Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

ναι τυπε θα σε αφησω. για τα 250 ματς και τα 70 γκολ δεν μας ειπες τιποτα ομως αλλα καταλαβαινω. στη σκωτια ο αλλος ο φιλος βαζει 15 γκολ ευκολα λεει, φανταζομαι κι εσυ μια εικοσαρα την εχεις.  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μαν ζήτα του πηγές πάντα πιάνει αυτό ;)
ποιος ασχολειται με τον σαμαρα ρε τυπε; εγω θυμαμαι που λεγαμε παλια οταν επαιζε στην χερενφεν οτι ηταν παικταρας και πηγε στην σιτυ τοτε που ηταν σαν την αστον βιλα και δεν επαιζε...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ναι τυπε θα σε αφησω. για τα 250 ματς και τα 70 γκολ δεν μας ειπες τιποτα ομως αλλα καταλαβαινω. στη σκωτια ο αλλος ο φιλος βαζει 15 γκολ ευκολα λεει, φανταζομαι κι εσυ μια εικοσαρα την εχεις.  :grin:
και ο ντιογκο τοσα εχει πες τιποτα και για αυτον ρε τυπε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποιος ασχολειται με τον σαμαρα ρε τυπε; εγω θυμαμαι που λεγαμε παλια οταν επαιζε στην χερενφεν οτι ηταν παικταρας και πηγε στην σιτυ τοτε που ηταν σαν την αστον βιλα και δεν επαιζε...
σε 2 χρονια 55 συμμετοχες στην σιτυ,δεν μπορεις να πεις οτι δεν επαιζε.Μην λεμε και μαλακιες δεν ειναι παιχταρας με τιποτα αλλα οχι και αμπαλος.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Αυτα τα εχεις διαπιστωσει ο ιδιος γνωριζοντας τον παιχτη προσωπικα,η εισαι φροντιστης στα αποδυτηρια των ομαδων και τα γνωριζεις;
Η το πιο λογικο,τα διαβασες στην εγκριτη εφημερις ο γαυρος.
το οτι τον κατηγορουν μεχρι και τα ιδια τα μπαοκια για αυτο το θεμα,εμενα μου αρκει...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
σε 2 χρονια 55 συμμετοχες στην σιτυ,δεν μπορεις να πεις οτι δεν επαιζε.Μην λεμε και μαλακιες δεν ειναι παιχταρας με τιποτα αλλα οχι και αμπαλος.
Ρε μας δουλευεις; Η σιτυ τοτε ηταν σαν την αστον βιλα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το οτι τον κατηγορουν μεχρι και τα ιδια τα μπαοκια για αυτο το θεμα,εμενα μου αρκει...
Τα οποια τα διαβαζουν και αυτοι,απο τους "φιλους" του κατσουρανη τους δημοσιογραφους....
Τα ιδια παοκια,που αποθεωνουν παμπλο γκαρσια και ινσουαρδουλε και απαξιωνουν τον κατσουρανη,μου αρκει το οτι συμφωνεις μαζι τους.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Ti ωρα παίζουμε την κυριακή ?

Και επίσης αν.. περάσουμε με ποιον παιζουμε μετά??

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

επιμένω πάντως οτι το κρίκετ θα του πήγαινε καλύτερα σαν άθλημα.

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Θα μας τον παρουσιασετε και σαν τον ελληνα σουαρεζ σε λιγο τον σαμαρα
για χαλαρωστε μερικα τσουτσεκακια

Μπορεί ο τεχνικός της Σέλτικ και ο ίδιος να θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους αλλά η διοίκηση της ομάδας έχει αντίθεση γνώμη. Αυτό ισχυρίζεται ο Γιώργος Σαμαράς που επεσήμανε πως η παρουσία του στην σκοτσέζικη ομάδα έφτασε στο τέλος της παρά το γεγονός πως δεν είναι δική του επιθυμία.
«Δεν είναι απόφαση του προπονητή. Ήταν απόφαση των ανθρώπων από ψηλότερα. Δεν είχα ποτέ πρόταση από τον σύλλογο» τόνισε αρχικά μιλώντας στο BBC Scotland. Επίσης, συμπλήρωσε: «Φεύγω, αυτό είναι σίγουρο. Το μόνο όμως που θέλω να πω είναι πως δεν πρόκειται για δική μου απόφαση. Είμαι λίγο θλιμμένος που αφήνω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο».
Στη συνέχεια ανέφερε: «Δεν μίλησα αυτούς του έξι μήνες. Υπάρχουν πολλές ιστορίες στα ΜΜΕ. Δεν απαντώ σε καμία. Προσπαθώ να κρατάω το στόμα μου κλειστό. Ήμουν γεμάτος σεβασμό για την Σέλτικ, δεν υπέγραψα, αλλά και δεν μίλησα με κανέναν σύλλογο. Περίμενα μέχρι το τέλος να δω αν θα μου κάνουν πρόταση, αλλά αυτό νομίζω είναι το τέλος».
Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να λέω ψέματα , μίλησα με τον προπονητή. Θα ήθελε πολύ να μείνω στην ομάδα. Δεν παίρνουμε όπως τις αποφάσεις ούτε εγώ, ούτε αυτός, άλλοι τις παίρνουν από πιο ψηλά και δεν με προσέγγισαν ποτέ

Δεν του εγινε καν προταση για ανανεωση
Παλι μπερδευεσαι.Καταρχας απο τις δηλωσεις του επιβεβαιωνει αυτο που σου εγραψα οτι ο προπονητης του ηθελε να παραμεινει.Δευτερον,οντως δεν του εγινε προσφορα γιατι πολυ απλα η Σελτικ ηξερε τι προσφορα επρεπε να του κανει για να μεινει.Ηξερε το ποσο.Και πολυ απλα δεν την εκανε.Τα θεωρησε πολλα.Και σε μια εποχη που ξεκιναει περικοπες.Αποδειξη οπως σου ξαναεγραψα οτι και ο προπονητης παραιτηθηκε ματα απο λιγο.
Αλλα ειναι και ανουσια η συζητηση.Ειτε ισχυει αυτο που λες εσυ οτι δεν ειναι παικτης,ειτε ισχυει αυτο που λενε αλλα παιδια εδω μεσα,σημασια εχει η διαδρομη του παικτη.Απο πιτσιρικας στην Χερενφειν μονος του μακρυα απο την χωρα του και την οικογενεια του,μεταγραφη 8,5 εκκατομυριων στην Σιτυ,και την επομενη χρονια στην Σελτικ που επαιζε μεχρι και τωρα.Αν αυτα τα θεωρεις τυχαια,οκ δικαιωμα σου.Ο καθενας δικαιουτε να εχει μια γνωμη.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1

γελαει ο κοσμος με μερικους .. ρε και τα γκολ απο τις προπονησεις τα μετρατε;

τυπε 19-7 στο πρωταθλημα - τωρα παιζεις. το 12-4 στην ευρωπη δεν το γουσταρεις? το κυπελλο φανταζομαι δεν το μετρας εσυ.

με το ιντερνετ μπορεις οτι θες να το βρεις. μπες στα φορουμ της σελτικ, ολα εχουν θεμα για τον σαμαρα που βριζονται οι οπαδοι μεταξυ τους οπως και στην ελλαδα. οι μισοι τον λατρεουν γιατι πεταγε καθε χρονο μπαλακια στη ρεηντζερ και στο τσου λου. οπως περυσι στη μπαρτσελονα στη σκωτια.

οι αλλοι τον βριζουν επειδη ειναι ατομιστης. αμπαλο δεν τον λεει κανενας. τωρα να σε πεισω εγω οτι λες μαλακιες δεν θα το καταφερω αφου νουμερα και λογικη δεν ακους. αστο λοιπον.

edit: για εξηγησε μας γιατι λες οτι μετραμε τα γκολ απο προπονησεις ρε τυπε? μπες στο γουικι και δες τα στοιχεια του. αυτα που κοιτας ειναι για περυσι μονο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν αμφιβαλω,εσυ ειπες ομως οτι δεν επαιξε.Kαι αν δεν κανω λαθος εδωσε και 6,5 εκ τοτε η Σιτυ.
Η Σελτικ δεν θυμαμαι ποσο τον αγορασε,ειχε παει δανεικος για 6 μηνες,εντυπωσιασε και τον αγορασαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom