redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Έπρεπε να πάρει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ;Ποιος θεοφανης ρε μαλακα,ας ελπισουμε να συνελθει ο μητρογλου.
Έπρεπε να πάρει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ;Ποιος θεοφανης ρε μαλακα,ας ελπισουμε να συνελθει ο μητρογλου.
Ή αυτόν ή τον Αθανασιάδη.....Έπρεπε να πάρει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ;
Αρχιδια ομαδα ειχε και εχει η Γαλλια.Η Γαλλια παντα ηταν ομαδαρα. Ποιους να πρωτοθυμηθω. Ζινταν, Πιρες, Πλατινι, Ντιαρα, Ανελκα, Ανρι, Ντεσαγι, Τρεζεγκε, Καντονα, Τουραμ, Τιγκανα. Εχει βγαλει μεγαλους παιχτες αυτη η χωρα. Αλλα η σημερινη Γαλλια αν κι εχει παιχταραδες, χωρις τον Ριμπερι ειναι σαν τοστ χωρις τυρι.
Σε πείθει ο Ριμπερί σαν ηγέτης?Εμένα δεν μου αρέσει ούτε σαν παίκτης....Αρχιδια ομαδα ειχε και εχει η Γαλλια.
OΛΗ η ιστορια τους ακουει στο ονομα Ζινεντιν Ζινταν.
Με μπροσταρη το μεγαλυτερο στρατηγο των γηπεδων μια καλη φουρνια παιχτων εκανε δυο καλα τουρνουα.
Μετα Ζινταν,υπαρχει ταλεντο στην ομαδα,αλλα δεν γινεται ουτε θα γινει τιποτε λογω ελειψης προσωπικοτητας και συνοχης λογω πολυπολιτισμικοτητας.
Το ποσο τεραστιος ηταν ο αλγερινος,φανηκε το 06 οταν τους πηγε τελικο μονος του σε ηλικια 35 ετων ενω ετοιμαζοταν να κρεμασει τα παπουτσια..Δεν εχει ξαναγινει,ουτε προκειται εν δυναμει συνταξιουχος να ναι τοσο καθοριστικος.
Ή αυτόν ή τον Αθανασιάδη.....
Εγώ πιστεύω οτι θα πρέπει να παίξει ο Φέτφα στην κορυφή....
ειναι αναλογα με ποιον το συγκρινεις..Σε πείθει ο Ριμπερί σαν ηγέτης?Εμένα δεν μου αρέσει ούτε σαν παίκτης....
Νομίζω οτι τα 2 γκολ που έκανε φέτος, τα έκανε παίζοντας στην κορυφή....Που δε σκοραρει ουτε με αιτηση
Γιατί, περιμένεις οτι θα κάνει τίποτα η Αγγλία?Αυτη που απογοητευει παντως στα φιλικα ειναι η Αγγλια..0-0 με την Ονδουρα και αν ειχαν και κανα σοβαρο παιχτη στην επιθεση θα εχαναν κιολας..
Γιατί, περιμένεις οτι θα κάνει τίποτα η Αγγλία?
Μόνο αυτή θα κερδίσειΟυτε την Κοστα Ρικα θα νικησει
Ο Zidane αξίζει δικό του thread τύπεΜαγεία
O αγαπημενος μου παικτης,πραγματικη λατρεια του ειχα.Μαγεία
Τύπε οι καλύτεροι παίκτες σπάνια γίνονται καλοί προπονητές....μακάρι να γίνει, να συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Ζιζού στα γήπεδαΟ Zινταν δεν ηξερε απλα μπαλα,ηξερε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,το κατειχε ολοκληρωτικα το αθλημα,πραγματικος στρατηγος οπως ειπωθηκε πιο πανω.Να δειτε που θα γινει και καλος προπονητης στο μελλον και μακαρι να αναλαβει και την Βασιλισσα καποια στιγμη
Καλος,χρυσος ο Ζινταν αλλα για οσους εχουμε ζησει τον Ντιεγκο,ειναι μικρο μεγεθος μπροστα του.O αγαπημενος μου παικτης,πραγματικη λατρεια του ειχα.
Με εκανε Ρεαλ Μαδριτης,με εκανε να αγαπησω το αθλημα εν γενει.
υποδειγμα εντος και εκτος των γραμμων για οποιον θελει να ασχοληθει με το σπορ.