Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Στην τηλεόραση τύπε θα σουλουπωθεί γιατί εκτός... :grin:
Εκτως ασε,δε ξερω μπορει ετσι να δειχνει αλλα πιστευω αυτη θα ειναι θυριο στο σεξ.Θα θελει μπατσες και βρισιδια για να καυλωσει...ετσι μου κανει.. :rockon: :rockon:

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
τυποι μελετη = και γαμω τα μουνακια. το μονο κακο πραμα που εχει ειναι η ενοχλητικη της φωνη που δεν αντεχεται αλλα λυσεις υπαρχουν για αυτα.

εχει ματαρες, κορμαρα, βυζαρες, κωλαρα, μικρη ειναι, τι θετε δηλαδη? μιλαμε για τοπ μουνι νορμαλ - δηλαδη οχι μοντελε αλλα για αυτο το λογω πιο καυλωτικο.

ολοι προσχη στη μελετη μπροστα. και αυριο κολλημενοι στους δεκτες σας μη χασετε τη βυζουμπα. το ερωτημα ειναι, εκτος απο μαυρο χρωμα, οτι αλλο χρωμα ειναι το μαγιο η ρωγιτσα θα κανει μπαμ.  :grin: εγω λεω μαυρο θα βαλει. ακουω προτασεις

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
τυποι μελετη = και γαμω τα μουνακια. το μονο κακο πραμα που εχει ειναι η ενοχλητικη της φωνη που δεν αντεχεται αλλα λυσεις υπαρχουν για αυτα.

εχει ματαρες, κορμαρα, βυζαρες, κωλαρα, μικρη ειναι, τι θετε δηλαδη? μιλαμε για τοπ μουνι νορμαλ - δηλαδη οχι μοντελε αλλα για αυτο το λογω πιο καυλωτικο.

ολοι προσχη στη μελετη μπροστα. και αυριο κολλημενοι στους δεκτες σας μη χασετε τη βυζουμπα. το ερωτημα ειναι, εκτος απο μαυρο χρωμα, οτι αλλο χρωμα ειναι το μαγιο η ρωγιτσα θα κανει μπαμ.  :grin: εγω λεω μαυρο θα βαλει. ακουω προτασεις
:grin:

Συνημμένα

• image005.jpg
    image005.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom