alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αντε τύπε, να βαλουμε ολοι ένα χερακι...Θα δω τον αγώνα (αναγκαστικά) με κάτι συγγενείς από Αυστραλία. Να τους πω να πουν καμιά κουβέντα??
Αντε τύπε, να βαλουμε ολοι ένα χερακι...Θα δω τον αγώνα (αναγκαστικά) με κάτι συγγενείς από Αυστραλία. Να τους πω να πουν καμιά κουβέντα??
"εκδηλωσου"...με το τσιγγελι θα στα βγαζουμε....![]()
Τύπε, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ....ακομα ενα βημα πιο κοντα στην 4αδα η ελλαδα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ότι δλδ το Μεξικό είναι εύκολος αντίπαλος??ακομα ενα βημα πιο κοντα στην 4αδα η ελλαδα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ότι δλδ το Μεξικό είναι εύκολος αντίπαλος??
χαβαλε κανουμε...Ότι δλδ το Μεξικό είναι εύκολος αντίπαλος??
Η Κόστα Ρίκα είναι ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλος σ'αυτή τη φάση κατά τη γνώμη μου..Ενώ η κόστα ρίκα είναι;;;
καλα μην τρελαθουμε κιολας...βγηκαμε 2οι στον ομιλο,δηλαδη τι επιλογες να ειχαμε????Η Κόστα Ρίκα είναι ίσως ο πιο δύσκολος αντίπαλος σ'αυτή τη φάση κατά τη γνώμη μου..
Βρε δε γλιτώναμε όπου και να πέφταμε, αλλά από τα λίγα που έχω δει εγώ θα προτιμούσα ακόμα και την Ολλανδία..καλα μην τρελαθουμε κιολας...βγηκαμε 2οι στον ομιλο,δηλαδη τι επιλογες να ειχαμε????![]()
![]()
![]()
ειναι απειρη ομαδα χωρις ονοματα....μια χαρα κληρωση ειναι...
υ.γ ¨ειναι προφανες οτι ειναι πολυ καλυτερη απο εμας...
Λένε ότι το θέμα αντιμετώπισης των υψηλών θερμοκρασιών έχουν αναλάβει ειδικοί ερευνητές.
Προσανατολίζονται στο να κατασκευάσουν ένα τεχνητό σύννεφο από ανθρακονήματα.
Θα μετακινείται ανάλογα με τη θέση του ήλιου για να εξασφαλίζει πλήρη σκίαση του γηπέδου ενώ θα έχει τεράστιους ανεμιστήρες που θα δροσίζουν τους θεατές!
Βρε δε γλιτώναμε όπου και να πέφταμε, αλλά από τα λίγα που έχω δει εγώ θα προτιμούσα ακόμα και την Ολλανδία..