You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mundial 2014
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 13K
- Εμφανίσεις 153K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
8 συνολικα στην κανονικη διαρκειαποσα κορνερ εγιναν στην κανονικη διαρκεια?
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Ευχαριστω φιλε...αλλα και εδω γραφει στατιστικα και της παρατασης...οπως παντου.....γαμωτο....
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
8 συνολικα στην κανονικη διαρκεια
Ωραιος! Ταμειο επιτελους. Ευχαριστω φιλε
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Νομιζω ηταν απο Δανια η εφταρα
ναι...απο ολλανδια μαλλον ηταν 5
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Πάντως δε νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που οι δύο επιθετικοί της να βγαίνουν οφσάιντ ταυτόχρονα πάνω από 3 φορές!
Eδώ βγάλαμε αντεπίθεση 5 με 2 στην παράταση και καταφέραμε να προλάβουν οι αντίπαλοι αμυντικοί να γυρίσουν πίσω και να μαρκάρουν ! Πως το καταφέραμε ?
Μητρογλου.Eδώ βγάλαμε αντεπίθεση 5 με 2 στην παράταση και καταφέραμε να προλάβουν οι αντίπαλοι αμυντικοί να γυρίσουν πίσω και να μαρκάρουν ! Πως το καταφέραμε ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν ειχαν προπονηθει για να παιζουν μαζι τυπεΠάντως δε νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που οι δύο επιθετικοί της να βγαίνουν οφσάιντ ταυτόχρονα πάνω από 3 φορές!
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
Πάντως δε νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα στον κόσμο που οι δύο επιθετικοί της να βγαίνουν οφσάιντ ταυτόχρονα πάνω από 3 φορές!
γιουβεντους 1999-2001
inzaghi, covacevic, esposito ,zalayetta....το οφσαιντ ειχε αποκτησει αλλη εννοια
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Παντως χασαμε και αλλη μια ιστορικη ευκαιρια.... Να δουμε το μουνι της Μαριας Λιαγουροπουλου.
Γιατί,δεν το έχεις ξαναδεί ?
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
μαγκες με τον κατσουρανη τι εχει γινει και τον κραζανε μπορει καποιος να μου πει?
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 642
- Πόντοι
- 376
1)Εχεις μεγαλο δικιο τυπε,και το λεω εγω που πρωτος βγηκα και τον εκραξα οποτε κατατασσομαι στους επιεικως...you know :S .Αλλα γαμησε τα ρε πουστη μου ειναι η πικρα της στιγμης θες καπου να ξεσπασεις και λες και μια μαλακια παραπανω..και θα την πληρωσει δυστυχως και αδικως ο ευκολος στοχος παντα.Οντως ειναι τοσο γαμημενα ψυχοφθορα η διαδικασια που δεν ειναι δικαιο να τα χωνεις σε παιχτη που αστοχει.Θα συμβει και αυτο τι να κανεις
2)Μη τον αντιπαραθετεις ομως με τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μπατζο που εκτος ολης της υπολοιπης καριερας του,ειχε κουβαλησει μονος του την Ιταλια ως τον τελικο,γιατι θα αρχισω παλι να τρελαινομαι :S *P *P *P
Οκ αντιαπαραθεσε τον με τρεζεγκε, ζουλιο σεζαρ, λαμπαρντ, αλεξις σαντζεζ, μπαρεζι αναμεσα σε δεκαδες αλλους που μου ρχονται τωρα
Και δευτερον και γω οταν τελειωσε τα χωσα στον καρνεζη...αλλα μου περασε γρηγορα ;)
Eδώ βγάλαμε αντεπίθεση 5 με 2 στην παράταση και καταφέραμε να προλάβουν οι αντίπαλοι αμυντικοί να γυρίσουν πίσω και να μαρκάρουν ! Πως το καταφέραμε ?
Ασε ρε...
Και μετα βγαινουν τα τσουτσεκια της Νεριτ να πουλησουν οπαδηλικι κι εκδουλευση.
Πειτε το καθαρα ρε μουνια: Ημασταν με αριθμητικο πλεονεκτημα επι μια ωρα, και ΧΑΣΑΜΕ.
ΥΓ Λενε πως η Ολλανδια του Κροιφ ηταν ατυχη. Λαθος.
Οποιαδηποτε ομαδα, καλη ή κακη, δεν κερδιζει/σηκωνει την κουπα, αντιστοιχα, ειναι αξια της μοιρας της. Η καλη Βραζιλια, η καλη Barcelona, ο καλος Ajax κ.ο.κ... προκρινονταν και κερδιζαν.
Οι "ατυχοι" ειναι απλα αδυναμοι.
Τελος.
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
μαγκες με τον κατσουρανη τι εχει γινει και τον κραζανε μπορει καποιος να μου πει?
Έχει γίνει ότι είναι παλαίμαχος και παίζει με μέσον
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Πειτε το καθαρα ρε μουνια: Ημασταν με αριθμητικο πλεονεκτημα επι μια ωρα, και ΧΑΣΑΜΕ.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
διαβασαν αυτα που γραφαμε στο σαιτ τυπεμαγκες με τον κατσουρανη τι εχει γινει και τον κραζανε μπορει καποιος να μου πει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 5K