Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Κατσουρανης ειχε κανει καριερα στο εξωτερικο οπως και ο Καραγκουνης..Ο Καραγκουνης ομως κατα την γνωμη μου ειναι μεγαλος παικταρας και μεγαλος αρχηγος! τι Ζαγορακης και μαλακιες.. ο Κατσουρανης τωρα τελευταια τουλαχιστον η συμπεριφορα του αλλα και η αποδοση του δεν ειναι η πρεπουσα.. Παντως αμα ο Σαμαρας εχει κανει καριερα ο Γκεκας και ο Χαριστεας τοτε τι εχουν κανει; Ρε κατε καλα; Ο Γκεκας ειχε βγει πρωτος σκορερ στην Γερμανια με μια ασημη ομαδα οπως η Μποχουμ..και μετα πηγε και Λεβερκουζεν κλπ μεχρι κ τωρα στην Τουρκια στα 36 παιζει μπαλα..Ο Χαριστεας σε Βερντερ,Σαλκε,Αγιαξ,Νυρεβεργη και με τα γκολ που πετυχε στο Ευρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πάντως οι Εγγλέζοι είχαν πάρει χαμπάρι τους δικούς τους νωρίς

tumblr_n6yf2jt9hI1sqmjg8o1_500.jpg

13/7/2014

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!!

Ο Μανιατης εχθες αψογος οπως και οι Μανωλας με τον Σαμαρη επισης για πρωτη φορα πολυ καλος και ο Χολεμπας

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
τι ωρα παιζουμε την Κυριακή?? :huh: :huh:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
Ιδια ωρα με το χθεσινο ειναι 11

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απο που το ξερουν βρε μαλακα αυτο ρωταω. :headbang:
βρε κομπλεξικε μαιντανε αρρωστε αντιολυμπιακε νουμερο....καπου ειπες οτι εχεις γκομενα  :2funny:
αυτη το ξερει;της το εχεις πει; :2funny:
κλεισε ρε μαλακα το πισι που οτι ωρα μπω εισαι εδω καραγκιοζη και γραφεις παπαριες...τωρα την εχεις δει υποστηρικτης του μεγαλυτερου μαλακα ποδοσφαιριστη στην ελλαδα  και πας να τρελλανεις ολον τον κοσμο...
αιντε αγορι μου ασχολησου με την γκομενα σου  :2funny:κλεισε το κομπιουτερ...
Υ.Α. αν υποψιαστω οτι οντως νοημων με σωας φρενας και πληρη συνειδηση γυναικα ειναι μαζι σου και εχετε δεσμο θα πηδηχτω απο το παραθυρο  :2funny:
Υ,Γ.1αντε να παρω το ακραιο σεναριο οτι καποια απελπισμενη πανω στην τρελλα της αποφασισε να δεσμευτει μαζι σου...ποτε στον πουτσο σε βλεπει αφου ολη την ωρα εισαι στο μπου;αληθεια τωρα...ειναι πρακτικα αδυνατον...εκτος να ειναι διπλα σου τωρα που γραφεις αλλα και οποτε γραφεις...εσυ και φαι πανω απο το πισι τρως με το ενα χερι και με το αλλο βαρας πληκτρολογιο....
θες και γκομενα μαλακα μαιντανε  :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
βρε κομπλεξικε μαιντανε αρρωστε αντιολυμπιακε νουμερο....καπου ειπες οτι εχεις γκομενα  :2funny:
κλεισε ρε μαλακα το πισι που οτι ωρα μπω εισαι εδω καραγκιοζη και γραφεις παπαριες...τωρα την εχεις δει υποστηρικτης του μεγαλυτερου μαλακα ποδοσφαιριστη στην ελλαδα  και πας να τρελλανεις ολον τον κοσμο...
αιντε αγορι μου ασχολησου με την γκομενα σου  :2funny:κλεισε το κομπιουτερ...
Υ.Α. αν υποψιαστω οτι οντως νοημων με σωας φρενας και πληρη συνειδηση γυναικα ειναι μαζι σου και εχετε δεσμο θα πηδηχτω απο το παραθυρο  :2funny:
Υ,Γ.1αντε να παρω το ακραιο σεναριο οτι καποια απελπισμενη πανω στην τρελλα της αποφασισε να δεσμευτει μαζι σου...ποτε στον πουτσο σε βλεπει αφου ολη την ωρα εισαι στο μπου;αληθεια τωρα...ειναι πρακτικα αδυνατον...εκτος να ειναι διπλα σου τωρα που γραφεις αλλα και οποτε γραφεις...εσυ και φαι πανω απο το πισι τρως με το ενα χερι και με το αλλο βαρας πληκτρολογιο....
θες και γκομενα μαλακα μαιντανε  :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακαες ....ο κολκας πηρε χαμπαρι τον τροπο που πανηγυρισε ο σαμαρας;;εγραψε κατι; :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
βρε κομπλεξικε μαιντανε αρρωστε αντιολυμπιακε νουμερο....καπου ειπες οτι εχεις γκομενα  :2funny:
κλεισε ρε μαλακα το πισι που οτι ωρα μπω εισαι εδω καραγκιοζη και γραφεις παπαριες...τωρα την εχεις δει υποστηρικτης του μεγαλυτερου μαλακα ποδοσφαιριστη στην ελλαδα  και πας να τρελλανεις ολον τον κοσμο...
αιντε αγορι μου ασχολησου με την γκομενα σου  :2funny:κλεισε το κομπιουτερ...
Υ.Α. αν υποψιαστω οτι οντως νοημων με σωας φρενας και πληρη συνειδηση γυναικα ειναι μαζι σου και εχετε δεσμο θα πηδηχτω απο το παραθυρο  :2funny:
θες και γκομενα μαλακα μαιντανε  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μαγκες 4-0 η αργεντινη σημερα στο ρελαντι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχω φαει στη ζωη μου τοννους ξυλο (εχω δωσει και λιγο ελογου μου) ,δεν εχω κανει πισω σε γηπεδα σε δρομους κλπ...εχω βρισει και πλακωθει με πρπισταμενους κλπ σε δουλειες και αλλα πολλα που δεν λεγονται...
αλλα ρε πουστη...βαζοντας το χερι στην καρδια λεω το εξης...
αν μου ελεγες να βαρεσω το χτεσινο πεναλτυ δεν θα μπορουσα....το σκατο θα εφτανε στην καλτσα...
μπραβο ρε πουστη σαμαρα ....δεν ξερω αν εισαι καλος η κακος παιχτης...ξερω ομως οτι σιγουρα εχεις αρχιδια... :rockon:
αυτα...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
η νιγηρια με ισοπαλια περναει 100%

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
1) Το να απαξιώνει κανείς τον Σαμαρά μου φαίνεται μαλακία. Το να τον απαξιώνει λέγοντας ότι πήγε στη Σίτυ την εποχή που ήταν όπως είναι τώρα η Βίλα, ακόμα μεγαλύτερη μαλακία. Εδώ ο Μήτρογλου πάνω που θα έφτανε τα 40 γκολ στην Ελλάδα πήγε στην τελευταία ομάδα της Αγγλίας και δεν έπαιξε αγώνα. Για να μην πούμε ότι η Β' Εθνική της Αγγλίας έχει παίχτες που παιζουν άνετα βασικοί στον ΟΣΦΠ.
2) Ο Κατσουράνης ήταν κάποτε καλός παίχτης. Τώρα είναι λίγο από όλα: και περιπατητής και ανακατοσούρας. Τυχαία είχε βγει κάποτε ότι αυτός ήταν που έδινε χαρτάκι στον προπονητή με τη συνθεση; όταν έφυγε από τον ΠΑΟ, πώς έφυγε; Βρισίδι στον διαιτητή, όντας αρχηγός, άρα ξέροντας ότι χάνει μισό γύρο. Είναι αυτή συμπεριφορά παίχτη που θέλει να είναι ηγέτης;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για τον Μητρογλου τυπε δεν ειπε κανεις καλο λογο...εκτος και αν κανω λαθος..επισης ο αλλος αναφερει την μεταγραφη του σαμαρα στην σιτυ λες και πηγε στην τωρινη σιτι προσπαθωντας να τον εκθειασει,για τον κατσουρανη με καλυψες πληρως

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.901
Πόντοι
456
[quote author=georgebest όταν έφυγε από τον ΠΑΟ, πώς έφυγε; Βρισίδι στον διαιτητή, όντας αρχηγός, άρα ξέροντας ότι χάνει μισό γύρο. Είναι αυτή συμπεριφορά παίχτη που θέλει να είναι ηγέτης;
[/quote]

Αν γινονται τετοια ρε φιλε ...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
2) Ο Κατσουράνης ήταν κάποτε καλός παίχτης. Τώρα είναι λίγο από όλα: και περιπατητής και ανακατοσούρας. Τυχαία είχε βγει κάποτε ότι αυτός ήταν που έδινε χαρτάκι στον προπονητή με τη συνθεση; όταν έφυγε από τον ΠΑΟ, πώς έφυγε; Βρισίδι στον διαιτητή, όντας αρχηγός, άρα ξέροντας ότι χάνει μισό γύρο. Είναι αυτή συμπεριφορά παίχτη που θέλει να είναι ηγέτης;

Μονο ο μαστερ δεν τα ξέρει αυτά για τον Κατσουράνη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom