβολη απαντας με υπερβολη...

οταν λεει ο φιλος οτι η Γερμανια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα ενω εχει 3 Παγκοσμια ενω η Βραζιλια 5 και η Ιταλια 4 ειναι υπερβολη...
κ τα τελευταια 24 χρονια η Βραζιλια εχει 2 κ κανενα οι Γερμανοι...
απλα η υπερβολη απαντιεται με υπερβολη...

η Βραζιλια με βαση τους τιτλους (που στην τελικη ειναι οι μονοι που μετρανε) εχει βαρυτερη φανελα απο τη Γερμανια......ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Kαι στα προπολεμικά σαν ενιαίο έθνος αγωνίστηκε και δεν πήρε μουντιάλ. Λες να φταίνε οι ανατολικοί τύπε ?  Ρε τι άλλο θα ακούσουμε... :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
παιδες εγω πρωτοανεφερα το Βελγιο 2 σελιδες πισω....

δεν ειπα οτι θα αποκλεισει την Αργεντινη...
θα περασουν οι Αργεντινοι...
απλα ειπα οτι ειναι δυσκολο ο Μεσι να κανει χατ τρικ σε αυτο το ματς για να κερδισει το παλληκαρι το στοιχημα που θελει...

χαχα, ρε χέστο. Άλλη είναι η διαφωνία εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom