John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ευτυχώς που δεν κληρωθήκαμε με τον άλλο τον μαλάκα που δαγκώνει...2 χρόνια λέει θα αποκλειστεί...
Πωπω ο Σταθοκάτι κρύφτηκε λέει την ώρα που βάραγε πέναλτυ ο Σαμαρας.Φαντάσου τί δυνατά συναισθήματα ζούνε ρε συ..
ο ιταλος πηγε για αντιλυσσικο λενε :SΕυτυχώς που δεν κληρωθήκαμε με τον άλλο τον μαλάκα που δαγκώνει...2 χρόνια λέει θα αποκλειστεί...
να γινει καλα ο αλλος να προλαβει τη κυριακη. και να ευχεστε να γλυστρησει σε κανα ντουζ ο κατσουρανης ή να στραμπουληξει το ποδι σε καμμια παντοφλα και να μην παιξει ο μαλακας - μπας και σωθουμε παλι.
του κουνιοταν :SΚαι δε μου λέτε..όταν έλεγε ο εκφωνητής οτι ο τερματοφύλακας παίζει με την ψυχολογία του Σαμαρά ,τί εννοούσε?Του έκανε γκριμάτσες,κωλοδάχτυλα,τί?
Ο Σαμαράς βέβαια στον δικό του κόσμο,αδίστακτος ,του το'χωσε και μετά τον παρηγόρησε .
Προς στιγμην ο προπονητης της κοστα ρικα ανησυχησε
αλλα στην συνεχεια τον διαβεβαιωσαν οτι επιστρεφει ο κατσουρανης
Τον τσιγκλαγε.Και δε μου λέτε..όταν έλεγε ο εκφωνητής οτι ο τερματοφύλακας παίζει με την ψυχολογία του Σαμαρά ,τί εννοούσε?Του έκανε γκριμάτσες,κωλοδάχτυλα,τί?
Ο Σαμαράς βέβαια στον δικό του κόσμο,αδίστακτος ,του το'χωσε και μετά τον παρηγόρησε .
χααχαχαχαχαχαχαχχαχΟ Κατσουράνης είναι ο σύγχρονος "εφιάλτης"...Σαμποτάζ εκ των έσω...
μονο εγω ειμαι σιγουρος οτι το μουνακι αυτης της κοπελλας ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ υγρο?
Υγρό για τους φραγκάτους όμως...
Eλα ρε μωρο, τωρα το καταλαβες?Πωπω ο Σταθοκάτι κρύφτηκε λέει την ώρα που βάραγε πέναλτυ ο Σαμαρας.Φαντάσου τί δυνατά συναισθήματα ζούνε ρε συ..
Χτυπούσε το στηθος του με τα χερια και κατι του φωναζε, και καλα "θα σε νικησω". Αλλά ο Σαμαρας δεν τον κοιταξε καν.Και δε μου λέτε..όταν έλεγε ο εκφωνητής οτι ο τερματοφύλακας παίζει με την ψυχολογία του Σαμαρά ,τί εννοούσε?Του έκανε γκριμάτσες,κωλοδάχτυλα,τί?
Ποιανης κοπελας?μονο εγω ειμαι σιγουρος οτι το μουνακι αυτης της κοπελλας ειναι ΜΟΝΙΜΩΣ υγρο?
Χτυπούσε το στηθος του με τα χερια και κατι του φωναζε, και καλα "θα σε νικησω". Αλλά ο Σαμαρας δεν τον κοιταξε καν.