Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Καλος,χρυσος ο Ζινταν αλλα για οσους εχουμε ζησει τον Ντιεγκο,ειναι μικρο μεγεθος μπροστα του.
Ο μοναδικος παιχτης για μενα που ηταν ο ορισμος του "μια ομαδα μονος του"
Ναι αλλά ο Ζιντάν είναι ο παίκτης σταρ...ο παίκτης που θα βάλεις πόστερ στο δωμάτιό σου....είχε κάτι το διαφορετικό....

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ρε παιδιά είδα στο δελτίο του πάμε στοίχημα πως τα παιχνίδια είναι 1 η ωρα μερικα, να δω πως θα την παλέψουμε να την βγάλουμε ... ελλαδα - ιαπωνια 1 η ωρα  :-

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
ρε παιδιά είδα στο δελτίο του πάμε στοίχημα πως τα παιχνίδια είναι 1 η ωρα μερικα, να δω πως θα την παλέψουμε να την βγάλουμε ... ελλαδα - ιαπωνια 1 η ωρα  :-
Εχει και πιο αργα ενα ματς!
Σάββατο 14/6
04:00 Ιταλία-Αγγλία

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.956
Πόντοι
1.406
Εχει και πιο αργα ενα ματς!
Σάββατο 14/6
04:00 Ιταλία-Αγγλία
Ακτη-Ιαπωνια παιζουν στις 4, Αγγλια-Ιταλια στις 1. Παντως το σαββατο ειναι για πολυ καψιμο,εχει 4 αγωνες απο τις 7 το απογευμα που παιζει η εθνικη μεχρι το ξημερωμα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Καλος,χρυσος ο Ζινταν αλλα για οσους εχουμε ζησει τον Ντιεγκο,ειναι μικρο μεγεθος μπροστα του.
Ο μοναδικος παιχτης για μενα που ηταν ο ορισμος του "μια ομαδα μονος του"

Θα συμφωνήσω 100%

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.956
Πόντοι
1.406
Παντως απο τη φαση των 16 και μετα ολα τα ματς θα ειναι στις 7 και στις 11 εκτος απο τον τελικο που θα ειναι στις 10. Τα τρελα ξενυχτια μονο στη φαση ομιλων

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
O αγαπημενος μου παικτης,πραγματικη λατρεια του ειχα.
Με εκανε Ρεαλ Μαδριτης,με εκανε να αγαπησω το αθλημα εν γενει.

υποδειγμα εντος και εκτος των γραμμων για οποιον θελει να ασχοληθει με το σπορ.

Όχι και υπόδειγμα συμπεριφοράς, πάντως. Από κόκκινες κάρτες είχε μαζέψει με το τσουβάλι

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
3.187
ρε αλάνια,λέω να ρίξω κανα φράγκο για πρώτο σκόρερ το Σουάρες..τι λέτε??

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Δεν αποκλειεται αλλα ειχε ενα τραυματισμο και δεν ξερω αν θα ειναι 100 τοις εκατο ετοιμος.Απο Ουρουγαη και ο Καβανι ειναι καλη επιλογη.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Έχει δυσκολο ομιλο η ουρουγουαη, προέρχεται από τραυματισμο, πόσες πιθανότητες να κάνει δεύτερο συνεχόμενο μουντιάλ καλή πορεία. Προσωπικά δεν είμαι πολύ ζεστος

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Νομίζω το καλύτερο μουντιαλοτράγουδο που έχει βγει. Ο ρυθμός του έχει μπει σε πολλά συνθήματα ανα τον κόσμο

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Σταματάει το σεξ ο Ρόκο Σιφρέντι για την Ιταλία !!

Ο γνωστός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι αποφάσισε να πάρει όρκο αγνότητας καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ. Αυτή θα είναι η θυσία του ηθοποιού για να κατακτήσει η εθνική Ιταλίας τη διοργάνωση

Όπως ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook, ο γνωστός Ιταλός πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι, θα απέχει από το σεξ καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αυτή η «αποχή» του 50χρονου ηθοποιού θα είναι ένα είδος... θυσίας προκειμένου η «σκουάντρα αντζούρα» να καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σιφρέντι:
«Είχα χιλιάδες οργασμούς μέχρι τώρα στη ζωή μου, αλλά σαν αυτόν τη βραδιά του τελικού το 2006 όταν κατακτήσαμε το Μουντιάλ δεν είχα ποτέ. Όσο καιρό η Ιταλία παίζει στο Μουντιάλ, εγώ δεν θα κάνω σεξ. Θα είναι η θυσία μου για τη νίκη των "ατζούρι". Στα 23 παιδιά που είναι στη Βραζιλία έχω να πω ένα πράγμα: τουλάχιστον επιτρέψτε μου να απολαύσω εσάς»

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Παντως απο τη φαση των 16 και μετα ολα τα ματς θα ειναι στις 7 και στις 11 εκτος απο τον τελικο που θα ειναι στις 10. Τα τρελα ξενυχτια μονο στη φαση ομιλων
Ισχύει ότι ο μεγαλειότατος είναι στην Βραζιλία;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Σταματάει το σεξ ο Ρόκο Σιφρέντι για την Ιταλία !!

Ο γνωστός πορνοστάρ, Ρόκο Σιφρέντι αποφάσισε να πάρει όρκο αγνότητας καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ. Αυτή θα είναι η θυσία του ηθοποιού για να κατακτήσει η εθνική Ιταλίας τη διοργάνωση

Όπως ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook, ο γνωστός Ιταλός πορνοστάρ Ρόκο Σιφρέντι, θα απέχει από το σεξ καθ' όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Αυτή η «αποχή» του 50χρονου ηθοποιού θα είναι ένα είδος... θυσίας προκειμένου η «σκουάντρα αντζούρα» να καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή του κόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σιφρέντι:
«Είχα χιλιάδες οργασμούς μέχρι τώρα στη ζωή μου, αλλά σαν αυτόν τη βραδιά του τελικού το 2006 όταν κατακτήσαμε το Μουντιάλ δεν είχα ποτέ. Όσο καιρό η Ιταλία παίζει στο Μουντιάλ, εγώ δεν θα κάνω σεξ. Θα είναι η θυσία μου για τη νίκη των "ατζούρι". Στα 23 παιδιά που είναι στη Βραζιλία έχω να πω ένα πράγμα: τουλάχιστον επιτρέψτε μου να απολαύσω εσάς»
το λοιπον το ιδιο θα κανω κι εγω....σταματαω τις κριτικες μεχρι να βρει τερμα ο καραγκουνης

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Εγώ προβλέπω μόνο κανά αυτογκόλ να βάζουμε
πολύ απαισιόδοξο σε κόβω...έλα ρε...ταμπούρι πίσω και ένα γκολ μπροστά...έχουμε μήτρογλου, γκέκα, κονέ...κάποιος θα το παστελώσει...

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Βραζιλία - Αργεντινή  σαν " ονειρεμένο " τελικό  :rockon: :rockon: :rockon: προβλέπει ή σχετική έκθεση της Goldman Sachs δίνωντας μάλιστα 68,5% πιθανότητες στην Βραζιλία για τελική νικήτρια !! ενώ πάντα , σύμφωνα με  την ίδια έκθεση , την τετράδα τών ημιτελικών θα συμπληρώσουν Γερμανία καί Ισπανία , όσο αφορά την Εθνική Ελλάδας προβλέπει πρόκριση στους 16 με πιθανότητα 60,06% καί μάλιστα με 3 ισοπαλίες  :o :o :o !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom