LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
αυτό πιστεύω οτι σκέφτεται ο Σάντος....
Ο σάντος σκέφετεται ότι θα του ρίξει πούτσο ο κατσουράνης το βράδυ γι' αυτό τον βάζει
αυτό πιστεύω οτι σκέφτεται ο Σάντος....
Η μπορεί να ήταν ένα καλό παιχνίδι, το οποίο θα περιμένουμε πολύ καιρό για να ξαναδούμε...αν δεν δω τέτοια εικόνα και στο σημερινό, δεν πείθομαι οτι αυτή είναι η πραγματική εικόνα της εθνικής...άλλωστε φταίει και η κακή κατάσταση των ελεφάντων....οπότε κράτα μικρό καλάθιαυτο που εγινε ολλανδε με την ακτη, για εμενα ηταν σαν να διαπερασε η εθνικη τον προσωπικο της ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ.....
Διαφωτισμός λέει ο Καντ είναι « η έξοδος του ανθρώπου από την ανωριμότητά του, για την οποία ο ίδιος ευθύνεται.
οι ιδιοι ευθυνομασταν για τον ...... τροπο παιχνιδιου μας...μπορουμε να παιξουμε διαφορετικα, ΟΛΟΙ το ειδαμε αυτο
Sapere aude
Απ' τα 40 περίπου ματς που έχουν γίνει έχει πιάσει τα 30.
Εγώ λεω να του κανουμε ένα δώρο
http://[URL unfurl="true"]www.mauroudis.gr/images/uploads/file/diafora%20eidi/5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:S :S :S
;)Ανάλυση για το βράδυ
μεχρι στιγμης μπορω να πω οτι το μεχικο στεκεται καλυτερα...για να δουμε
το τζι τζι καλο φαινεται για την ωρα
ναι τη εχει γλυτωσει μεχρι στιγμης, αλλα εχει τη ποιοτητα που με μια αντεπιθεση μπορει να το καρφωσει...για να δουμε...αρκετα ενδιαφερον ματσακιδε λες βλεπει τον χαρο με τα ματια η ολλανδια......
To ειπα κι εγω χθες τύπε, και μου ειπαν ότι θα εχει...κλιματισμο εξωτερικου χωρου...Θέλουν και μουντιάλ στο Κατάρ οι τρόμπες....υποφέρουν οι ποδοσφαιριστές στους 30φεύγα βαθμούς, φαντάσου στους 40 τι θα γίνει....
Θα μεταφέρουν παγόβουνα απ' την β.πόλο....To ειπα κι εγω χθες τύπε, και μου ειπαν ότι θα εχει...κλιματισμο εξωτερικου χωρου...
Tο προβλημα δεν ειναι η ζεστη,στους 30 που εχει τωρα στη Βραζιλια ειναι πολυ συνηθισμενο να παιζει ενας ποδοσφαιριστης,το θεμα ειναι οτι τωρα στη Βραζιλια εχει 70% υγρασια ενω στο Καταρ τετοια περιοδο εχει 90%,αυτο κουραζει τους παιχτες και δεν τους αφηνει να παρουν ανασες.Θέλουν και μουντιάλ στο Κατάρ οι τρόμπες....υποφέρουν οι ποδοσφαιριστές στους 30φεύγα βαθμούς, φαντάσου στους 40 τι θα γίνει....
Απ' τα 40 περίπου ματς που έχουν γίνει έχει πιάσει τα 30.
Εγώ λεω να του κανουμε ένα δώρο
http://[URL unfurl="true"]www.mauroudis.gr/images/uploads/file/diafora%20eidi/5.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Και στις ισοπαλίες? :think: