Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
katsouranis-facebook-604x345.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Θέλω σχόλιο για νέα δαγκωνιά σουάρεζ :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
και να παιξει ο κατσουρ (που λογικα θα παιξει), μ ολα αυτα που του χουν συρει τις τελευταιες ωρες μπορει να κανει και το καλυτερο παιχνιδι της ζωης του

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
ο μανωλας θα πουληθει ανετα κανα 10αρι εκατομμυρια...
αλλιως θα μεινει εδω....

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Πριν 20 λεπτα ειχε 25000(!) και τωρα εχει 29 χιλιαρικα!
4 χιλιαρικα σε 20 λεπτα!
Πανω απο 100 χιλιαδες θα κανει!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Θέλω σχόλιο για νέα δαγκωνιά σουάρεζ :grin:

Αυτος και ο Μπαλοτελι αν πραγματικα ειχαν δραμι μυαλο θα ηταν το κορυφαιο διδυμο επιθετικων στον κοσμο...ο μπαλοτελι εφαγε κιτρινη και θα χανε τους 16 ακομα και αν περναγανε......πανηλιθια κιτρινη...μονο αυτος τετοια καρτα.

Ο δε σουαρεζ....τα λεγα και περσυ στο νημα λιβερπουλ...και τα ακουγα ειναι η αληθεια  :P...αλλα επιμενω.....40 μυρια+ντι μαρια και ας παει ρεαλ.......ή 40 μυρια+σαντσεζ και ας παει μπαρτσα......

Υπερπαικταρας....επιπεδο μεσι και ροναλντο....οχι επαγγελματιας οπως αυτοι ομως.... ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Υπερπαικταρας....επιπεδο μεσι και ροναλντο....οχι επαγγελματιας οπως αυτοι ομως.... ;)

Αυτό. Γιατί δαγκώνει ο μαλάκας, ψυχολογικά έχει; :think:
Επίσης τη γνώμη σου για τζέιμς ροντρίγκεζ, κάνω μια πρόβλεψη, αυτός σε λίγο χρόνια θα είναι υποψήφιος για χρυσή μπάλα

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τον εχουν αγαπησει και τον εχουν παραγκωνισει :think:

τυπε μην εκτιθεσαι.

32 συμμετοχες φετος και 11 γκολ. πρωτος σε συμμετοχες στην ευρωπη με 12 φετος. χατ τρικ φετος με την κιλμαρνοκ στο πρωταθλημα. το λογο για τον οποιο επαιξε πολλα παιχνιδια αναπληρωματικος στον ειπα.

250 ματς και 70 γκολ σε ολες τις διοργανωσει για τη σελτικ σε 7 χρονια.

Αυτο το ελληναραδικο το στυλ ρε τυποι να μην δεχεται κανενας τα γεγονοτα δεν το καταλαβαινω - πες ρε τυπε φιλε εκανα λαθος. και ξαναλεω, εμενα σαν παιχτης δεν μου αρεσει - αλλα οχι να λες του αλλου τυπου πρωτον "για το αεκακι σου κανει" υποτιμητικα (δεν ειμαι αεκ) και δευτερον "ποιος ηρωας της σελτικ - δεν επαιξε καθολου" κλπ.

αυτα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Οποιος δεν γελαει με τα ποσα που ακουγονται για τον τσαφακια ειναι μαλακας.

Και οποιος δεν αναγνωριζει και δεν σεβεται, επισης....
Αν ο καθε κολο τουρε παιζει σε αρσεναλ, λιβερπουλ, σιτυ κλπ........τοτε γιατι οχι ο μανωλας?
Ειλικρινα τωρα, οπαδος λιβερπουλ ειμαι...εχω δει σκρτελ, τουρεδες, αγκερ.......

