Επισκέπτης
Τι νοημα θα ειχε το ποντικι να το παιζει προφητης μετα το γεγονος;
απάτη μεγάλη, όλα τα φαβορί προβλέπει... :S
Τι νοημα θα ειχε το ποντικι να το παιζει προφητης μετα το γεγονος;
Προσφερε του κανενα pity-fuck.Toν λυπήθηκε η ψυχή μου αυτόνε
Οποιος με ακουσε πηγε ταμειοπαρατα θα παει σημερα το ματσακι,εγω θα ειμαι εξω κατα την μια θα το δω
Εμενα παλι καθολου και ουτε προκειται στον αιωνα τον απαντα..εχω χασει πρωταθλημα απο χαμενο πεναλτυ του αρχισκορερ Βεληγκεκα,και τωρα αυτο...Toν λυπήθηκε η ψυχή μου αυτόνε
τουλαχιστον περασαν οι ωραιες Κοσταρικανες και θα βλεπουμε κατι ωραιο στην εξεδρα...
Αν περνουσε η Ελλαδα οι καμερες τι θα εδειχναν? Τις μπυροκοιλιες?
Προσφερε του κανενα pity-fuck.
εκει στην κεμπαπ-σπορ που παιζει πεναλτι δεν βαρανε?Εμενα παλι καθολου και ουτε προκειται στον αιωνα τον απαντα..εχω χασει πρωταθλημα απο χαμενο πεναλτυ του αρχισκορερ Βεληγκεκα,και τωρα αυτο...
Κανα κατομυριο τυπε;Για να το παιξω και εγω προφητης. Σκαει καλη προταση απο Τουρκια μερια για τον Χολεμπα. ;)
Σιγουρα θα σκασει καλη προταση και το αξιζει το παλικαρι,τωρα για Τουρκια θα ειναι?για αλλου?δεν ξερωΓια να το παιξω και εγω προφητης. Σκαει καλη προταση απο Τουρκια μερια για τον Χολεμπα. ;)
Σιγουρα θα σκασει καλη προταση και το αξιζει το παλικαρι,τωρα για Τουρκια θα ειναι?για αλλου?δεν ξερω
Και δε μου λέτε???Τώρα αυτός ο άνθρωπος με αυτή τη μουτσούνα σας φαίνεται οτι είναι με τα καλά του????????????
2 Εδιναν πριν λιγο καιρο οι Τουρκοι. Τωρα θα δινουν τεσσερα με πεντε.Κανα κατομυριο τυπε;
κοριτσι μου οι αγαμιες σε εχουν χτυπησει στο κεφαλι...ο ανθρωπος βλεπει την ομαδα του να χανει με αυτον τον τροπο θες να χορευει μαμπο???
Ενω όταν κερδίζει σου φαίνεται καλά ας πούμε.κοριτσι μου οι αγαμιες σε εχουν χτυπησει στο κεφαλι...ο ανθρωπος βλεπει την ομαδα του να χανει με αυτον τον τροπο θες να χορευει μαμπο???