Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 162K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
γιατι εισαι Ιταλια χωρις να παιζουνε ομορφα?
απο συναισθημα?
εγω ζω Ιταλια και πιστεψε με οταν παιζαμε δεν πας υποστηριζανε...Κοστα Ρικα ητανε...στε τετοια τους μας ειχαν γραμμενους...

και το 4-3-3- ειναι ανοιχτο συστημα κ δινει θεαμα...γιατοοτ παρουσιαζεις σαν αμυντικο?
κ τον Τοτι τον εχουν σαν ΘΕΟ....οπως και τον Πιρλο....εδω μενω..ολη μερα τους ακουω....

Για ενα και μονο λογο.........
καλοκαιρι 90.....πατμος....ετρωγα μια καρμποναρα σαν 10χρονος κι εγω βραδακι.... :grin:
η τηλεοραση ετυχε να παιζει Ιταλια-Τσεχοσλοβακια.....
και ΑΥΤΟΣ ο τυπος με το 15 τοτε.....βαζει ΑΥΤΟ το γκολ.............ολα πλεον ειχαν παρει τον δρομο τους τυπε...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Αναφερθηκα στην Εθνικη Ισπανιας. Όχι στην Μπαρτσελονα. Την οποια σιχαινομαι εξισου βεβαια.
Πες μου τωρα ότι επαιξε ποτέ η Μπαρτσελονα το ποδοσφαιρο που επαιξε περσι η Μπαγερν όταν πηρε την κούπα. Και ηρθε ο Γκουαρντιολα και την κατεστρεψε. Και εβαζε τον Ρομπεν να κανει πασουλες αντι να φευγει μπροστα.

Η μπαρτσελονα 2009-2012 ειναι οτι καλυτερο απο αποψη θεματος εχουν δει τα ματια μου μαζι με τον αγιαξ 1994-1996.
Οποιος διαφωνει δικαιωμα του.  :grin:
Τετοιους διασυρμους σαν το 2-6 στη μαδριτη ή το 5-0 στον μουρινιο(που θα μπορουσε ναναι 10) δεν τα χει ξανακανει αλλη ομαδα.
Αυτα και χεστηκα για την μπαρτσελονα, ειναι off topic  ;)

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Για ενα και μονο λογο.........
καλοκαιρι 90.....πατμος....ετρωγα μια καρμποναρα σαν 10χρονος κι εγω βραδακι.... :grin:
η τηλεοραση ετυχε να παιζει Ιταλια-Τσεχοσλοβακια.....
και ΑΥΤΟΣ ο τυπος με το 15 τοτε.....βαζει ΑΥΤΟ το γκολ.............ολα πλεον ειχαν παρει τον δρομο τους τυπε...

Ακόμα θυμάμαι το Μαυρομάτη να κολλάει την βελόνα... Μπάτζο Μπάτζο Μπάτζο Μπάτζο Μπάτζο και γκοοοοοοοολ Ρομπερτο Μπάτζο.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Nαι ρε. Αναφέρεται προφανως στο γυρω γυρω ολοι πεντακόσιες πασες ανα επιθεση, που εισηγαγε η Μπαρτσελονα. Χαρμα οφθαλμων. Πηραν τρεις κουπες και δεν θυμομαστε μια φαση να διηγούμαστε στα εγγονια μας.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα κατα μερικούς ειδήμονες εδω μέσα στα τελευταία 5 Μουντιάλ, έχει πάρει μια δεύτερη θέση το 2002 και 2 τρίτες θέσεις το 2006 και το 2010...

Ο ορισμός της λουσερομάδας

Ήταν και είναι απο τις μεγάλες ομάδες, δεν θα λέμε μαλακίες και δεν είμαστε εμπαθείς με τους κατα τα άλλα αχώνευτους Γερμαναράδες αλλά η σύγκριση με Βραζιλία και Ιταλία για παράδειγμα που έχουν σηκώσει 5 και 4 και αυτοί 0, είναι να γελάς.

Τωρα είναι η ευκαιρία τους να το σηκώσουν επιτέλους για πρώτη φορά αλλά τους βλέπω να τους πιάνει αυτό το λουζεράδικο πάλι

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ακόμα θυμάμαι το Μαυρομάτη να κολλάει την βελόνα... Μπάτζο Μπάτζο Μπάτζο Μπάτζο Μπάτζο και γκοοοοοοοολ Ρομπερτο Μπάτζο.

Oι Ιταλοι ειναι παθος τυπε. Πωρωση  :rockon:
Και ας μην ειναι παντα οι καλυτεροι(που βασικα οταν αποκλειονται, δεν αποκλειονται επειδη οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα επειδη οι ιδιοι μαλακιζονται οπως φετος  :grin:)
Ιταλια για παντα  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ο Νειμαρ θα παιξει με Γερμανια? Μου φανηκε πολύ ασχημο το χτυπημα.
Με δεδομενο ότι δεν θα παιξει και ο Σιλβα (χαρισανε και την κοκκινη στον Σεζαρ και τον Φερναντινιο) διευκολύνεται ακομη περισσοτερο η γερμανικη επικρατηση στον ημιτελικο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ο Νειμαρ θα παιξει με Γερμανια? Μου φανηκε πολύ ασχημο το χτυπημα.
Με δεδομενο ότι δεν θα παιξει και ο Σιλβα (χαρισανε και την κοκκινη στον Σεζαρ και τον Φερναντινιο) διευκολύνεται ακομη περισσοτερο η γερμανικη επικρατηση στον ημιτελικο.

την φιφα την ρωτησες?  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Oι Ιταλοι ειναι παθος τυπε. Πωρωση  :rockon:
Και ας μην ειναι παντα οι καλυτεροι(που βασικα οταν αποκλειονται, δεν αποκλειονται επειδη οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα επειδη οι ιδιοι μαλακιζονται οπως φετος  :grin:)
Ιταλια για παντα  :rockon:
Τύπε, εμένα μου αρέσει Ολλανδία και μετά Ιταλία!Η Ιταλία είναι όντως πώρωση, χωρίς να παρουσιάζουν κάτι σπουδαίο!Ομαδικότητα, φανέλα και στρωμένο μαλλί!Αλλά αγαπάμε Ιταλούς! :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
την φιφα την ρωτησες?  :grin:
Η ΦΙΦΑ ευχαριστημενη να είναι, που εφερε την πιο αμπαλη Βραζιλια ολων των εποχων στον ημιτελικο. Τωρα θα ξεχωρισουν τα αγορακια από τους αντρες.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Τύπε, εμένα μου αρέσει Ολλανδία και μετά Ιταλία!Η Ιταλία είναι όντως πώρωση, χωρίς να παρουσιάζουν κάτι σπουδαίο!Ομαδικότητα, φανέλα και στρωμένο μαλλί!Αλλά αγαπάμε Ιταλούς! :rockon:

Και τα καλυτερα 10ρια απλα. Σβηστα.
Και τα καλυτερα στοπερ.
Και τους καλυτερους τερματοφυλακες....και τα ωραιοτερα μουνια φυσικα......και και....και γαμα τα!  :rockon: :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Παιδιά, για τους λούζερ που λέγατε πριν, να πω οτι λούζερ είναι μια ομάδα ως προς μία κατάσταση....ένα τρόπαιο, μια αντίπαλη ομάδα....
Η Γερμανία είναι λούζερ απέναντι στην Ιταλία...η Μπεμφίκα είναι λούζερ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...η εθνική Αγγλίας είναι λούζερ γενικά :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ρε τύπε, καλοί οι Ολλανδοι, δεν λεω. Αλλά εμενα γιατι μου φαινονται λιγο φλωροι παντοτε?
Μονο επι Γκουλιτ και Ραικαρντ ειχαν μεταλλο.
Ωχ, σορυ, τους ξερεις αυτους?  :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Και τα καλυτερα 10ρια απλα. Σβηστα.
Και τα καλυτερα στοπερ.
Και τους καλυτερους τερματοφυλακες....και τα ωραιοτερα μουνια φυσικα......και και....και γαμα τα!  :rockon: :grin:
Τύπε εμένα μου αρέσει και ο Τόττι ο μονομάχος της Ρώμης!Μορφή! :grin:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Να σου λυσω εγω την απορια που ειμαι μια ζωη Ιταλια
Μισω το θεαμα
Αν η Ιταλια κατεβει με 4-3-3 θα παρω κατευθειαν καραβι για Μπαρι
Θα παω Ρωμη και θα τους περιμενω αεροδρομιο
Οσα περισσοτερα γκολ βαλουν τοσα περισσοτερα γιαουρτια θα φανε
Γιατι ο Γκατουζο θα ειναι παντα πανω απο τον Πιρλο
Ο Φεραρα πανω απο τον Μαντσινι
Ο Ματερατσι απο τον Τοτι
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να μπαινουν πανω απο 2 γκολ ειναι προδοσια  :grin:
:thumbsup:
Και πάνω απ' όλους ο αείμνηστος Γκαετάνο.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Η ΦΙΦΑ ευχαριστημενη να είναι, που εφερε την πιο αμπαλη Βραζιλια ολων των εποχων στον ημιτελικο. Τωρα θα ξεχωρισουν τα αγορακια από τους αντρες.

Η γερμανια μεχρι να παρει κουπα δεν δικαιουται να χει τουπε και υφακι απανενατι σε κανενα
Δεν εχουν αποδειξει τιποτα κομα και το ιδιο ισχυει και για βραζιλιανοαργεντινους.
Βασικα η αμυνα της βραζιλιας παιζει ναναι η πιο μπαλαδορικη αμυνα που χει κατεβει ποτε  :grin:
Και αυτο παιζει ρολο σε τετοιες σιοργανωσεις. Η αμυνα δινει κουπες  ;)
Οσο για τα λοιπα, μαλλον συμφωνω...αν και νομιζω οτι αν ο μουστακιας ειχε κανει το αυτονοητο(χουλκ κορυφη, δεξια γουλιαν) τωρα θα λεγαμε αλλα πραγματα  ;)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ρε τύπε, καλοί οι Ολλανδοι, δεν λεω. Αλλά εμενα γιατι μου φαινονται λιγο φλωροι παντοτε?
Μονο επι Γκουλιτ και Ραικαρντ ειχαν μεταλλο.
Ωχ, σορυ, τους ξερεις αυτους?  :2funny:
Τους ξέρω, δεν τους θυμάμαι σαν παίκτες....τον Ράικαρντ τον θυμάμαι μόνο σαν ψευτοπροπονητή της Μπάρτσα όταν ο γίγαντας που έχω για avatar του πήρε το σκαλπ και η σφαγή της Τσέλσι που ακολούθησε :grin:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Για τους ίδιους λόγους που οι γκόμενες βγάλαν mvp της Ελλάδας Καρνέζη και Κονέ.  :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Η γερμανια μεχρι να παρει κουπα δεν δικαιουται να χει τουπε και υφακι απανενατι σε κανενα
Δεν εχουν αποδειξει τιποτα κομα και το ιδιο ισχυει και για βραζιλιανοαργεντινους.
Βασικα η αμυνα της βραζιλιας παιζει ναναι η πιο μπαλαδορικη αμυνα που χει κατεβει ποτε  :grin:
Και αυτο παιζει ρολο σε τετοιες σιοργανωσεις. Η αμυνα δινει κουπες  ;)
Οσο για τα λοιπα, μαλλον συμφωνω...αν και νομιζω οτι αν ο μουστακιας ειχε κανει το αυτονοητο(χουλκ κορυφη, δεξια γουλιαν) τωρα θα λεγαμε αλλα πραγματα  ;)
Ρε τύπε, γιατί δεν βάζει τον Χουλκ στην κορυφή?Στα άκρα, σαν οικοδόμος που βρέθηκε στο γήπεδο είναι :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Για τους ίδιους λόγους που οι γκόμενες βγάλαν mvp της Ελλάδας Καρνέζη και Κονέ.  :2funny:
Τύπε τον Μπουφόν τον είδες?Πέφτει, κουτουλάει από δω και απο κει αλλά το μαλλί δεν κουνιέται χιλιοστό :grin:
Ο ορισμός του ατσαλάκωτου :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom