easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
γιατι ειπα γω να μην κατσει..?
11αδα ξερουμε..? να μια που βρηκα στο fb
Panagiotis GlykosΚαρνέζης
Vasilios Torosidis
Konstantinos Manolas
Jose Cholevas
Sokratis Papastathopoulos
Lazaros Christodoulopoulos
Georgios KaragounisΚατσουράνης
Andreas Samaris
Ioannis Maniatis
Georgios Samaras
Dimitrios Salpingidis
Δυστυχώς, απ' την στιγμή που δεν παίζει ο Κονέ, πρέπει να μπει ο Κατσουράνης....Σύμφωνα με τα περισσότερα μέσα αυτή θα είναι η ενδεκάδα.
Ο Καραγκούνης δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι....αν προηγηθεί η Κόστα Ρίκα και χρειαστεί να σκοράρει η ομάδα τι θα γίνει?θα βγάλει τον Καρα για να βάλει τον Κατσούρ?Όχι...οπότε απ' την στιγμή που ο Κονέ λείπει, θα ξεκινήσει ο Κατσούρ και θα βάλει Κάρα στο 2ο ημίχρονο....μαλιστα....θα βγαλει καρα και θα βαλει κατσουρανη
"σινεμαγκουγκου Bake Rolls"πες μας για το πρωτο μουντιαλ που ειχες παρακολουθησει, τοτε που η μπαλα ηταν απο λαξευμενη πετρα
Ο Καραγκούνης δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο παιχνίδι....αν προηγηθεί η Κόστα Ρίκα και χρειαστεί να σκοράρει η ομάδα τι θα γίνει?θα βγάλει τον Καρα για να βάλει τον Κατσούρ?Όχι...οπότε απ' την στιγμή που ο Κονέ λείπει, θα ξεκινήσει ο Κατσούρ και θα βάλει Κάρα στο 2ο ημίχρονο....
Το βασικό είναι να μην δεχτούμε γκολ....και ο Κατσουρ είναι πιο αμυντικογενής....όταν η Κόστα Ρίκα θα χάσει δυνάμεις, ρίχνει μέσα τον Κάρα και ανεβαίνει η ομάδα....αυτό πιστεύω οτι σκέφτεται ο Σάντος....οπως τον ειδα εγω τον καρα το..... ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΒΓΑΖΕΙ ενα ολοκληρο ματς.....ο κατσουρανης δεν το βγαζει που να τον σερνουν δεκα αλογα ;)
σκοπος ειναι να προηγηθουμε ΕΜΕΙΣ τυπε....και οχι η κοστα ρικα....γι αυτο προτιμοτερο ειναι να ξεκινησει ο καρα που μπορει να βοηθησει επιθετικα περισσοτερο απο τον κατσουρ
παρατα θα παει σημερα το ματσακι,εγω θα ειμαι εξω κατα την μια θα το δω
Σύμφωνα με τα περισσότερα μέσα αυτή θα είναι η ενδεκάδα.
Το βασικό είναι να μην δεχτούμε γκολ....και ο Κατσουρ είναι πιο αμυντικογενής....όταν η Κόστα Ρίκα θα χάσει δυνάμεις, ρίχνει μέσα τον Κάρα και ανεβαίνει η ομάδα....αυτό πιστεύω οτι σκέφτεται ο Σάντος....
μου γαμησε την ψυχολογια το χαμστερ > > >
Βασικη ερωτηση: Το υποτιθεμενο "χαμστερ" εχει πεσει ποτε εξω, ως σημερα?? Γιατι, αν ΟΧΙ, τοτε δεν μας βλεπω καλα....
Δευτερη ερωτηση: Ειμαστε βεβαιοι οτι, το συγκεκριμενο χαμστεροβιντεο ειναι το μοναδικο, ή υπαρχει κι αλλο, υπερ της Ελλαδας?
εγω θα τον "ταξω" στον... γατο μου!Δεν μπορεί κάτι θα του τάξανε του πουσταρά του πόντικα !!!