georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ποσο δινει το αντερ 2.5 στον οπαπ;δεν μπορω να μπω στο λαιβ γιατι μου ριχνει τον οπερα, δεν ξερω γιατι
λιγο...η νοβιμπετ 10.5ιδέα δεν έχω. Η μπετ365 δινει 9.00 πάντως
Hδη νομιζω και η Ερη κατι ψελλισε.Έτσι. Και αυτή πια η έκρηξη "αντικειμενικότητας" που παρουσιάζουν ορισμένοι έχει γίνει αρρώστια πια.
Και πέναλτι ήταν και γαμώ τις προκρίσεις ήταν και τίποτα και κανένας κουραμπιές δε θα μειώσει τη χαρά μας. Ώρα είναι (αν δεν έχουν ήδη αρχίσει) για τις άλλες παπαριές τύπου "ενώ ο κόσμος πεινάει εσείς πανηγυρίζετε για ένα παιχνίδι που 22 εκατομμυριούχοι κυνηγάνε μια μπάλα" και τα συναφή.
Να ελεγαν αυτό που πραγματικα εγινε. Ότι δηλαδή παιξαμε πολύ καλα, είχαμε δυο τεράστιες ευκαιριες που επρεπε να είναι γκολ και ότι το σκορ ηταν τελειως πλασματικο.Δηλαδή τι ήθελες ρε λαγέ; Μετά την τριάρα από την Κολομβία να έβγαιναν και να λέγανε ότι κάναμε μεγάλη εμφάνιση και είμαστε φαβορί για την πρόκριση;
Ή μήπως ότι ο Κατσουράνης είναι ο Έλληνας Πίρλο και ο Γκέκας ισάξιος του Νεϊμάρ;
Ο ορισμός του πεναλτυ.
O γνωστός αγράμματος γραφικός που του τρέχουν τα σάλια πάλι όταν σκέφτεται πόσα θα κονομήσει από τα διάφορα DVD με δικές του περιγραφές των αγώνων της εθνικής.
Ουστ!!!
Τελικα σε αυτή τη χωρα ψηφιζει λογικα μονο το 30-32% ;)Παρότι η πλειοψηφία περίμενε αποτυχία η εθνική πέρασε στην επόμενη φάση!
Αλλαγή ψηφοφορίας:
Μπορεί η εθνική μας να αποκλείσει την Κόστα Ρίκα?
1. Ναι, μας έτυχε πιο εύκολος αντίπαλος από τους 16!
2. Όχι, είναι καλή ομάδα αφού απέκλεισε Αγγλία και Ιταλία!!
Νάτος ο ψαγμενος, συμφωνω απολυτα.και να παιξει ο κατσουρ (που λογικα θα παιξει), μ ολα αυτα που του χουν συρει τις τελευταιες ωρες μπορει να κανει και το καλυτερο παιχνιδι της ζωης του
ενας απο τους σταθερα σε ψηλο επιπεδο ελληνες που παιζουν εξω ειναι ο ψηλος. κατα τη γνωμη μου, ατομισταρος και παρορμητικος - ενω ξερει μπαλα. επισης οποτε επαιζε κεντρικος επιθετικος εβαζε πανω απο 15 γκολ τη χρονια αλλα σκεφτειτε οτι ο Ερικσον και 2-3 προπονητες στη σελτικ τον προτιμανε στα ακρα λογω ταχυτητας, πασας και επαφης με γκολ. Μαλακες και αυτοι ολοι ε?
πολλα γελακια ειχαμε στην φυσουνα πριν αρχισει το 2ο ημιχρονο
στα αρχιδια τους τυπε εχουν περασει αλλωστε ;)τους είπαν ότι θα τους ρίξουν 5αρα, αλλά το πήραν για αστείο
εμενα παντως κατι μου μυριζει τυπετους είπαν ότι θα τους ρίξουν 5αρα, αλλά το πήραν για αστείο