Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Η Γαλλια παντα ηταν ομαδαρα. Ποιους να πρωτοθυμηθω. Ζινταν, Πιρες, Πλατινι, Ντιαρα, Ανελκα, Ανρι, Ντεσαγι, Τρεζεγκε, Καντονα, Τουραμ, Τιγκανα. Εχει βγαλει μεγαλους παιχτες αυτη η χωρα. Αλλα η σημερινη Γαλλια αν κι εχει παιχταραδες, χωρις τον Ριμπερι ειναι σαν τοστ χωρις τυρι.
Αρχιδια ομαδα ειχε και εχει η Γαλλια.
OΛΗ η ιστορια τους ακουει στο ονομα Ζινεντιν Ζινταν.
Με μπροσταρη το μεγαλυτερο στρατηγο των γηπεδων μια καλη φουρνια παιχτων εκανε δυο καλα τουρνουα.
Μετα Ζινταν,υπαρχει ταλεντο στην ομαδα,αλλα δεν γινεται ουτε θα γινει τιποτε λογω ελειψης προσωπικοτητας και συνοχης ως συνεπεια της πολυπολιτισμικοτητας.

Το ποσο τεραστιος ηταν ο αλγερινος,φανηκε το 06 οταν τους πηγε τελικο μονος του σε ηλικια 35 ετων ενω ετοιμαζοταν να κρεμασει τα παπουτσια..Δεν εχει ξαναγινει,ουτε προκειται εν δυναμει συνταξιουχος να ναι τοσο καθοριστικος.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αρχιδια ομαδα ειχε και εχει η Γαλλια.
OΛΗ η ιστορια τους ακουει στο ονομα Ζινεντιν Ζινταν.
Με μπροσταρη το μεγαλυτερο στρατηγο των γηπεδων μια καλη φουρνια παιχτων εκανε δυο καλα τουρνουα.
Μετα Ζινταν,υπαρχει ταλεντο στην ομαδα,αλλα δεν γινεται ουτε θα γινει τιποτε λογω ελειψης προσωπικοτητας και συνοχης λογω πολυπολιτισμικοτητας.

Το ποσο τεραστιος ηταν ο αλγερινος,φανηκε το 06 οταν τους πηγε τελικο μονος του σε ηλικια 35 ετων ενω ετοιμαζοταν να κρεμασει τα παπουτσια..Δεν εχει ξαναγινει,ουτε προκειται εν δυναμει συνταξιουχος να ναι τοσο καθοριστικος.
Σε πείθει ο Ριμπερί σαν ηγέτης?Εμένα δεν μου αρέσει ούτε σαν παίκτης....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σε πείθει ο Ριμπερί σαν ηγέτης?Εμένα δεν μου αρέσει ούτε σαν παίκτης....
ειναι αναλογα με ποιον το συγκρινεις..
για τη σημερινη Γαλλια της φαπας,ειναι μπροσταρης θεωρητικα.
Στη γαλλια του Ζιζου που εκτος του στρατηγου υπηρχαν στα αποδυτηρια Βιερα,Ανρι,Τουραμ,Μπλανκ,Ντεσαγι,Λιζαραζου,Μακελελε,Ντοζρκαεφ,Ντεσαμπ θα ταν το παιδι για τα νερα..

Σαν παικτης ειναι στο πρωτο ραφι αντικειμενικα..Υποκειμενικα δεν ειναι στους αγαπημενους μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αυτη που απογοητευει παντως στα φιλικα ειναι η Αγγλια..0-0 με την Ονδουρα και αν ειχαν και κανα σοβαρο παιχτη στην επιθεση θα εχαναν κιολας..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αυτη που απογοητευει παντως στα φιλικα ειναι η Αγγλια..0-0 με την Ονδουρα και αν ειχαν και κανα σοβαρο παιχτη στην επιθεση θα εχαναν κιολας..
Γιατί, περιμένεις οτι θα κάνει τίποτα η Αγγλία?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως, βλέποντας το παιχνίδι, αυτό που κάνουν (κυρίως οι Ισπανοί) να τρέχει η μισή ομάδα στον διαιτητή και να κλαίγεται, μου την σπάει....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
O αγαπημενος μου παικτης,πραγματικη λατρεια του ειχα.
Με εκανε Ρεαλ Μαδριτης,με εκανε να αγαπησω το αθλημα εν γενει.

υποδειγμα εντος και εκτος των γραμμων για οποιον θελει να ασχοληθει με το σπορ.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συμφωνώ απόλυτα αν και δεν συμπαθώ τη Ρεάλ τόσο.
Ιδίως για το "εντός και εκτός γραμμών" 100%.
Hats off  :cool2:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.955
Πόντοι
1.406
Ο Zινταν δεν ηξερε απλα μπαλα,ηξερε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,το κατειχε ολοκληρωτικα το αθλημα,πραγματικος στρατηγος οπως ειπωθηκε πιο πανω.Να δειτε που θα γινει και καλος προπονητης στο μελλον και μακαρι να αναλαβει και την Βασιλισσα καποια στιγμη

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο Zινταν δεν ηξερε απλα μπαλα,ηξερε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,το κατειχε ολοκληρωτικα το αθλημα,πραγματικος στρατηγος οπως ειπωθηκε πιο πανω.Να δειτε που θα γινει και καλος προπονητης στο μελλον και μακαρι να αναλαβει και την Βασιλισσα καποια στιγμη
Τύπε οι καλύτεροι παίκτες σπάνια γίνονται καλοί προπονητές....μακάρι να γίνει, να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Ζιζού στα γήπεδα :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
O αγαπημενος μου παικτης,πραγματικη λατρεια του ειχα.
Με εκανε Ρεαλ Μαδριτης,με εκανε να αγαπησω το αθλημα εν γενει.

υποδειγμα εντος και εκτος των γραμμων για οποιον θελει να ασχοληθει με το σπορ.

Καλος,χρυσος ο Ζινταν αλλα για οσους εχουμε ζησει τον Ντιεγκο,ειναι μικρο μεγεθος μπροστα του.
Ο μοναδικος παιχτης για μενα που ηταν ο ορισμος του "μια ομαδα μονος του"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom