LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
2 Εδιναν πριν λιγο καιρο οι Τουρκοι. Τωρα θα δινουν τεσσερα με πεντε.
Γι' αυτο πήραμε τον αμπτελαουαουαουί μάλλον
2 Εδιναν πριν λιγο καιρο οι Τουρκοι. Τωρα θα δινουν τεσσερα με πεντε.
Ενω όταν κερδίζει σου φαίνεται καλά ας πούμε.
Α γαμήσου λοιπόν.
Πιστευω τα επομενα χρονια θα ειναι δυσκολα για την εθνικη ομαδα,δεν υπαρχουν επιθετικοι με Αθανασιαδη,Καρελη και τετοιους τυχαρπαστους ουτε το Σαν Μαρινο δεν νικας.Μονο αμυντικους εχουμε Παπασταθοπουλο,Μανωλα,Σιοβα,Παπαδοπουλο Κυριακο και Αβρααμ
Νταξει τον ξερουμε τον Χολεμπα χρονια τωρα. Και τα καλα του και τα κακα του.Γι' αυτο πήραμε τον αμπτελαουαουαουί μάλλον
ο Γκεκας δεν σου γεμιζει το ματι με το πουρο ρε τυπε;ο σοκρατες ειπε οτι για να μπει γκολ χρειαζονται και μεγαλη προσωπικοτητες
Πιστευω τα επομενα χρονια θα ειναι δυσκολα για την εθνικη ομαδα,δεν υπαρχουν επιθετικοι με Αθανασιαδη,Καρελη και τετοιους τυχαρπαστους ουτε το Σαν Μαρινο δεν νικας.Μονο αμυντικους εχουμε Παπασταθοπουλο,Μανωλα,Σιοβα,Παπαδοπουλο Κυριακο και Αβρααμ
Τωρα θα κανει το πακετο της παρηγωριας...
ναι μια χαρα μου φαινεται πατσαβουριτσα.
εγω θα γαμηθω εσυ δεν το βλεπω
Έχει άστρο πάντως η Κόστα ρίκα σε αυτήν τη διοργάνωση
Η Κοστα Ρικα αποκλειστηκε σημερα απο την συνεχεια της διοργανωσης. ;)Έχει άστρο πάντως η Κόστα ρίκα σε αυτήν τη διοργάνωση
Έχει άστρο πάντως η Κόστα ρίκα σε αυτήν τη διοργάνωση
Όλοι την πέφτουν στον Γκέκα αλλά εγώ είδα ότι η πρόκριση χάθηκε σε αυτό το μισάωρο της παράτασης που τους έπαιζες μονότερμα και δεν κατάφερες να βάλεις ένα γαμημένο γκόλ να το τελειώσεις. Αυτοί πέτυχαν τον στόχο τους να πάνε στα πέναλντυ. Τέτοιες ευκαιρίες δεν έρχονται σε κάθε διοργάνωση. Τραγικό βέβαια λάθος του Σάντος να πάρει στην Βραζιλία τα φαντάσματα Γκέκα και Μήτρογλου και το ανέκδοτο Σαλπιγγίδη με μοναδικό προφανώς λόγο ότι ήταν βασικοί στα προκριματικά αλλά τελείως εκτός φόρμας τον τελευταίο καιρό, οπότε σαν συμπέρασμα η συμμετοχή στους 16 είναι μια τεράστια επιτυχία για ομάδα χωρίς επιθετικό. Θεωρώ πως με Αθανασιάδη και Παπαδόπουλο θα είχαμε καλύτερη τύχη.
Θα αρπαξουν 3αρα απο ΟλλανδιαΈχει άστρο πάντως η Κόστα ρίκα σε αυτήν τη διοργάνωση