κυριακος με 7-8 και μανωλας στην λιβερπουλ τωρα.....10? οκ 10. 12? 12! Φτιαχνω αμυνα ομως....κι εσυ ξεκολλα.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ενας απο τους σταθερα σε ψηλο επιπεδο ελληνες που παιζουν εξω ειναι ο ψηλος. κατα τη γνωμη μου, ατομισταρος και παρορμητικος - ενω ξερει μπαλα. επισης οποτε επαιζε κεντρικος επιθετικος εβαζε πανω απο 15 γκολ τη χρονια αλλα σκεφτειτε οτι ο Ερικσον και 2-3 προπονητες στη σελτικ τον προτιμανε στα ακρα λογω ταχυτητας, πασας και επαφης με γκολ. Μαλακες και αυτοι ολοι ε?

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αυτό. Γιατί δαγκώνει ο μαλάκας, ψυχολογικά έχει; :think:
Επίσης τη γνώμη σου για τζέιμς ροντρίγκεζ, κάνω μια πρόβλεψη, αυτός σε λίγο χρόνια θα είναι υποψήφιος για χρυσή μπάλα

τα ξιζε τα 40...τελικα.
Ή οχι?  :think:

Θυμιζω οτι και ο σαντσεζ 40 στοιχισε στην μπαρτσα.....φετος αρχισε να δειχνει ομως.

Ταλενταρα...θα δουμε  ;)

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
κρίμα πάντως για τον κατσουράνη που τον ξεφτιλίζει σήμερα ο κάθε τυχαίος και μη, κάποτε υπήρξε πολύ καλός παίκτης και είναι άδικο να δέχεται τέτοια απαξίωση, ακόμα μία επιβεβαίωση ότι αυτός ο λαός δευτέρα σε κάνει θεό την τρίτη σε στέλνει στα τάρταρα, λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε

τυπε πρωτον η μιση ελλαδα ειναι γαβροι και εκανε εχθρους τους γαβρους (μαλακια του)  :grin:

δευτερον το τελευταιο καιρο παιζει χαλια.

τριτον η υπερτατη μαλακια τυπου μπεκαμ εναντιον αργεντινης του κατσουρανη να αποβληθει με ιαπωνια δεν θα συγχωρεθει ετσι ευκολα. αυτο το στυλ του μαλακα ελληναρα του ψευτοτσαμπουκα εχει γινει κουραστικο. δηλαδη εχει γινει πολυ αντιπαθητικος ο μαλακας στα γεραματα αντι να ηρεμησει και να γινει πιο εγκεφαλικος.

κατα τα αλλα παιχταρας στα νιατα του και αργοτερα με μεγαλη καριερα. αλλα πρεπει να σκεφτει λιγακι τι φημη θα αφησει με τις μαλακιες των 2 τελευταιων ετων. αλλα βασικα ο λογος ειναι το πρωτο που σου ειπα τα αλλα ειναι παπαριες.  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κρίμα πάντως για τον κατσουράνη που τον ξεφτιλίζει σήμερα ο κάθε τυχαίος και μη, κάποτε υπήρξε πολύ καλός παίκτης και είναι άδικο να δέχεται τέτοια απαξίωση, ακόμα μία επιβεβαίωση ότι αυτός ο λαός δευτέρα σε κάνει θεό την τρίτη σε στέλνει στα τάρταρα, λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Χωρις καμια διαθεση αντιπαραθεσης.
Χωρις να πω οτιδηποτε αλλο.
Για τον κατσουρανη ΕΙΔΙΚΑ δεν συμφωνω. Για τον καραγκουνη, οκ πασο. Κλεινει στοματα οταν πρεπει. Respect.
Αλλα για κατσουρανη....οχι φιλε μου να με συγχωρεις.
Οχι αλλος κατσουρανης. Ευχαριστουμε για τα παλια(πολυ παλια ομως) .......ταχτσιδης, σαμρης, κονε.....οποιοσδηποτε.
Ως εδω. Ολοι like στην σελιδα  :grin:
Φιλικα, νασαι καλα  :)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Στην σκωτια και εγω βαζω 15 γκολ

ακυρο του ριξανε απο την σελτικ δεν τον καλεσανε για ανανεωση και εφυγε με την ληξη του συμβολαιου του

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom